שירי (לא) אהבה

Starred thingie

New member
../images/Emo14.gif שירי (לא) אהבה

בדיוק שמעתי את everyday i love you less and less של קאיזר צ'יפס וחשבתי לשאול פה איזה שירים את מכירים על הנושא הזה שאין אהבה. אני לא יודע איך לקרוא לזה לדוגמא i don't love you של מכר... זה די ברור אז אנלא צריך להסביר ,נכון? ><" טוב, זאת דוגמא די שטחית.. אבל אני די חושב שהבנתם למה אני מתכוון. :)
הוו ויש לי רעיון אפשר לעשות כזה 'עשרת הגדולים' של הפורום בנושא הזה... או משהו כזה.. חפרתי

IndieCindy

New member
You! Me! Dancing! - Los Campesinos

סתם חחחחחחח אמממ Only Hope של סוויצ'פוט וגם באהבה בלתי נשכחת של מנדי מור.. די חח.

../images/Emo216.gifאווו..

עוד שיר שנאה של MCR זה To The End!!..אירוני בטירוף. כמובן יש את השיר הראשון שקפץ לי לראש, שנאה יוקדת: breaking benjamin - had enough אווו..יש את A Little Piece of Heaven של אוונג'ד סוונפולד
אם כבר אוונג'ד יש את Critical Acclaim שהוא לא שיר שנאה שקשור לאהבה, הוא רק שנאה, ביקורת חריפה מאוד על המשטר בארה"ב, על המלחמה בעירק וכאלה, יש להם עוד כמה שירים עם אותו קונספט. Chameleon Halo,Bitter sweet,Learn To Let Go של אנטווין..אבל אני לא בטוחה.. לאסקייפ יש את situations שזה יותר שיר אהבה-שנאה כזה
לדה יוזד יש את smother me שזה שיר אהבה(השם של השיר קצת מוזר) אבל לא הבנתי למה הוא אומר לה בשיר:"תני לי להיות האחד שקורא לך מותק כל הזמן..עכשיו אני לא יכול לנשום...ותחנקי אותי?!?!!?" כמובן שיש אתה שיר העצבני שלהם im a fake.. יש את Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad שזה מזכיר בקטע שלו אולי את "איי דונט לאב יו" של מכ"ר. יש את what can you say של feff..שהוא דיי אנטי אהבה כזה. ובטח יש עוד מלא אבל אין לי כוח לחשוב/לחפש

Starred thingie

New member
ב-to the end

זה יותר שיר פרידה... if you MARRY me would you BURRY me would'u carry me to the end blah bla say goodbie..

elknetld2kil

New member
Had Enough לא ממש קשור לאהבה

זה על המתופף שלהם לשעבר שיצא מהלהקה ואח"כ תבע אותם. בשיר הם מרמזים שהוא חמדן,רשע ושהוא יקבל מה שמגיע לו בסוף.

Rose131

New member
חח מה FAKE קשור לאהבה?../images/Emo12.gif

וחשבתי על smother me אבל כאילו, הוא אומר לה שהוא לא יכול לנשום מרוב אהבה, שתחבק אותו חזק חזק חזק, קיצור- מרוב שזה שיר אהבה הוא מקבל קונוטציה שלילית

../images/Emo216.gifלאדעת מה FAKE נכנס לשם../images/Emo6.gif

וסמוט'ר מי..חח..הניתוח בטח שנוי במחלוקת

השירים האלו אכזריים../images/Emo223.gif

ישר עלה לי לראש vaction של סימפל פלאן, שיר מגניב ומזמן לא שמעתי אותו אבל אני מניחה שגם American Hi-Fi - We Can't Be Friends Thnks Fr Th Mmrs אני מניחה שגם מתאים.. Papa Roach - She Loves Me Not אולי? ובטוח אני מכירה עוד.. אני אחשוב על זה אחר כך

elknetld2kil

New member
הנה כמה טובים

American Hi-Fi - Break Up Song השיר האולטימטיבי לנושא הזה Sr-71 - Gone Social Code - Gone Away עוד שיר מצויין, יותר בקטע של "נפרדנו ולא צריך אותך יותר". כל שיר שני של Theory Of A Deadman - במיוחד השינגל החדש ו השירים No Surprise וSanta Monica. Radford - Therapy - הם לא מוכרים ממש אבל זה לא אומר שהם לא מעולים. Familiar 48 - On My Own - ע"ע Radford. Drowning Pool - Enemy - שיר ענק שנכתב על הגיטריסט של Soil שמסוכסך עם הסולן של DP (לשעבר בסויל). Sevendust - Enemy - אומרים שהשיר הזה נכתב על דז מCoal Chamber. Smile Empty Soul - This Is War - בתור ישראלי, פשוט חייבים לאהוב את השיר הזה. "I'll blow your fucking head off, for my country".

Rose131

New member
Bye Bye Bye של נסינק!

