עצוב מה שקרה לבחור הזה..

Savage Garden

New member
הוא כבר עזב אותה מספר פעמים

אבל הילדים שלה התחננו שיחזור כי זה הם סובלים טרור ממנה, הוא ממש מרחם עליהם, מרגיש מחוייבות כלפיהם אבל השאלה שלי היא האם עליי לנקוט דיעה או להציע עיצה ? ואם כן , מה לומר לו?

Savage Garden

New member
../images/Emo14.gifעצוב מה שקרה לבחור הזה..

הוא נשוי לאשה מרשעת אמיתית!! צועקת כל היום,אף פעם לא מרוצה, לפעמים גם מכה אותו,יש לה שני ילדים מנשואין קודמים, לו אין ילדים, כבר 12 שנים שהם ביחד, האהבה מזמן מתה שם שלא נדבר על הסקס, בשנה הראשונה לנשואיהם שכבו אולי 4 פעמים!! הוא טיפוס של קורבן, אומר שמחכה שילדיה יגיעו לגיל 18 ורק אז יעזוב אחת ולתמיד הוא מרחם עליהם ... נתן לה חיי נוחות שרק יכלה לחלום עליהם, תמיד היה קשוב לה, היה מוכן לוותר על חייו למען ילדיה ... והזמן עובר, הוא מתבגר , אומר שאין ברירה אבל לא יכול להפקיר אותם.. היום הוא בכה, העיניים היפות שלו היו אדומות..ואני הייתי אובדת עצות, מה לומר לו, אם בכלל, האם דמות הרואית יכולה להשתנות??

טוב..

אז יש כאן דילמה גדולה ... מן הסתם אם היא מכה אותו ,אז היא בטח גם מכה את הילדים שלה . ובמידה ואם הוא יעזוב הוא יכול להשאיר את הילדים תחת השגחה לא רצויה ... זה נתון לשיקול דעתו - מה יותר חשוב לו כרגע , לעזוב בלי להסתכל אחורה . או להישאר עד שבאמת הילדים יגדלו ויהיה להם את השכל לעזוב לבד ... אגב, מה עם האבה של הילדים?

Savage Garden

New member
לילדים אין קשר עם אביהם,

מה גם שאותו הבחור גידל אותם מאז שהיו תינוקות.. העניין הוא שהוא מאוד מאוד היה רוצה לעזוב אבל המצפון כלפיהם לא מאפשר לו, אבל בינתיים הוא סובל , מוותר על חייו למען ילדים שאינם שלו, אגב, הוא אפילו לא בגד בה פעם אחת (למרות שאין ביניהם מגע מיני כבר שנים) , הוא אומר שלו רוצה לתת לה את הלוקסוס הזה (ציטוט שלו)ואני לא מצליחה להבין את זה, לא מבינה איך אדם הופך להיות קורבן של עצמו,הוא מודע לכל הבעייתיות במערכת שלו, יודע שיכולים להיות לו חיים הרבה יותר טובים ובכל זאת .... כעת השאלה היא האם כדאי לנסות לגרום לו להבין שהוא עושה טעות או להניח לנושא ולא לנקוט שום עמדה?

ככל שאת

מספרת על המצב , אני מפחדת "לייעץ" ... שורה תחתונה - ( אני פשוט לא רוצה להגיע רחוק בהמלצות שלי ) אני חושבת שהוא צריך ללכת לבעל מיקצוע שמבין בזה , ואפילו לקחת את אישתו יחד איתו . כמו יועץ נישואים וכד'.. אני מקווה שיהיה לכל בני ביתו טוב ..

Vdrums

New member
בשביל זה יש אנשי מקצוע....

אני לא חושב שמישהו כאן יוכל לתת עצה ממש טובה שתוכל לעזור

lucky me

New member
קראתי את כל ההודעות......

ובאמת קודם כל- כל הכבוד לו שהוא נשאר... ומה עם הרצונות שלו? איך אפשר לחיות איתה בכלל?

Savage Garden

New member
זהו, שהוא ויתר על הרצונות שלו,

זו מעין השלמה טיפשית ומיותרת (בעיניי לפחות)ולכן שאלתי האם כדאי לשכנע אותו שהויתור וההקרבה גדולה מידי? או שאולי אני טועה, וזה הדבר הנכון לעשות?

lucky me

New member
אני באמת לא מבינה את הקשר הזה..

חבל על הבחור, למה להיות בקשר שרע בו? החיים יפים, וצריך לנצל אותם. אם היא באמת מאמללת אותו ככה, אז אולי הוא אוהב את זה?! אבל צריך לדבר איתו, אולי הוא חושב שזה מערכת יחסים נורמלית?

למעלה