סקייטר בוי
פרק 9

Rowdy Girl

New member
../images/Emo14.gifסקייטר בוי../images/Emo103.gifפרק 9../images/Emo14.gif

התעוררתי מזה ששמעתי את הבנים מדברים. שמרתי על עיניים עצומות כדי שהם ייחשבו שאני עדיין ישנה וכך אני אוכל לשמוע על מה הם מדברים. "אז מאט, מה קרה בלילה?" ג'יימס שאל "כלום." "שקרן. התעוררתי וראיתי את שניכם מתמזמזים." ג'יימס אמר "סופסוף." צ'ארלי חייך "אני לא יודע למה אתה מתכוון." מאט נאנח "זה אומר שהיא מחבבת אותך דביל." ג'יימס צחק "אני לא יודע, אני הייתי מאוד מבולבל בלילה לפני שהצלחתי להבין משהו היא נרדמה." "אתה חייב לדבר איתה היום." "אני יודע, אני רק לא יודע מה אני אגיד." "אל תדאג." לא יכלתי להאמין למה ששמעתי. מאט מחבב אותי. החלטתי להרעיש כדי שהם יידעו שאני מתעוררת ככה שלא יהיו מובכים. "בוקר טוב בנים." פיהקתי "בוקר טוב יפיפיה." ג'יימס אמר "אז מה אנחנו עושים הערב?" שאלתי "אממ חשבתי שאנחנו יכולים ללכת למועדון, רוצה?" צ'ארלי שאל "ברור. נשמע כיף." חייכתי "מצויין." ג'יימס חייך "טוב אני הולכת להתקלח." אמרתי בריצה למעלה אחרי המקלחת אספתי את הדברים שלי ואמרתי להתראות לבנים. הם יאספו אותי אח''כ בשביל המועדון. התרגשתי מזה שאני הולכת להראות למאט שאין לו מה לדאוג. התכוננתי בזמן שג'ולי צלצלה אלי. "היי ג'ולי, מה נשמע?" "הכל טוב תודה, ואת?" "מצויין, בדיוק באתי לצאת." "אה טוב." היא אמרה מאוכזבת "מה קרה?" "כלום פשוט קיוותי שאנחנו יכולות לעשות משהו, בגלל שאנחנו לא מבלות הרבה זמן ביחד בזמן האחרון." "אני ממש מצטערת. מה דעתך שנבלה ביחד מחר?" "את בטוחה?" "כן, נעשה מה שאת רוצה." "אוקיי אז נראה אותך מחר." "ביי." הרגשתי אשמה מזה שאני יוצאת עם הבנים במקום עם ג'ולי אבל תיכננתי לבלות איתה מחר את כל היום. כשהבנים הגיעו הבחנתי בזה שמאט לא מוריד ממני את העיניים. ברגע שהגענו למועדון כולנו ישר הלכנו לרחבת הריקודים. רקדתי עם כל אחד מהבנים, את מאט שמרתי אחרון. הרגשתי מצויין שהוא נגע בי. הסתכלתי לו בעיניים ויכלתי לראות שהוא נהנה כמוני. זה היה כשהוא נישק אותי. כל שאר הלילה היינו בלתי נפרדים. הוא הציע ללוות אותי הביתה מכיוון שג'יימס לא היה מוכן לעזוב. כשיצאנו מהמועדון החזקתי לו את היד. חשבתי שהוא ייתרחק אבל הוא לא. "לורי אנחנו יכולים לדבר?" הוא שאל "ברור." "רציתי שזה ייקרה מזמן!" הוא אמר "גם אני." חייכתי "אני לא רוצה להרוס שומדבר, אז זה בסדר עם נשמור את זה לעצמנו? אני לא רוצה שאנשים בבית ספר ידעו." "אממ... טוב. זה לא עסק של אף אחד." "בדיוק. ואני חושב שאנחנו לא צריכים לבלות כל כך הרבה זמן ביחד בבית ספר." "טוב.." "אנשים יכולים לקבל רעיונות מזה שאנחנו ביחד כל הזמן." "לא זה בסדר אני מבינה. אז מתי אני אוכל לראות אותך שוב?" "מה דעתך שאני אאסוף אותך מחר?" "סליחה אבל כבר יש לי תוכניות למחר, מה עם יום שני?" "מושלם." "מצויין." נתתי לו נשיקת לילה טוב וצפיתי בו הולך הביתה. תגיבו

bustedit

New member
הוא מעצבן אותי.

