יום עצוב בבית משפחת אדרי.

אדריס

New member
../images/Emo14.gifיום עצוב בבית משפחת אדרי.

אולי ככה זה ניקבע משמים, אולי זה גורל או אולי זה סתם עניין של מזל. החלטנו "להפריד כוחות" (להיתגרש)אחרי הרבה לבטים, דמעות וייסורים. אני בטוחה שאשרוד אבל חוששת לילדים. איך מספרים בשורה כזו לילדה בת ארבע חכמה ונבונה בצורה הכי טובה? אני מניחה שמנור עדיין לא מבין אבל גם הוא בטח ירגיש את ההבדל. עצוב, עצוב, עצוב, מיתקשה לעצור את הדמעות. מיכל

וואו!!!!

איזה אומץ! מיכל. בטוחה שעם כל הקושי, ואני מאמינה שהוא רב מאוד, לאחר ניגוב כל הדמעות והתייבשותם, תביני שעשית את הדבר הנכון אם לא בשבילך, ואני מקווה שגם בשבילך, לפחות בשביל הילדים. מחזיקה את ידך ומבטיחה לך שעל כל תמיכה, וירטואלית ואם תרצי גם אמיתית, אנחנו נהיה כאן בשבילך. איך לספר? אם את אומרת שהיא ילדה בוגרת וגדולה דיה, את צריכה לומר לה שבזמן האחרון רבתם הרבה ולא הסכמתם על דברים מהותיים ולא קטנוניים,החלטתם שאבא יעבור לגור במקום אחר.. וחוץ מזה, הכל יישאר כמו שהיה, אולי אפילו יהיה טוב יותר שילכו לבקר בבית של אבא החדש. מחזיקה אצבעות שהכל יילך חלק אולי עדיף כך!!! תרגישי טוב אורית

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין ספק.משבר קשה מאד, והחלטה קשה ביותר. בפרט כשהילדים צעירים. יחד עם זאת צריך לזכור שהילדים הם סתגלתנים הרבה יותר טובים מאיתנו המבוגרים. תסתכלי סביבך ותראי כמה ילדים יש להורים גרושים. הם ניראים מסכנים? לא בהכרח. מאד תלוי מי ההורים ומה טיב היחסים שלהם עם הילדים ורמת שיתוף הפעולה בין ההורים. ובאשר לעתיד: בסרט המקורי "צלילי המוזיקה" עם ג'ולי אנדריוס יש משפט שאומרת אם המנזר, משפט שאני אוהבת כי יש בו המון תקווה: "כשאלוהים סוגר דלת במקום אחד הוא פותח חלון במקום אחר." שתדעו בעתיד רק נחת, שלווה וימים טובים הרבה יותר. חיבוקים אורנית

ליבינו איתכם ../images/Emo23.gif

הזמן יעזור ויחד תבנו את הדרך שתהיה הטובה ביותר עבורכם ועבור הילדים.
גדול

מקווה שתעברו את זה על הצד הטוב

ביותר. גירושין זה לא דבר פשוט. אני ממליצה לכם לקבל ייעוץ מקצועי על-מנת לעשות זאת בדרך הטובה ביותר. חוץ מזה אפשר לקרוא באינטרנט ולהיעזר באנשים עם נסיון. אני מאחלת לכם בהצלחה!

tgdr

New member
מניסיון

1. בתור ילד עברתי גרושין שהיו צריכים להתבצע שנים קודם לכן, לכן מניסיון אם מרגישים שזה מה שצריך אז לבצע, לילדים עדיף הורים גרושים מאשר הורים שלא מדברים אחד עם השני אבל גרים יחד!!!. 2. כהורה לילד והתגרש אז חשוב שהגרושין יעשו הכי יפה שאפשר, לשכנע את הילד שזה לא באשמתו, ליצור פינה לילד בשני הבתים ולהשתדל לגדל את הילד במשותף בשני בתים. 3. וזה לא מלמעלה זה אנחנו והבחירות שלנו, לא תמיד מה שנראה נכון ברומטיקה של גיל העשרה נשאר נכון כשאנחנו הורים. 4. עדיף גרושין נכונים מחיי נישואין מחורבנים!! תקחי את החיים בכייף, והילדים הרבה יותר חזקים ממה שאנחנו ההורים נוטים לחשוב. שיהיה רק טוב. רפי

נכון קשה אבל זהו צעד הכי נבון שיש

עדיף כך מאשר להמשיך לחיות בשקר שאולי משהו יסתדר גם לילדים עדיף כך מלראות את ההורים רבים כל הזמן אנחנו תומכים בך עד הסוף. ישנם זוגות שנשארים ביחד רק בישביל הילדים הם המתעללים בעצמם ובילדים אסתי וגלבוע

ניליח

New member
ליבי איתך

אני יודעת שיש בכל גן ילדים פסיכולוגית מלווה ולכם תוכלי לפנות לגננת לייעוץ . אם את מרגישה שהיא טובה תוכלי גם לקחת את ביתך לפגישה איתה . חשוב באמת לתת לילד הרגשה שזה לא בגללו כי יש להם נטייה לחשוב שזה בגללם . אני מכירה לפחות 2 זוגות שלאחר שהתגרשו או שהיו בתהליך הבינו שהחיים בחוץ לא פחות טובים החליטו לחזור ולנסות יעוץ זוגי . מה שנראה היום נורא יכול להיות שמחר יהיה ורוד . אני לא מכירה אותך אישית אבל שולחת לך חיבוק גדול ומבין ושהיייה מפה רק טוב .

למעלה