לא רק ידידים
פרק 2 ו-3

m i c k e y 15

New member
../images/Emo14.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 2 ו-3../images/Emo124.gif

היום 2 פרקים כי הם קצרים חהחה תהנו
פרק 2 הבנות הכירו את דאגי בזמן שחיכו לדני וטום שיחזרו הביתה. מאי דיברה עם דאגי על בלינק 182 על הספה בזמן שהארי ומיקי התווכחו איזה ערוץ מוזיקה כדאי לראות. מיקי קמה אל הטלוויזיה וכיבתה אותה. היא עמדה כולה מרוצה וציחקקה. דני נכנס בשקט ונעמד בפתח הדלת בסלון. הוא קצת צחק על הארי ומיקי מתווכחים. הוא התבונן במיקי מלמעלה למטה. הלבוש האופייני לה- מכנסיי ג'ינס גדולות,נעלי אולסטאר, קפוצ'ון צמוד ושערה החום הבוהק כולו אסוף בקלילות בגומייה. אך משהו היה שונה, חשב לעצמו. המחשבה יצאה לו מהראש כאשר מיקי אמרה.. "איפה דני?!" "בדיוק פה מותק" דני ענה. מיקי הסתובבה אליו וחייכה..רצה לקראתו ונתנה לו חיבוק גדול וצמוד שגרם לו למעוד עד למסדרון. "היי! התגעגעתי אליך בנאדם!" מיקי אמרה. "גמאני התגעגעתי" אמר דני ועצם את עיניו כשמיקי חיבקה חזק יותר. "אתה מריח כמוך" מיקי אמרה כאשר התרפקה אל צווארו. "אממ תודה, אני מניח". מיקי גיחכה וניגשה לצד השני של צווארו משהו שגרם לדני להרגיש..ובכן..משהו. אחרי שטום חזר הביתה עם חברתו ספיר..הכירו בניהם שוב כולם. יובל חברה של הארי גם באה אח"כ. במשך כמה שבועות, הם נעשו בלתי נפרדים בזמן שהבנים בילו זמן עם הבנות בקניות וריכולים-הדבר הרגיל. אה..וגם להתגרות במאי על ההידלקות שלה על דאגי. "אה! את יודעת שאת מחבבת אותו, שניכם כ"כ נמרחים אחד על השני בדרך תמימה 'חברותית' שובבה." התגרתה יובל. "אממ, זה לא שמשהו יכול לקרות..הוא כאילו מפורסם ואני כאילו..אני" נאנחה מאי. "אל תהיי טיפשה!" ספיר נאנחה בקול. "אממ כן מאי מאמי, אני חושבת שזה די ברור שגם הוא מחבב אותך.." הצטרפה מיקי. הפנים של מאי פתאום נדלקו כשהיא צרחה "באמת?!". הבנות צחקו והנידו את ראשן בסימן של כן. בדיוק כשהן סיימו לדבר הבנים נכנסו בדלת. "היי בנות" כולם אמרו ביחד. הארי ויובל נעשו ממש רציניים עכשיו,היא בילתה בבית הרבה לילות איתו. טום וספיר היו גם די רציניים אבל ספיר גרה רחוק ולכן הם יכלו לבלות ביחד רק כמה לילות לפני שהיא נוסעת הביתה. דאגי ומאי היו בשלב של לשבת ביחד כל הזמן. הם היו למעשה ביחד אבל שום דבר לא קרה...עדיין. דני ומיקי חזרו להיות חברים טובים כמו פעם, ובילו הרבה זמן ביחד מכיוון שלמעשה היו 3 זוגות בבית. לא שזה הפריע להם. החברות שלהם הייתה אחת שאי אפשר להסביר. כולם ראו את זה כפלירטוט אך דני ומיקי היו עיוורים לזה. בעצם ככה הם היו..לא?. --------------------- פרק 3 "היי בא לכם לצאת קצת? לבית קפה או משו?" שאלה מיקי. "נהה..אני נשאר בבית...כל עוד יובל איתי אני לא משועמם.." אמר. "אממ אני אבוא!" אמר טום."אתה אומר שאני משעממת??" אמרה ספיר בצחוק. "אממ לא לא...נו בואי נצא קצת.." אמר לה. "אחלה...אני עולה שניה לשירותים ואני באה." אמרה לו. "דני אתה בא?" שאלה מיקי את דני. "כן ברור.." אמר ודיגדג אותה. הם יצאו לדרך. הם הגיעו לבית קפה והיו הרבה צלמים. "ואו כל כך הרבה.. " אמרה ספיר. "כן..הפפראצי האלה.. אני כבר רגילה אליהם" אמרה מיקי. "נו מן הסתם את אחותו של הארי מקפליי " גיחכה ספיר. "כןן...אוח הארי הזה כמה התווכחנו היום..על שטויות.." אמרה. "נו זה מה שאחים עושים..רבים" אמר דני. "מי כמוך יודע" אמר טום וצחק. הם אכלו ושתו להנאתם וחזרו הביתה די מהר. "אז מה אתם עשיתם פה לבנתיים?" שאל טום את הארי. "שום דבר שאתה צריך לדעת עליו." אמר הארי ויובל גיחכה. "כבר הבנתי" אמר טום. "נו סתום כבר חח" אמרה לו יובל. לקראת ערב כולם היו בבית ישבו וראו טלוויזיה. "אממ חשבנו על סרט ופיצה הלילה..זה בסדר?" שאל הארי. "בסדר מבחינתנו" ענו כולם. "מגניב, איזה פיצה?" שאל דאגי. "איזה שאתם רוצים" ענה הארי מהמטבח. "בלי פפרוני כן?" אמרה מאי. "בלי בלי..." אמר דאגי וחיבק אותה. כולם התמקמו בסלון והתכוננו לצפות בסרט "בחזרה לעתיד" ולאכול פיצה, חוץ ממי שעדיין היה במקלחת למעלה. מיקי עלתה למעלה לקרוא לו והתפרצה לחדרו בדיוק כשהוא החליף בגדים. "אוי שיט, סליחה", מיקי אמרה וכיסתה את עיניה. "אל תדאגי, ראית את הכל בעבר" דני צחק. "זה די נכון" מיקי אמרה וצחקה. דני היה עם הגב אליה כשמשך את מכנסיו למעלה על החולצה. 'הוא השתנה כל כך' מיקי חשב לעצמה. 'הוא יותר...' "אז מה את חושבת?" דני הפריע למחשבותיה. "מהמם" מיקי גיחכה והשלימה באופן בלתי צפוי את קו המחשבה שלה. בזמן שדני יצא מהחדר מיקי באופן חצוף שמה לו רגל אך הוא עדיין עמד. "אוקיי..אז את רוצה לשחק ככה? מלוכלך..תתחילי לרוץ מותק.." הוא אמר לה. מיקי צחקה ורצה במדרגות, דני רץ אחריה ועשה קולות של מפלצת. היא נפלה בסוף המדרגות כאשר דני נפל עליה. הידיים שלו היו על הראש שלה. "אתה לא מפחיד אותי עם הרעשים האלה יותר דני!" היא צחקה. "כן בטח!" דני חייך וקם כשהוא אוחז בידה. היא לקחה את ידו וקמה גם. הם נכנסו לסלון שבו פיצה,בירה ושלושה זוגות הצופים ב"בחזרה לעתיד". "אני מניחה שזה שוב רק שנינו, אה?" שאלה מיקי. "יאפ" דני ענה כאשר הם כיבו את האור והתיישבו על הכורסה. היא הייתה ענקית בשביל שניהם בזמן שהזוגות האחרים התיישבו על הספות. טום ספיר, הארי ויובל התחבקו להם כזוג. בזמן שדאגי ניסה לאסוף קצת אומץ כדי לשים את ידו סביב מאי. היא הקלה עליו כאשר היא התקרבה אליו קצת. הוא חייך ושם את ידו כדי לחבק את מאי. דני ומיקי חייכו לעצמם.

