פרידה מדון חואן

../images/Emo14.gifפרידה מדון חואן../images/Emo14.gif

אני שמה פה תמונות של הפריזר שהוא כבר לא פריזר בעצם
חואן-פדריקו ממש ריגש אותי.הוא שחקן ע-נ-ק וחבל שנאלצים להיפרד ממנו.זה כבר לא נקרא ספויילר נכון
כולם כבר יודעים את זה. אני שמה פה תמונות ומידע על חואן-הפריזר שקוביות הקרח שלו נמסו
תגיבו,תוסיפו

|../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

דלפינה:"פדריקו,כשנתחתן את כספך אני עוד אקח..חהחההחהחהה
" פדריקו:"שלא תחשבי על זה מכשפה מעוותת
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

|דלפינה:"פדה פדה..אתה לא יודע מה מצפה לך לצידי" פדה:"את מתכוונת...עצב,אומללות,אכזבה ורצון לגירושים מייד אחרי החתונה
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פדה:"פלור קר לי
" פלור:"אל תדאג דון פריזר,הפיות שלי ישלחו לך מגבת עם תמונה שלי עליה
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פדה:"תודה על המגבת פלור,את מלכה
" פלור:"אל תודה לי,תודה לפיות שלי"

../images/Emo121.gif

פדה:"על איזה פיות דיברת קודם
חהחהה" פלור:"סליחה
אם תמשיך לצחוק על הפיות שלי אני יוריד לך ת'מגבת וישים אותך ברחוב שכולם יראו את פריצנוולדן המסודר עירום
"

../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

פדה:"היא הלכה באשמתי..טוב נו,לפחות היא לא יודעת שאני קורא כל יום לפני השינה סיפורי פיות"

../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

פדה:"איך האף שלי נראה מפרופיל
" גרטה:"אחח מושלם דון פדריקה
"

../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

פדה:"יאקקק..הקפה כ"כ דוחה..אני מתאפק שלא להקיא
"

../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

דלפינה:"אם לא תעיף ת'קקטוסית מהבית,אני יעיף אותה בבעיטות
" פדה:"אמאל'ה..היא מפחידה אותי...ברוחהה
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פדה:"היא כל כך יפה...
" פלור:"מה זה הזקן הזה
למען השם
1,2,3,.................10000000 אני לא מאמינה
ספרתי את השערות בזקן שלך והגעתי למספר:10000000
מה אתה מגדל שם כבש
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פלור:"דון פריזר,איך הצללית החדשה שקניתי
" פדה:"י..יפ..יפה.. מ..מא..מאו..מאוד,עלייך כל דבר יפה
"

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פלור:"אפטרשייב מעולה..אני ימליץ לבטה לקנות גם
" פדה:"גם לך יש ריח נעים..."
כ"כ יפים יחד ולחודדד

../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

פדה:"בואי נעשה אף לאף" פלור:"יאללה בוא
"

../images/Emo121.gifמידע על חואן../images/Emo121.gif

חואן בסידרה:קשוח, קשה יום, תובעני, מחושב. מסתיר את רגשותיו, לא מפסיק להביט באלבום התמונות הישן של הוריו. גאה באחיו ואחיותיו למרות שהוא לא מפגין זאת. ספורטאי מצטיין. דוגל בתפיסתו ובמחשבותיו, גאה בעבודתו ומכור אליה קשות. חושב כי הדברים תמיד שחורים או לבנים. חסכן, מדבר מעט מאוד, לא מבטא את רגשותיו. החפץ היקר לו ביותר הוא שעון ישן ממתכת שהוא תמיד נושא איתו. אוהב לאסוף דברים שונים ומגוונים. הדבר שהוא הכי שונא הוא שאחיו משתמשים לו בטלסקופ. כשהוא מאזין למוסיקה קלאסית, הוא מזיז את ידיו כאילו היה מנצח בקונצרט. פדה מאורס לדלפינה והשניים עומדים בפני חתונה, אך במקביל הוא מתאהב בפלור (למרות שהוא מסרב להודות בזאת), ובנתיים גם צלע רביעי נכנס לתמונה... איך ייגמר הסיפור? בסוף העונה הראשונה פדריקו נהרג בתאונת דרכים.
חואן במציאות:חואן מנואל חיל נאברו, נולד ב- 15 לאוגוסט 1973, בן מזל אריה. לאורך הקריירה הוא הופיע בין השאר ב"קיץ נצחי" ו"אני צועני" והשתתף גם במספר סרטי קולנוע, בין השאר "ביום שיאהבו אותי" בו שיחקה גם לאורה אנדרס- לאורה מ"פינת אור". כמו כן השתתף בסדרות דרמה וקומיות רבות בין השאר "מהלב", "רווקים", "הקליינטים" ועוד רבים וטובים. עזב את "פלוריסיינטה" לטובת שתי עונות של הסדרה "סיפורי מין של אנשים רגילים" משם עבר ל"גברים עם כבוד" וכיום הוא משחק ב"עד הגבול" לצד גבריאלה לפאקו.

למעלה