../images/Emo14.gif לצערי הרב אני נאלץ לכתוב פה
מרגיש צורך לציין שאני מעיין פה המון לאחרונה אך בגלל שמכירים אותי לא כתבתי פה, נכון להיום הסרתי את חומת המגננה הזו כי אני חושב שפה זה המקום הנכון להוציא להתפרק ולקבל תמיכה. לא יודע איך להתחיל בכלל, זה מאד כואב לי לכתוב על כך ובכלל לדבר על זה... שנים של הדחקה מתנפצים לי מול העיניים, דחיתי ודחיתי עד שכבר הגיע השלב האחרון והמצב כרגע לא נותן פתח לאופטימיות , לא לי ולא לה.... אמא שלי. כמה טיפולים ניסו, כמה סבל היא עברה ועדיין עוברת, אבל זה לא עזר לה, כרגע היא מאושפזת, כל מיני סיבוכים. יש לה סרטן השחלות כבר כמה שנים טובות .... היא עברה המון טיפולי כימותרפיה שעזרו לה בהתחלה אבל דווקא כשחשבו כולם שהמחלה בנסיגה אצלה..... המחלה חזרה ובגדול. אוף, כל כך קשה לי לכתוב על זה, באמת שקשה, עומדות לי דמעות בעיניים עם כל מילה שנכתבת פה
יש לה גרורות בכל מקום בבטן, המצב שלה נכון להיום לא מאפשר אפילו ניתוח כי הרופאים חוששים שזה יסבך את מצבה הבריאותי. היא מאושפזת וסימן החיים שלה לא טוב, ולא נשאר לה עוד הרבה לפי מה שאני מבין, רק לראות את הצער הזה על הפנים הלה, את הייאוש הזה, התמונה הזו לא מרפה ממני, כל כך לא רוצה לאבד אותה אבל יודע שהיום הזה מתקרב מאד מהר לצערי הרב רב רב מכל. מה עושים איך מתמודדים, איך מקלים עליה? למה המחלה הזו כזו אכזרית? ולמה אני כל כך רחוק ממנה? אני בתל אביב והיא בצפון. כל פעם שאני הולך לשם אני נקרע מבפנים ונשבר, היא רואה את זה וזה גורם לה יותר צער ואני לא רוצה שהיא תרגיש ככה. מה, איך מתמודדים עם זה? לא רוצה לאבד את אמא שלי ! לא רוצה. כל כך רע לי עכשיו. רציתי לפרוק מעט והרגשתי שזה המקום הטוב לעשות את זה. תודה על ההקשבה.
מרגיש צורך לציין שאני מעיין פה המון לאחרונה אך בגלל שמכירים אותי לא כתבתי פה, נכון להיום הסרתי את חומת המגננה הזו כי אני חושב שפה זה המקום הנכון להוציא להתפרק ולקבל תמיכה. לא יודע איך להתחיל בכלל, זה מאד כואב לי לכתוב על כך ובכלל לדבר על זה... שנים של הדחקה מתנפצים לי מול העיניים, דחיתי ודחיתי עד שכבר הגיע השלב האחרון והמצב כרגע לא נותן פתח לאופטימיות , לא לי ולא לה.... אמא שלי. כמה טיפולים ניסו, כמה סבל היא עברה ועדיין עוברת, אבל זה לא עזר לה, כרגע היא מאושפזת, כל מיני סיבוכים. יש לה סרטן השחלות כבר כמה שנים טובות .... היא עברה המון טיפולי כימותרפיה שעזרו לה בהתחלה אבל דווקא כשחשבו כולם שהמחלה בנסיגה אצלה..... המחלה חזרה ובגדול. אוף, כל כך קשה לי לכתוב על זה, באמת שקשה, עומדות לי דמעות בעיניים עם כל מילה שנכתבת פה