|זמן לישון מוקדם אני רואה שההונגרים הולכים לישון ן מוקדם כמו תרנגולים
ה הדוציקם New member 18/3/03 #1 ../images/Emo14.gif|זמן לישון מוקדם אני רואה שההונגרים הולכים לישון ן מוקדם כמו תרנגולים
B B T1 New member 19/3/03 #3 ההונגרים ברובם הולכים לישון... עם התרנגולות---אין זו השמצה אלא ציון של עובדה מצערת.
ג גלי® New member 19/3/03 #7 חלק מהם בכלל הולך לישון עם פרות... <גלי - שחבל לה לראות בדיחה טובה מתבזבזת ...>
ג גלי® New member 19/3/03 #9 רק אחת ? אני מכירה עדר שלם ....) אגב : בחיים לא תתפוס אותי עושה אאוטינג .... לא ל , לא ל ית וגם לא ל ה , כך שאתה יכול להסיר דאגה מליבך ...
רק אחת ? אני מכירה עדר שלם ....) אגב : בחיים לא תתפוס אותי עושה אאוטינג .... לא ל , לא ל ית וגם לא ל ה , כך שאתה יכול להסיר דאגה מליבך ...
ט טומי* New member 19/3/03 #4 אני מכיר כמה הונגרים בארץ../images/Emo29.gif שערים עד שעות הקטנות של הלילה
פ פרח הקקטוס New member 19/3/03 #6 ועכשיו הגיע זמן לישון../images/Emo1.gif לילה טוב להונגרים שהלכו לישון עם התרנגולות וגם לאלה שמתחילים את היום בלילה.
ועכשיו הגיע זמן לישון../images/Emo1.gif לילה טוב להונגרים שהלכו לישון עם התרנגולות וגם לאלה שמתחילים את היום בלילה.