חצויה - שני הפרקים הראשונים

../images/Emo14.gif חצויה - שני הפרקים הראשונים ../images/Emo14.gif

אחרי ציפייה והמתנה ארוכה, הסדרה המדוברת של הקיץ 'חצויה' עלתה לשירות הVOD היום בשעות הבוקר עם שני פרקים ראשונים. אני צפיתי ונהנתי. כבר קראתי הרבה קטילות של צופים, אבל אני ממש לא יודע למה הם ציפו. ברור שלא יגיעו לרמה של דם אמיתי או דמדומים. אחלה סטים, אחלה דמויות (יון תומרקין ערס = זהב), אחלה עלילה ובנתיים יש מתח. בקושי עברו 20 דקות מהסדרה וכבר גילו לאלה שהיא חצויה. חשבתי שכל הסדרה תהיה על מתי ואיך היא תגלה את זה. מה דעתכם? אהבתם את זה? ושאלה אחרונה: זה רק אני או שאין לזה בנתיים פורום בתפוז?

את לא היחידה ../images/Emo185.gif

באיזור מסויים בארץ ישנה תקלה טכנית ועלה רק פרק אחד, אבל חבר אמר לי שזה כבר תוקן. זה יסתדר בקרוב. הפרק הראשון זמין לצפייה חינמית באתר של חצויה בYNET.

מאוד יפה

למרות שאתה צודק ושהסדרה לא תגיע לרמת "דמדומים".השחקן שמגלם את ארדק מעולה. ביום ראשון פרק חדש, בא לי כבר שיעלה. מישהו צריך לפנות לתפוז בנושא הזה. השקיעו מליונים בסדרה הזו.מחכה לקטעי התלת מימד ולאקשן. הסדרה זה על הנלחמה בין בני האדם לערפתים, ועל הרומן(האסור?)בין אלה לליאו. איזה כיף!ידידיה ויטל בתפקיד די ראשי(עומר), דני לשמן פחות(שחר ששנשך בתחילת הפרק). ומעניין איזה אצבע ארדק נשך לאלה..ומה היא מסמלת...(הבנתם?)

../images/Emo124.gif פתחתי קומונה לסידרה - חצויה ../images/Emo70.gif

לצערי הרב לא נתנו לי לפתוח מיד פורום אז אני מתחילה מהקומונה בתקווה גם להגיע סוף כל סוף לפתיחת פורום. אתה מוזמן
חצויה הקומונה

Yarinv

New member
הרעיון טוב, הביצוע צולע.

רואים שדרסט מאוד רוצה ומתאמצת (נזקפות לזכותה התפאורות המושקעות) אבל איפשהו שם זה נופל בין הכסאות ולא מצליח להראות כמו סדרת ערפדים אלא יותר כמו היי סקול מיוזיקל פוגש את משפחת אדאמס (שזה חמוד אבל לא מפחיד), עם נטייה לכיוון ההייסקול, ע"ע רזומה של חצי מהקאסט הצעיר. להיות מיני סדרה היה יכול לעשות לה יותר טוב. אה, ואני מעדיף את יון תומרקין בנישה של הבחור התמים. הכי מתאים והכי אמיתי.

צודק....

משהו בכתיבה לא זורם, לא יוצר מתח וצפייה לפרק הבא. אם חמיצר היה כותב את זה, זה בטוח היה יותר טוב.

שירטע

New member
לגמרי

זה בדיוק מה שאמרתי לחברה שלי - יון תומרקין היה יותר חמוד בתור ילד הכאפות החנון והמתוק P:

Yarinv

New member
../images/Emo26.gif וזה אגב לא אומר

שהסדרה גרועה או משהו. מצפייה בפרקים האחרונים היא דיי נחמדה (הוכנסו כמה קטעי אקשן טובים), משהו שאפשר להעביר איתו את הזמן.

Super Cupcake

New member
גילו לה שהיא חצויה אבל הוא מחק לה את הזיכרון.

והיא שחכה מזה:}

E l i a l o N

New member
זה סתם ניסיון לא מוצלח לקחת את הכוכבים של

"האי" ו"השמיניה"- וליצור סדרה מצליחה. הביצוע בהחלט צולע. ויש שם יותר מדי דברים ופרטים שכבר נוסו בסדרות של חמיצר! נסיון כושל לתפוס את הגל של הסדרות המצליחות בארה"ב.

my life3

New member
אהבתי מאוד את הסדרה ואת ההשקעה למרות..

שהכתיבה באמת מדי פעם טיפה מוזרה... והליהוק של שמיל בן ארי מוזר מאוד.. יש קטעים בכתיבה שלא נשמעים טוב וחבל.. המשחק בסדר לא השאיר רושם מדהים, אחלה אפקטים, יון משחק ממש טוב.. ממש התפקיד הכי טוב שהוא עשה עד עכשיו בעיניי.. אני חושב שחלק מהפאשלות הן העיקרון שכל השחקנים הם כוכבים ישראלים, מה שדי מוריד מהערך, אין במי להיאחז חוץ מבתומרקין.. עמית פרקש מתוקה מאוד אבל לא מספיק דומיננטית.. גם הדמות של ידידיה טיפה מוזרה.. אהבתי ממש את הדמות של אבי קורניק. חוץ מזה הסדרה באמת מאוד מאוד מושקעת..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבעיקרון זה נחמד מאוד