אז שכולם ידעו, מה קרה? חוצמזה אהבתי
מתחיל להיות יותר ויותר מעניין ויפה
תודה קורלע

bar jones

New member
it must be love love love...

זה נעשה פשוט מצוייןןן!!! ישר כוח קורלי!

sap sapir

New member
גועל נפשששששששש

פשוט מחריד בעעעע חחח סתם מדהיםםםםםםם אוףף כל הדברים היפים קורים רק בסיפורים

0 דיש 0

New member
../images/Emo99.gif

מדהים כמו תמיד.. =] אבל חצוף זה, למה שלא יספרו לאפחד?

Mai 17

New member
אהבתי, כמו תמיד

אני לא מסכימה עם זה שהם צריכים לשמור על הקשר לעצמם, מי שלא רוצה שלא יסתכל עליהם...שיהיה להם בכייף ושלא ישימו על האחרים! (חחחחח ממש נכנסתי לזהההה!
) מחכה לפרק הבאאאאאאאאאאאא!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo99.gifיפה../images/Emo70.gif אבל למה

לשמור על זה בסוד..אחח מחכה לפרק הבא!!!

אלה בלה

New member
וואוווווווו ../images/Emo2.gif

זה ממש יפהה אממ אבל היות ואני חדשה אני אשאל שני דברים 1. מי כתב את זה? 2.איפה שאר הפרקים? 3.זה מבוסס על סיפור אמיתי או סתם על רעיון שצץ במוח של מישו?

Rowdy Girl

New member
נו אני אענה לך :)

1. מי כתב את זה? אמממ אנלא יודעת איך קוראים לה האמת... אבל זו בטח בת... 2.איפה שאר הפרקים? באתר שממנו לקחתי את זה.. ואצלי במחשב גם יש את כולם אבל באנגלית... 3.זה מבוסס על סיפור אמיתי או סתם על רעיון שצץ במוח של מישו? זה לא סיפור אמיתי זה פאנפיק... כאילו סיפור שמעריץ כתב על המישו שהוא מעריץ

אלה בלה

New member
../images/Emo13.gif

אממ תוכלי אולי בבקשהההההההה
לעלות לאתר את הפרקים מ1-7 שפירשת כי אין לי שמץ מה קרה לפני

Rowdy Girl

New member
אאאאמממ

תחפשי בחיפוש למעלה את פרק 8,9 הם נמצאים תחת הכותרת "סקייטר בוי" והשאר תחת הכותבת "פאנפיק"... אם את לא מצליחה או משו אז [email protected]

פשוט אין מילים...בעצם...

יש מילים! והן:מהמם!מדהים!חמוד!מקסים! מתוווווק! זה כול כך יפה..מאיזה אתר את לוקחת את זה?

Rowdy Girl

New member
אמ

אני לא אתן את האתר... מכיוון שאתם יכולים לקרוא ככה תהמשך והפירסום שלי כאן יהיה לחינם... ולא אני גם לא אפרסם אותו שאני אגמור עם הפאנפיק הזה.. כי גם את הפאנפיק הבא אני לוקחת מאותו אתר....
הפאנפיקים באתר הזה הכי טובים שמצאתי [ויש לי בסביבות 300 אתרי פאנפיקים רק על מקפליי, באסטד וסוד.. וחלק גם על V וROOSTAR בנוסף...]

Hip Hop star

New member
אני בשוק עלייך!../images/Emo2.gif

ארמתי היום לשרון שלא הייתי צריכה לתת לך

Rowdy Girl

New member
בסדר בסדר

אז הנה מחדש תודה לגברת הנכבדת אלה לנדאו על שהביאני עד הלום ונתנה לי אתרי פאנפיקים עכשיו סתמי.
[וחוצמזה שאת הרוב מצאתי בעצמי אז שששששששששששששששששששששששששששששש]

Hip Hop star

New member
יותר טוב../images/Emo11.gif

מה איכפת לי מה מצאת?איכפת לי מה שאת מפרסמת,אני הבאתי לך.....

למעלה