התוכנית היומית- 15.10

../images/Emo14.gifהתוכנית היומית- 15.10../images/Emo14.gif

התוכנית היומית (ומי היה מאמין שאני אזכה לראותה היום
) הייתה תוכנית המשך לתוכנית שבה הוצג בראד, שבמקביל לנישואיו, הוא בקשר זוגי עם חברה טובה של אישתו ובוגד באישתו. הוא אינו יודע במי לבחור כי הוא אוהב את שתיהן ויש לו ילד משותף עם "שרה", האישה שעימה הוא בוגד באישתו. ופה תוכלו למצוא קישורים שקשורים לתוכנית שהייתה, קטעי וידיאו ועוד...
. אז מה דעתכם על התוכנית שהייתה היום
מה הייתם עושים במצב כזה של להיקרע בין שני אנשים שאוהבים

Music4Life

New member
דעתי

וואי, זו היתה תוכנית חזקה היו, אה
מצב באמת קשה...כי 2 משפחות הולכות הן על סף הרס במצב הזה, העגום
הייתי המומה מאיך שד"ר פיל סידר את העינינים והנחה את המשתתפים בעזרת חוכמתו והנסיון שלו...הוא כל פעם מצליח להפתיע אותי עם כמה שהוא מנוסה ואינטלגנטי. הוא היה נהדר היום
אפשר ללמד המון מהאיש הזה...איזה מלך
חחחח בקיצור, אני באמת חושבת שבראד הזה עושה את טעות חייו שהוא חשב ללכת עם האישה השנייה שהתייצגה תחת השם "שרה" כי כבר יש לו אישה שאוהבת אותו והוא אותה, ויש להם ילדים ולפרק דבר כזה רק בגלל שהוא אובססיבי ויש לו בעיה זו טעות. אומנם רק אחרי השיחה עם ד"ר פיל הוא הגיע למסקנה שהוא אכן סובל מבעיה כלשהיא ושהוא צריך עזרה מקצועית בשביל לפתור אותה קודם ושהוא בעצם הור סאת החיים לא של אישה 1, אלא 2. ד"ר פיל הצליח להראות לו דברים מהאור הנכון...ווואלה, אני מקווה שהעניין שם הסתדר. שם החליפו טלפונים וכתובת ובראש ו"שרה" הזו לא נפגשו שוב....... מעניין עם הם הצליחו להציל את הנישואים שלהם לאחר התוכנית.... ותמיד זה מצב מסובך, להקלע לאהבה בין 2 נשים, אבל בסופו של דבר חייבים לבחור. צריך לחשוב עם מי יהיה לך חיים יותר טובים יציבים. אי אפשר לרקוד על 2 חתונות ביחד...... תוכנית מאד מעניינת - אהבתי
ומה דעתכם

Y. Welis

New member
כנראה ששכחו להוסיף בתוכנית הקודמת

הודעה שיהיה המשך. לכן הקטיעה הפתאומית.

Y. Welis

New member
סוף-סוף תוכנית מעמיקה והקדשת הזמן

הנחוץ, שכבר הרבה זמן לא הושקע באורחים. הוא בנה את הארגומנט שלו לאיטו ובביטחה, עד שהגיע לפיתרון התראפיוטי שבסוף, שעשוי להציל את שתי המשפחות. הקטע שהוא פנה ל'שרה' ותיאר בפניה את מה שהיא עושה, הזכיר לי מאוד את סיפור נתן הנביא ודויד המלך, ומשל כבשת הרש: 'אתה הוא האיש'! גם היא גילתה פתאום שהיא האשה הרעה שבסיפור, והפרספקטיבה שלה השתנתה בפתאומיות. נקוה לעוד תוכניות מהסוג הזה, כי צריך *זמן* כדי לפרוש את הדברים כמו שצריך.

SuperKeren

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifציטט של ד"ר פיל מהיום...

(הייתי חייבת לרשום את זה) "זה כמו למלא שק בערפל.... זה כמו למסמר ג'לי לקיר.."

למעלה