פרק 130 - בחירה נכונה

Shir Sparotty

New member
פרק הסברים!

סוףסוף
עדיין לא הבנתי מהזה החדר הזה בכל זאת,מה זה המתים לכאורה? XD והיה עצוב שאנה שינתה תהיסטוריה עם דניאל

ny22

New member
מנהל
האמת - פרק די צפוי...

כבר על ההתחלה, שהראו את "אירועי הפרקים הקודמים", נפל לי האסימון, והיה לי ברור שקאיראן הוא זה שהחזיר את יהלי ולכן זואי עוזרת לו.אחרי הקטע שהראו את זואי נותנת לו את הספר ואת אסתר שואלת אותה איך יהלי חזר, היה לי ברור שיהלי חזר סגלל קאיראן. גם היה ברור לי שהוא זה שישתמש בשם הפרק "בחירה נכונה". קצת עצוב מה שאנה עשתה לדניאל, אבל מצד שני זה לטובתו אם חושבים על זה. ליאת בלו באמת השתפרה מאוד במשחק שלה, והיא בהחלט מדהימה! גם אפרת בן-יעקב - בהחלט המשחק שלה בפרק היה פשוט מדהים והיא הצליחה לרגש...

Superboi

New member
היא חזרה לזמן והמקום שבו הם הכירו

ובמקום לתת לו את הטלפון שלה או לקנות לו קפה, היא אמרה שיש לה חבר. ככה שב-2011 הוא לא מכיר אותה.

porky169

New member
שוב ערוץ הילדים פרסם ספויילר../images/Emo134.gif

זה כבר מתחיל לעלות על העצבים.

liron sa

New member
זה אכן מעצבן ,לכן אני סוגר ישר אחרי הסוף

בכ"ז- הכתוביות תמיד חוזרות על עצמן :) ואת הסוף אפשר לעקל כשהמסך סגור.

מישהו 2

New member
זה כ"כ מגניב

שההסבר לזה שיהלי חזר הוא לא סתם איזה משהו צדדי, איזה סיפור נפרד לגמרי, שזה גם קשור לעלילה הראשית, הגדולה, שמגלים את זה בעקבות קאיראן.

שירטע

New member
אהבתי!

והקוביה זה כנראה סוג של העולם הבא? אבל אני לא מבינה - אם זה באמת מקום שנמצאים בו המתים, אבל איפה כל השאר? כאילו, לא רק צ'יף מת. אני חושבת שזה מין... חדר של אנשים שמתו בהיסטוריה מסוימות... לא יודעת. מוזר. וערוץ הילדים עם הספוילרים האלה שלהם #$^@!#$

למעלה