צריכה עזרה דחוף..

~מעיין~

New member
../images/Emo14.gifצריכה עזרה דחוף..

טוב אני יתחיל שנורא רע לי ואני צריכה עזרה או עצה.. אז הסיפור הוא כזה: הכרתי מישהו ואנחנו כבר שבוע יחד.. היום העלתי את הנושא של "להגדיר את עצמנו" כי כולם קוראים לנו חברים, אנחנו כל יום יחד.. בכזה שלב רציתי לראות איפה אני עומדת אז העלתי את הנושא והוא אמר לי שהוא נורא מפחד מהילה מחוייבות.. ושהוא רואה את זה כלקיחת החופש שלו.. אז אמרתי לו שזה לא ככה.. להפך כשיש חברה הוא נהנה משתי עולמות.. קשר עם מישהי וגם להיות עדין עם חברים שו אז הוא אמר לי שיש לו כמה חברים שהתרחקו בגלל זה ושהוא מכיר את עצמו שכשיש לו חברה אז הוא "נוטש" את כולם.. שורה תחתונה.. הוא מפחד מחויבות.. וזה דבר שצריך לעבוד עליו.. אבל איך?! גם לא רציתי ממשך להמשיך את השיחה הזאת כדי לא ללחוץ.. הרי אם הוא היה רוצה להיות איתי אז השיחה הזאת בכלל לא הייתה מתקיימת אלא רק לוחצת במקרה זה.. ורע לי.. שעברו ימים טובים.. של אושר וחיוכים כל היום.. ועכשיו זה נגמר הרבה אמרו לי שאושר הוא דבר שלא נמשך להרבה זמן.. אבל לא ידעתי שעד כדי כך לזמן קצר.. והוא אמר לי שהימים האלה עברו לו ממש מאושרים.. ושהוא ממש מתאהב בי.. אז מה הקטע שלו? גם כל השבוע הזה היינו יחד ורק יחד ולא עם ממש עם חברים שלו.. אז מה ההבדל אם זה וגדר כידידה או חברה? הרי הוא איתי כך או כך.. נשארה לי פה תמונה של שנינו יחד.. המון המון זכרונות.. אומנם זמן קצר אבל עברתי הרבה.. אחרי כל יום כל היום.. מדובר בזה שחזרתי לפנות בוקר הביתה כי הייתי איתו.. כשחזרתי ממנו התקשרתי אליו.. כדי להגיד לו שאני מצטערת על השיחה והכל.. אז הוא נורא הבין אותי הוא היה נשמע גם קצת עצוב ושאלתי אם נפגש שוב והוא אמר לי בטח.. והבטיח שיתקשר מחר.. אבל אתם מכירים את הפחד שהוא לא יתקשר..? בכל אופן..תעזרו.. תייעצו. תשתדלו לנחם כי אני פה שבורה ולא מפסיקה לבכות
ב-
-אני-

אקווה

New member
מעיין......

היי היי היי.... למה לחץ? אתם רק שבוע ביחד וכבר את עושה לו שיחת "יחסינו לאן"? ולמה? רק בגלל שכולם מסביב קוראים לכם חברים?... כמו שאני רואה את זה - זה קצת מוקדם מידי... תכירי את הבנאדם, תלמדי אותו, תראי איך לך איתו... בלי הלחץ הזה של הגדרות. זה רק גורם להסתגרות והתרחקות אם הקשר נמצא בשלב ההתחלתי ועוד לא יודעים בדיוק מה רוצים.. אלה דברים שמתבשלים אצל כל אדם בקצב אחר. את אולי כבר "בישלת" אותם בתוכך (גם אני לא מאמינה שאפשר ממש בפרק זמן כזה קצר) אבל הוא עוד לא יכול להגדיר. זה לא אומר שהוא לא מעוניין, בכלל לא. זה פשוט אומר שהוא צריך עוד זמן.. אל תלחצי עליו ותראי שאם הוא אמת מרגיש אלייך אז זה יסתדר.. כמו שאומרים - זמן הוא התשובה להרבה דברים. תני לו לעבור ואז תדעי יותר מה הוא רוצה וחושב...

~מעיין~

New member
צודקת..

וכשהגעתי הביתה גם לי ירד האסימון שהלחצתי אותו הבנתי שלשמוע את זה מהצד ומחברים זה כיף בל ממני זה יותר מלחיץ אבל השיחה הזאת נעשה.. אני כבר לא יודעת איך להחזיר את הגלגל לאחור.. וזה מה שכואב לי ואל תגידי לי שאני לא יכולה להיות שבורה כי זה רק שבוע.. השבוע הזה שישמש לי ולו המון.. אולי לא כהבנת הקשר אבל הספקת התאהבות.. אני כבר לא כיולה לראות את עצמי בלעדיו.. אני כל יום הייתי איתו ורק איתו..

ה מוזה

New member
העלי ../images/Emo13.gif על פנייך ...

אז אמרת לו "בוא נהיה חברים גם הגדרה"? לא סוף העולם לומר למישהו ..כל כך טוב לי איתך ואני רוצה אותך כחבר שלי .. ולא סוף העולם אם הוא בוחר להיות איתך - בלי הגדרות . החשוב הוא שהוא איתך מאושר ומתאהב !!!!! כל השאר יבוא מעצמו ...באופן טבעי . הוא יתקשר .. כי אם מתאהב לא יוכל שלא להתקשר. אני בטוחה שבהודעה הבאה שלך תחייכי ותודיעי לנו שהתקשר .. והאושר נמשך ..ונמשך.. אגב אושר לא תמיד" הוא דבר שלא נמשך להרבה זמן.. " הוא פשוט דומה לטיפות מים... הוא מגיע טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה .. עד שמלוא מיכל הרגש שלנו מתמלא בו .. וזהו מיכל מופלא .. אין לו תחתית אין לו סוף.. חייכי - כי יש מישהו שאותך אוהב .
וטיפות של אושר ממלאות את ליבך

למעלה