מה, זה פרידה! אממ.. נו, "שיר פרידה" של.. אמ.. שלמה ארצי אם אני לא טועה? ועוד מישהו. אמ. אביב גפן? יהונתן גפן? משהו כזה, שיו הזיכרון שלי חרא. טוב די, דברים בקשר לערוץ
הזיכרון שלי חרא, אני פשוט אעבור על הפלייליסט ואנסה להיזכר. אמממ.. Dumpweed של בלינק, אם אני לא טועה
הוא אומר משהו בסגנון i need a girl that i can train, לא?
ואז אמ.. where's my dog, cause girls are such a drag
אם הבנתי נכון את המילים.. a friendly goodbye של BFS, אממ.. yule shoot your eye out של פוב קשור?
ממה שאני זוכרת זה משהו כמו.. אמ.. שהוא אומר לה שהמתנה הכי טובה לחג המולד זה שהיא לא תהיה פה? כןכן. don't come home for christmas וכל זה. Populace In Two של FFTL. אאוץ'
לגבי drive של FFAF אני לא בטוחה. כאילו, בהתחלה חשבתי שזה פרידה אבל אז הם נוסעים ביחד? לאדעת, אני מבולבלת! [כאן יש חפירת HIM, מי שמעוניין להישאר ער מוזמן להתקדם לו הלאה
] חע, והגעתי לHIM. וכזה,היה לי קשה למצוא שיר על אהבה שנגמרת, כי וילה שר על אהבה שהיא עד המוות. הו,
[שיו, כמה פעמים השבוע הייתי צריכה להסביר את משמעות ההאטראגראם
] בכל מקרה! בעיקרון יש את the heartless שמספר, לדעתי, על זה שהדובר[וילה, דה!] מנסה להגיד לאהובתו שמי שהיא איתו עושה לה רע. כלומר, נראה לי שהוא מכאיב לה- פיזית או נפשית, והדובר אומר לה your pain ain't love. אז אמ.. אולי זה נחשב? בעיקרון בI love you הוא אומר לה שככל שהיא לא אוהבת אותו, הוא יותר אוהב אותה. כלומר- ככל שהיא מתרחקת ושונאת אותו, הוא אוהב אותה יותר. ואממ.. בעיקרון כשניתחתי את sleepwalking past hope הגעתי למסקנה שזו פרידה שאין לה תקווה יותר, וכאילו, בתחילת השיר הוא אומר i hid the keys to unlock love's heart- הוא מחביא את המפתחות לאהבה, אז אני מניחה שהיא נגמרת. הו
איזה עצוב
אבל נו, בהמשך השיר הוא אומר שהוא זוחל מהמעגל ה666 של הגיהנום בשביל נשיקה אחת אחרונה, אז אולי בכל זאת יש שם תקווה? הו, לא יודעת
וזה גרם לי להתחיל בחיפושים אחר הקומדיה האלוהית! אתחיל בהזדמנות, זה איזה מיליון עמודים!
[סוף חפירת HIM] טוב רגע, אמשיך בהודעה הבאה

Rose131

New member
מה עם your love alone is not enough?

טוב בכל מקרה- MCR! נגיד, drowning lessons- לאדעת עד כמה זה מביע חוסר אהבה, אבל הוא מלמד אותה לטבוע
חח נו לאדעת, לא התעמקתי אף פעם בשיר ובמשמעות שלו, אבל בכל זאת
to the end כבר אמרו שיו, זהו
חחח My friends over you של ניו פאונד גלורי. אאוץ'. לא בטוחה לגבי זה, אבל the answer is still no של נו יוז..? I'm not your savior- לא בדיוק בקטע של לא לאהוב אלא בקטע של לא.. להציל?
שוב לא התעמקתי בזה- אבל song to say goodbye, זה על התאבדות, או על פרידה?
*קוראת את הליריקס* אני חושבת שזה על התאבדות, שכחו מזה
אוי. last call של פליין ווייט טיז over של שוגרקולט, נחשב?
לא בטוחה על מה הוא מדבר. memory- הוא מבקש להישאר רק זיכרון, או משהו כזה. זו פרידה? Timberwolves At New Jersey- של TBS, הוא לא אומר לה משהו כמו remind me not to ever think of you again?
ובכלל, גם what's it feel like to be a ghost- הוא לא מין כזה.. נפרד ממנה? לאדעת
הו כמובן! No It Isn't של +44. זה מין כזה, "אני לא סובל אותך"
לא? טוב די, סוף חפירה. ובאמאשלכם תתחשבו בזה שכבר מאוחר, היה לי יום ארוך, מבחן במתמטיקה, ואמ.. נו.

שעה ניסיתי לחשוב../images/Emo223.gif

שחייב להיות לטייקינג שיר מתאים what's it feel like to be a ghost נראה לי נחמד ואיך שכחתי [למרות שזה לא בדיוק על אהבה של גבר ואישה אבל זה קשור]: seventy times 7!

Drowning Lovers

New member
כל בולטס של MCR ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

חוץ מ-Demolition Lovers, Headfirst For Halos, This is The Best Day Ever and Skylines and Turnstils סליחה אם אייתית משהו לא נכון
I Hate Myself For Loosing You של קלי קלארקסון, שש
יכול להיות שגם Helena של The Misfits
if I cutt off your arms and cut off your legs would you still love me anyway?
אה וגם Pulling Teeth של Green Day!
זהו נראה לי
רוב הסיכויים שאני טועה

אממממ

יש את Last Goodbye ו-Forget Her של ג'ף באקלי כמו שאמרו כבר, כמעט כל בולטס של MCR Bluebells ו-Augustine של פטריק וולף I Know Its Over של הסמית'ס כמובן זה מה שאני זוכרת כרגע..

למעלה