Bye Bye Bye של נסינק!
מה, זה פרידה! אממ.. נו, "שיר פרידה" של.. אמ.. שלמה ארצי אם אני לא טועה? ועוד מישהו. אמ. אביב גפן? יהונתן גפן? משהו כזה, שיו הזיכרון שלי חרא. טוב די, דברים בקשר לערוץ
הזיכרון שלי חרא, אני פשוט אעבור על הפלייליסט ואנסה להיזכר. אמממ.. Dumpweed של בלינק, אם אני לא טועה
הוא אומר משהו בסגנון i need a girl that i can train, לא?
ואז אמ.. where's my dog, cause girls are such a drag
אם הבנתי נכון את המילים.. a friendly goodbye של BFS, אממ.. yule shoot your eye out של פוב קשור?
ממה שאני זוכרת זה משהו כמו.. אמ.. שהוא אומר לה שהמתנה הכי טובה לחג המולד זה שהיא לא תהיה פה? כןכן. don't come home for christmas וכל זה. Populace In Two של FFTL. אאוץ'
לגבי drive של FFAF אני לא בטוחה. כאילו, בהתחלה חשבתי שזה פרידה אבל אז הם נוסעים ביחד? לאדעת, אני מבולבלת! [כאן יש חפירת HIM, מי שמעוניין להישאר ער מוזמן להתקדם לו הלאה
] חע, והגעתי לHIM. וכזה,היה לי קשה למצוא שיר על אהבה שנגמרת, כי וילה שר על אהבה שהיא עד המוות. הו,
[שיו, כמה פעמים השבוע הייתי צריכה להסביר את משמעות ההאטראגראם
] בכל מקרה! בעיקרון יש את the heartless שמספר, לדעתי, על זה שהדובר[וילה, דה!] מנסה להגיד לאהובתו שמי שהיא איתו עושה לה רע. כלומר, נראה לי שהוא מכאיב לה- פיזית או נפשית, והדובר אומר לה your pain ain't love. אז אמ.. אולי זה נחשב? בעיקרון בI love you הוא אומר לה שככל שהיא לא אוהבת אותו, הוא יותר אוהב אותה. כלומר- ככל שהיא מתרחקת ושונאת אותו, הוא אוהב אותה יותר. ואממ.. בעיקרון כשניתחתי את sleepwalking past hope הגעתי למסקנה שזו פרידה שאין לה תקווה יותר, וכאילו, בתחילת השיר הוא אומר i hid the keys to unlock love's heart- הוא מחביא את המפתחות לאהבה, אז אני מניחה שהיא נגמרת. הו
איזה עצוב
אבל נו, בהמשך השיר הוא אומר שהוא זוחל מהמעגל ה666 של הגיהנום בשביל נשיקה אחת אחרונה, אז אולי בכל זאת יש שם תקווה? הו, לא יודעת
וזה גרם לי להתחיל בחיפושים אחר הקומדיה האלוהית! אתחיל בהזדמנות, זה איזה מיליון עמודים!
[סוף חפירת HIM] טוב רגע, אמשיך בהודעה הבאה