סקייטר בוי פרק אחרון

Rowdy Girl

New member
../images/Emo14.gifסקייטר בוי פרק אחרון../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

[היום ישלי יומולדת חהחהחה מאוד קשור
] מאט לא היה מרוצה מהעובדה שאני ודניאל עובדים ביחד, אבל גמאני לא... לא יכלתי לחכות עד שאני אסיים עם הפרוייקט הטיפשי הזה ואני אוכל סופסוף לבלות עם מאט. ההורים שלי הלכו שוב אז מאט נשאר אצלי בסופשבוע. היה כל כך כיף! הכל היה מושלם עד ראשון בערב... היינו בחדר שלי וראינו טלוויזיה והחלטתי להתאמץ ולהגיד למאט משהו שאני כבר מחכה להגיד לו מלא זמן. "מאט, אני אוהבת אותך!" "אני חייב ללכת." הוא אמר וקם "אבל למה?" "לא היית צריכה לומר את זה." "אבל למה? זו האמת." "תראי, את לא אוהבת אותי ואת אפעם לא תאהבי." "איך אתה יכול לומר את זה?! מה אני צריכה לעשות כדי להוכיח לך? אפעם לא הייתי כלום מלבד שלך. נתתי את עצמי לך!" "אולי זו הייתה טעות." "צא מפה!!!!!! צא מפה!!!!!" צרחתי ובכיתי וצפיתי במאט הולך. אחרי שהוא הלך החלטתי שאני אוכיח לו כמה הוא חשוב לי. למחרת כשהגעתי לבצפר הלכתי ישר למגרש כי ידעתי שמאט יהיה שם. פתחתי את הדלת [הא? דלת? במגרש? וואטאבאר..] בכעס ומצאתי את מאט עם צ'ארלי נראה עייף ומצוברח. הלכתי אליהם... "אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צרחתי וקיבלתי את תשומת הלב של כולם. הקמתי את מאט מהמושב שמתי עליו את הידיים שלי ונישקתי אותו מול כולם. "אני אוהבת אותך!" אמרתי בבירור שכולם יידעו מה אני מרגישה. "מה את עושה??" "אני מוכיחה שאני אוהבת אותך. לא מתחבא יותר." "גמאני אוהב אותך." התנשקנו שוב. "נו אז רוצה לצאת מפה?" "בהחלט." אמרנו ביי לכולם ויצאנו מחזיקים ידיים. "זו הייתה שאלה של זמן עד שתספרו לכולם..." ג'ולי חייכה "ידעת? לורי סיפרה לך?" ג'יימס שאל "לא... זה ממש חמוד... מעודדת והסקייטר בוי שלה
"

Bleed for Me

New member
ממש יפה!

למרות שכבר קראתי את זה אתמול
תאמת שציפיתי לסוף יותר מעניין ודיי התאכזבי אבל עדין היה יפה! איזה ביאוסשזה פרק אחרון:(

bar jones

New member
ה היה מהמם..

אבל קצר מדי.. ובכלל נגמר.. אז עצוב לי... *בוכה בפינה*

יההההה...פשוט מדהים!!זה כול כך חמוד

...איזה פתרונות יצירתיים יש לה...לא ממש הבנתי למה הוא אמר לה שזאת היתה טעות אבל שיהיה
באסה שזה הפרק האחרון.... יהיו עוד פאנפיקים(ככה קוראים לזה?) פשוט...מקסים!!! נ.ב. מזל"ט מאמי

Mai 17

New member
איזה יופייייי!!!!

ממש יפה, אהבתי כמו תמיד! מחכה לפאנפיק הבאאאאא!!!

McflyRule

New member
קורל, מתי את מתחילה את הפאנפיק שלך?

החדש יעני
ואז אני אתחיל את שלי!! יאיי! יאיי!

למעלה