ואני אמשיך לעקוב ולראות. הבעיה היא שמשהו שם התפספס, ואני חושב שירין עלה על הנקודה. התסריט והרעיון של הסדרה, והביצוע הסופי של הסדרה רחוקים מאוד אחד מהשני. זו סדרה על ערפדים, זה אמור להיות מפחיד - וזה לא. זה חמוד. הליהוק מעפן. המשחק של עמית פרקש אנמי מאוד, עידן אשכנזי(סושי) לא אמין ולפעמים אפילו מוגזם מדי. הדמות של מנהל בית הספר הוא דמות מיותרת, ואני חושב שהסדרה הייתה מסתדרת הרבה יותר טוב גם בלעדיו. הדמות לא תורמת בכלל לעלילה, היא שטחית, והיא רק מצליחה לעצבן. (כנ''ל כל הסצנה המיותרת עם הנאום שלו באולם הספורט שהיו יכולים בקלות מאוד לוותר עליה. היא לא חידשה לנו כלום) מה שכן, יש גם ליהוקים מבריקים. יוסוף אבו וורדה בתפקיד הנביא - מושלם. אבי קורניק שחקן מעולה. בנתיים התאכזבתי, הפרומואים והטיזרים וכל הבאזז שעשו סביב הסידרה העלו את הציפיות, ואני חושב שהתוצר הסופי לא עמד בהם. מקווה מאוד שהסדרה תשתפר, כי בסה''כ הרעיון מעולה, וזו פעם ראשונה שמנסים ז'אנר כזה בארץ. (ואין ספק שהשקיעו הרבה מאוד בהפקה הזו)

בן ../images/Emo35.gif למה אתה ושאר האנשים שבפורום..

לא באים לקומונה שלי , לשמה פתחתי אותה..
הקומונה לחצויה
ותודה על המחמאה על אבי
, סוף כל סוף יש לו תפקיד שמתאים לו בול

לא יודע

לגביך, אבל הדמות של המנהל טובה מאוד. רחוקים המקרים בישראל של היום שהמנהל הוא כל כך מאיים ואף אחד לא מעיז להתחצף אליו, הוא קונטרה ל"נעריות" בסדרה, ובלי הדמות הזאת לא היה סדר בבית הספר. גם השחקן טוב מאוד. אבל, אם אתה מדבר על ליהוקים גרועים-אני מאוד שמח שסופסוף יון קיבל תפקיד שהוא לא החתיך\החמוד\הגיבור, אבל הוא פשוט לא יודע לשחק, ואמרתי את זה גם כשהוא היה החתיך\החמוד\הגיבור, זה פשוט מדהים איך הוא ממשיך לקבל תפקידים בלי טיפת כישרון. אני מאמין שרוב הקאסט ישתפר ככל שהעלילה תתקדם [כך זה בד''כ בסדרות נעורים] ובתכל'ס זה נחמד, אבל הליהוקים באמת מדרדרים את הרמה [הבלונדינית, ידידיה וקורניק הם ה"תלמידים" היחידים שהייתי קורא לליהוק שלהם בחירה נכונה. גם "סושי" די בסדר] אבל לעומתם, הסצינות של השחקנים המבוגרים יותר משביחות את הירידה, כך שיוצאת סדרה בסדר

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gif הדמות של המנהל מיותרת? ../images/Emo12.gif

הרי המנהל הוא ראש האירגון שצד את הערפדים. זה היה די ברור. המשחק של השחקן המגלם את המנהל אכן לא מוצלח במיוחד (אני חושה שהבעיה כאן היא לא עם השחקן אלא עם הבימוי). מי שמביים אותו לא עושה עבודה טובה. דמות המנהל מזכירה לי את דמות המנהל הראשון מהעונה של באפי - מעין יורם אסרטיבי כזה (אולי זה הכיוון שהם בחרו ללכת כדי לנסות לטשטש את הזהות ה"אמיתית" של מנהל). אגב יוצרי הסידרה לקחו השראה מהרבה מקורות, לא רק באפי ודימדומים. מישהו בהפקה קרא מנגה אחת או שתיים והשתמש באלמנטים מישם, ראה את בלייד צייד הערפדים ועוד. אם לא היו מתיחסים להפקה של סידרה כזו כ"סידרה לילדים" אלא כהפקה רצינית והיו משקיעים בתקציב, בתסריטים ובמשחק! הסידרה היתה יכולה להיות טובה ואף להיות מופצת במקום אחר. כרגע זו סידרה מקומית חביבה ולא יותר מזה וחבל כי אפשר להכין סדרות איכותיות בארץ כמו למשל "תמרות עשן".

חסוי90

New member
יש לך מושג כמה כסף השקיעו בסידרה?

עזבי פשוט תראי כאן ואם אין לך כוח אז הינה ציטוט: "החצויה היא סדרת הנעורים היקרה ביותר שנראתה פה,בעלות של כשני מיליון דולר" והסדרה הזו היא סדרה מדהימה,יש לי יס כך שאני צריך לראות באתר הרשמי בווינט או להוריד מ-tvnet אני אישית מאוד אהבתי אותה

למעלה