לך***

BellA עלמה

New member
../images/Emo14.gif לך***

שעות אני יושבת איתך במרפסת מלטפת לך את הראש ומנסה לקרוא את המבט בעיניים. מה הוא מנסה להגיד לי? מה את מנסה להגיד לי?? 13 שנה אנחנו יחד ואני זוכרת את היום שהבאנו אותך הביתה. אני זוכרת את הטיולים שלנו בפארקים את האימונים שלנו יחד ואיך ליבי התמלא גאווה כל פעם שעלית "כיתה" או שלב. שבאנו לכאן לקחנו אותך איתנו כי הרי את חלק מהמשפחה ולא משאירים משפחה מאחור. היום אני מנסה לקרוא אותך לנסות להבין מה את מנסה להגיד האם זה "אל תעזבי אותי" אני מפחדת או "קשה לי אני עייפה" כל מה שאני רואה זה עצב עיניים עצובות מבט עצוב לו רק יכלת לדבר אבל נשאר לי רק להביט לתוך עינייך ללטף אותך לנסות להבין אבל קשה לי כואב לך? עצוב לך? אני יודעת שאת מתקרבת לסוף דרכך רוצה רק את המייטב למענך מבטיחה לך שאני לא עוזבת אל תפחדי אני כאן תמיד [אלך לי עכשיו לשבת קצת איתך. אלטף אותך , אדבר איתך ואנסה להבין מה אומרות עינייך] להתמודד עם החלטות קשות

ניאו30

New member
../images/Emo7.gif עלמה,זה באמת עצוב...

אילו יכולנו להבין את שפתם אולי היינו יודעים,אבל אולי גם לא...הנה, אנחנו מבינים את שפת האדם,אבל כל כך הרבה פעמים לא מבינים אחד את השני ואת מה שאנחנו זקוקים לו. אז אולי אנחנו מנסים מה ש"עובד" בשבילנו-ליטוף,אמפטיה והרבה חום ואהבה.

למעלה