לא רק ידידים
פרק 1

m i c k e y 15

New member
../images/Emo14.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 1../images/Emo124.gif

אוקי..לפני שאני מפרסמת את הפרק הראשון אני אספר בקצרה על מה מו ומי... הדמויות: מיקי[כאילו אני..כאילו],מאי,יובל,ספיר,דאגי,הארי,טום,דני - אלה כל הראשיים. הסיפור הוא מן סיפור אהבה, על אהבה שהייתה אבל לא מומשה עדיין ואתן תראו בהמשך איך זה יקרה. כמובן שאין דרך אפשרית שאני אתעלה על הרמה של נוגה[?] אם הפיק המושלם שלה. או על הפיקים של האחרות..אני לא מקצועית חח למרות שכבר יש לי 3 פיקים שכתבתי..הם עדיין לא ממש..אמ לודעת מושלמים.. רוב הפרקים הם קצרים כאלה ויש חלק שהם ארוכים. אני מקווה שתאהבו
הנה הפרק הראשון
ובאמת שעדיף לקרוא בקובץ XD
"בוקר טוב חבר'ה..נחשו מה?" אמר הארי לשותפיו בבית, דאגי ודני. "מה?" שאלו. "כל עוד זה לא מפריע לכם, מיקי וחברה שלה רוצות לגור פה בקיץ עד שהן ימצאו מקום משלהן." אמר הארי. "היי מגניב, 2 בנות שותפות?!" אמר טום בעודו קופץ למעלה ולמטה על הספה. "אממ..טום-שכחת את החברה שלך?" דני חידד את זיכרונו. טום יצא עם ספיר שהייתה כמבקרת קבועה בבית מקפליי. "אה כן..בסדר..אני רק חושב שזה יהיה מגניב" אמר טום במבוכה. "מגניב! אני לא יכול לחכות עד שאני אראה שוב את מיקי" אמר דני בהתלהבות. דני והארי מכירים אחד את השני הרבה זמן..לכל אורך הזמן הזה שהם מכירים דני הכיר את מיקי, אחותו של הארי. הם הסתדרו טוב מאוד,כמעט חברים הכי טובים,אבל לא ראו אחד את השני הרבה. "חכו רגע בנים. הן כוסיות? הן כוסיות?". צעק דאגי. "איכ..אל תשאל אם אחותי כוסית. ואני לא יכול לענות לך לגבי מאי כי אם שכחת יש לי חברה משלי..אבל אני חושב שהיא כוסית" הוא אמר בלחש. הארי היה חבר של יובל..היא חברה טובה מאוד עם הבנים וגם עם מיקי. "דני???" דאגי שאל והתחנן לתשובה טובה. "כן הן כוסיות" דני אמר בפשטות. "דאגי!" הארי קרא מהסלון. "אל תחשוב אפילו להתקרב לאחותי חבוב, אני בוטח בה רק עם דני" אמר הארי וצחק בקול רם. דני חייך לעצמו ורץ למעלה להתכונן. מיקי עמדה מחוץ לבית של מקפליי וצלצלה בפעמון, חברה שלה עמדה לידה נראית כאילו היא עומדת להתפקע מהתרגשות. "אני הולכת לפגוש את דאגי, הוא כזה, כזה..מושלם" גיחכה. "אני בא בנות!"הן שמעו צעקות מתוך הבית. הארי פתח את הדלת וגיחך. הוא נתן לאחותו חיבוק ענקי. "ואוו אחותיי התגעגעתי אליך..שנים לא ראיתי אותך." "חח התגעגעתי אליך גם!..אז מאי זה הבית של מקפליי..ארבעת המופלאים" מיקי חייכה תוך כדי שהיא נכנסה לבית. הם כולם עמדו וחיכו במסדרון. מאי הסתכלה סביב. "דאגי!" הארי צעק במדרגות. "מה?! אני מנסה לנגן בבאס הארור הזה לחמש דקות!" אמר דאגי. "אהה..רק רציתי להגיד לך שהבנות.." הארי הופרע על ידי דאגי שמעד על המדרגות. "חעחע, חשבתי שתרד ברגע שאומר את המילה בנות. זאת אחותי מיקי וזו חברה טובה שלה מאי." הארי הציג אותן והלך למטבח. "היי דאגי." חייכה מיקי. "היי נחמד להכיר אתכן" אמר דאגי לבנות לפני שהלך בעקבות הארי למטבח. "נחמד להכיר אותך גם" אמרה מאי בביישנות והלכה גם היא למטבח. דאגי- קצת המום הסתכל על הגיזרה הרזה של מאי. עם מכנסיים גדולות צבאיות וחולצה צמודה, הוא היה מהופנט.

