לבחור שלי

מאי@

New member
../images/Emo14.gif לבחור שלי../images/Emo14.gif

להתראות אהובי ... בחור שלי ... עברנו שנים יחד. לא הרבה, אבל נראה היה כאילו אנחנו מכירים מאז ומתמיד. בהתחלה לא תקשרנו, אח"כ זה החל לזרום. מעולם לא היינו ´ביחד´ אבל תמיד היינו ידידים. עברו עלי חיים לא קלים באיזשהו מובן ואפשר לומר שאת השנתיים וחצי האחרונות חייתי רק בשבילך ולמענך. בעצם את החצי שנה האחרונה חייתי יותר בשבילי מאשר בשבילך ... הבנתי דברים, התחלתי להתמודד עם העובדה שלא אראה אותך עוד הרבה ושזה הולך ונגמר. אתה יודע שאתה חשוב לי מאוד. חשבתי שגם אני חשובה לך. אולי באמת הייתי באיזשהו שלב, כנראה שכבר לא ... אני החלטתי לעזוב. לעזוב אותך. לעזוב כל מה שקשור אליך. להתחיל תהליך גמילה מוזר ואחר. שקשור באהבה שלי אליך. כמו שהתאהבתי בך וראיתי את הטוב והמופלא שבך, ככה אני מאוכזבת ממך עכשיו ורואה גם את הצד השני- את הצד הקר והמנוכר. הצד האחר. אני מפסיקה לנסות להתקרב, אני מפסיקה להתקשר. אני פשוט מנסה לשחרר ... To let go ... אני מקווה שאצליח וזה הולך להיות קשה מאוד. המכתב הזה אליך לא יצא כמו שרציתי אבל זה כבר לא אכפת לי ולא משנה. להתראות אהובי. מנסה לשכוח. אוהבת תמיד. אבל גם- תזכור- עצובה בגללך (אני יודעת ומשוכנעת שלא היית רוצה בזה כי סה"כ אתה לא בן אדם רע ואתה רוצה שיהיה לי טוב) אבל כשם שעשית לי טוב, הצלחת גם לעשות לי רע. ביי. (וביי לכם אנשים .... אוהבת)

dominogrose

New member
מאייההה, מתוקה שללייי!!!!

האם אני מבינה נכון??? את נפרדת מחבר שלך??
מה קרה , מותק? זה בא לי בכל כך פיתאומיות... כי חשבתי שהכל בסדר איתכם... מה קורה, מאמי? אני מקווה שהכל טוב אצלך? את לא חייבת לענות לי כאן, מותק... את יכולה לענות באיי סי! מחכה לשמוע ממך דואגת לך המון ואוהבת אותך יותר!!
***סיון***

מאי@

New member
סיוון ../images/Emo7.gif

עזבי זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע לך... בכול דיי מסתבך בזמן האחרון... צריכה לדבר איתך.....
אבל למה את לא באיסי?????? אוהבת. Mאיה

ShmupyGirl

New member
SORRY...

אני לא ממש מכירה אותך ולכן אין לי זכות דיבור לכן כל מה שאגיד זה שאני מצטערת לשמוע ושאני מקווה שתרגישי יותר טוב בקרוב
שמופי

Black Cat15

New member
מאיונת ../images/Emo23.gif

כתבת את זה כל כך יפה... את כזו בן אדם מקסים ואני אוהבת אותך
אני מצטערת לשמוע שאתם הולכים להפרד.
אבל כמו שאמרתי לך אתמול באייסיקיו... אם זה מה שצריך לקרות, אז ככה הכל יהיה יותר טוב. מקווה לראות אותך באייסי
אורנית. נ.ב תרגישי טוב מתוקה!!! אני אוהבת אותך המון המון המון

מאי@

New member
../images/Emo24.gif יפה שלי../images/Emo23.gif

תודה רבה לך מקסימונת זה לא שאנחנו הולכים להיפרד... זה פשוט חוסר ידיעה איפה אני נמצאת ואני ככ שונאת את המצב הזה... שטיות חמודה יהיה בסדר ... העיקר שאת תרגישי טוב מקסימונת אוהבת אותך כ"כ מאמינה בך ומטורפת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך LOVE U Mאיה

למעלה