butbut

New member
בסוף יהיה לך בעיה עם אח שלך מיקי!XDD

ככה אר מפלרטטת עם דני??,במדרגות..רואה לו הכול...חושבת מחשבות.. בושה! XDDD
איזה פיק חמודי,אני חושבת שהתאהבתי בו,הוא גורם לי לרצות המשך!

butbut

New member
אגב,הפיק הזה מוכר לי..יש מצב שפירסמת אותו פעם

?

m i c k e y 15

New member
לא אבל

את ההשראה להתחלה שלו לחקתי מפיק אחר.. כל השאר שלי
אפעם לא פירסמתי אותו בפורום...רק פיק אחד פירסמתי בפורום וזה לא זה חח

butbut

New member
אוה,טוב לא התכוונתי לזה שלקחת מפיק אחר

התכוונתי שזה נשמע מוכר כי אני כנראה כבר מכירה ת'כתיבה שלך מהפיק הקודם-אני אשכרה קראתי אותו:]] XDD

The Psycho Girl

New member
../images/Emo9.gif פרקים חמודים

"מיקי חשב לעצמה" אז מיקי זה/זאת בן או בת XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיא, איזה פיק חמוד D:

כיף לקרוא אותו הוא מעלה חיוך כזה על הפנים ^^ משו כמו חלום שהייתי רוצה שיקרה לי מחכה להמשך D:

Yu vi

New member
ממש אהבתי!../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

כיף לקרוא אותו, הוא העלה לי חיוךךך :} אני רוצה כבר את הפרק הבא !! D:

M C F L Y 1

New member
ווואי אייזה פייק מקססים ! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

הווא כ"כ קללילל , ומווששי כזזה ! אני לא יכולה להפסיק לחחייך :)) ושדניי יעשה כבר מההלך ! ויזמיןן את מיקי לצצאאת ! מחכה לפרקיים הבאאיםםם !! נוו .. ננוו .. נווו .. נוו .. אוופפפפפפפ' . זה לא מגיע . פעם הבאאה ? שלושה פרקים
* הלווואאאאי
*

McFlyRoni

New member
נמנמ אהבתי ../images/Emo6.gif

אבל אני כל הזמן מתבלבלת עם השמות XD פיק חמדמדייייי :]

McFly rullz

New member
אווווו חמוד חמוד חמוד!../images/Emo9.gif

אני מבינה מה קורה.....
אני יודעת שאת תהיי בסוף עם דניי
אהבתי!

McFlyRoni

New member
רגע רגע רגע *מבולבלת*

הם לא ביחד? הרי כתוב שיש 3 זוגות: טום-ספיר הארי-יובל דני-מיקי לא?

למעלה