Little Sapir

New member
איזה יופי פיק חדש!

לי קוראים ספיר.... אני מקווה שהיא לא תהיה הרעה פה בסיפור *אהמאהמאהמ* בהצלחה בפיק
ולמרות שלא ממש הבנתי את ההתחלה אני מחכה להמשך
באיזה ימים את מפרסמת?

m i c k e y 15

New member
חח מה לא הבנת? אני אסביר

ולא היא לא הרעה.. אמ אני אפרסם בימי שני וחמישי אני מניחה.. אבל היום בגלל שזה פרק ראשון שמתי היום ואני אשים עוד אחד ביום חמישי
אני חושבת אם זה בסדר..

butbut

New member
יאיי מיקיי:]זה יפה,זה קליל כזה..אפשר לקרוא

אותו במהירות וזה משאיר טעם של עוד! הייתי מבקשת ממך עוד פרק,כי אני מתה לדעת מה יקרה בין דאגי למאי,ובינך לבין דני[אני אומרת "בינך"-מקווה שזה לא מפריע לךXDDD]...אבל בגלל שזה פרק ראשון,אז נסתפק בו.

roni poynter

New member
חחח איזה מגניבב..

דאגייי החרמןןן!!!!!!!!! למה לא קראת במקום מאי רוני...ואז זה היה הולךך ---אני ודאגי--!!! עזבייXDXD נשמעע יפהה מחכה להמשךך=]

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדאגיXDDDDDDDDD

איזה חמוווד חעחעחעחעחע ''הן כוסיות?!"XDDDDDDDDD חמודי שליDD: אחלה פרק מיק! ותמשיכי גם את ההוא שקראתי אתמול....

m i c k e y 15

New member
נמנמ אני צריכה השראה אליו XDD

הפיק הזה הוא קשה..בערך.. הוא יותר טוב מזה אבל זה בטוח חחחח לפחות כך אני חושבת אבל תגידי לי את חח

McFly rullz

New member
הווו שניהם יפיםםם!../images/Emo23.gif

אני אוהבת כ-ל פיק שקשור למקפליי^^ כזאת אניD:

m i c k e y 15

New member
תגובות פיפול! XDD

אני גם ככה מתפדחת לשים פה..חח אני לא יודעת אם הוא טוב מספיק חחח

The Psycho Girl

New member
פשש אחות של הארי שיחקת אותה

אבל את יפה אז זה מסתדר פיק חמוד
אני לא אוהבת פרקים קצרים אבל אם הם באים בהפרשי זמן נחמדים אז סבבה בהצלחה !

m i c k e y 15

New member
חח

אני משתדלת לא לעשות קצרים ופשוט בוורד זה נראה לי ארוך ובסוף אני מגלה שזה קצר. אז כאילו לודעת.. ואח"כ קשה להאריך את זה איכשהו אבל זה מה יש.. טנקס על התגובה
ושל כולן

O0NoNi0O

New member
איי אהבתי../images/Emo9.gif

שימי שתיי פרקים ביחד אם הם ככה קצרים..:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאא עוד פיק :)

חחחחחחחחחחחחח הפרק הזה ממש מצחיק
לפי ההתחלה שלו הוא נשמע ממש כיפי מחכה להמשך (:)

just orr

New member
אעע זה כזה חמוד!!

חח טוב זה רק ההתחלה... כבר מחכה לראות מה קורה בהמשך
*איזה חלום זה להיות אחות של הארי
יפה כמוהו
*

ShellyJones

New member
מגניב(=

אני פשוט אוהבת פיקים קלילים..הוא קליל, נכון?! לא יהיה בו יותר מדי בכי? כי אני מתחילה להגיע למסקנה שדמויות בפיקים עצובים בוכות יותר מדי.. הרבה יותר מדי.. אבל גם זה מגניב(= איחוליי לפיק החדש ובהצלחה בהמשך(=

Yu vi

New member
איזה כיף פיק חדש ^__^../images/Emo85.gif

זה ממש חמוד וקליל ודאגי ממש הצחיק אותי XDD חחחחח יובל והארי , נשמע שילוב טוב
~אחחח, הפנטזיות
~

למעלה