הודעות קטנות

perla51

New member
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה...

זה פשוט חשוב... רציתי להגיד תודה לכולם,לכל מי ששלח את הסרטונים,תודה רבה רבה רבה...

yoavn19

New member
למישהו יש תמונות מהפרק של היום?!?

לא ראיתי איזה שבוע לצערי זה הפרקים היחדיים שהפסדתי :&#39
זה כל כך עצוב שחבל על הזמן, אז יש למישהו תמונות מהפרק של היום?!? כי לא ראיתי את הבטן של פלור מחר אני יראה סוף סוף אבל .... קצת להשלים את החסר אני לא מאמין תמיד שאני רואה הפרקים לא ממש מיוחדים ואיך שאני מפסיד יש פרקים מענינים ומרגשיםםםםםםם

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

התעדכנו התקצירים ברישמי
יום שני ה - 31 ביולי עד יום ראשון ה - 6 באוגוסט - פרקים 162 עד 166 השופט נותן את גזר דינו בנוגע למכשפות. מקסימו, הפגוע מאימו, משפיל אותה, אך מתחרט על מעשיו. גרימברג מנתח את התנהגותה של אנה, ומסביר מדוע היא עושה מה שהיא עושה. לפלורנסיה יש כאב בטן חמור, רופא מוזמן לאחוזה. פלורנסיה לוחצת על מקסימו כדי שייתגרש. דלפינה דורשת ממירנדה, תחת איומים, שתאתר את לורנסו. מתאו ופרנקו מנסים להיות הדדיים אחד כלפי השני. פרנקו ממהר אל שדה התעופה כדי למנוע ממתאו לעלות על המטוס. מתאו מקבל הודעה שתשנה את חייו. הוא חייב להחליט אם לטוס או לא. ניקולאס ופטו מתכוננים לקראת הקרב. ניקולאס מכין מלכודת לפטו, שמחזיר לו אחת. מירנדה מאתרת את לורנסו. התקפי הזלילה של פלורנסיה לא עוצרים אף לא לרגע. אנה תופרת בגדים לנכדתה. מירנדה מפגישה בין מקסימו ללורנסו. פלורנסיה חולמת שהיא נהפכת לענקית מרוב שהיא אוכלת. מקסימו משקר לפלורנסיה. מירנדה מנשקת את מקסימו. ניקולאס דוחה את פרס ההיאבקות. מללה ודלפינה מסתגלות לחייהן החדשים. פלורנסיה לא מאמינה לחפות של מקסימו. אנה חוזרת להמר. הם מחליטים לשלוח אותה לקבוצת מהמרים אנונימים. היא חושבת ששולחים אותה לבית אבות, ועוזבת את הבית. חולפים חמישה חודשים. פרנקו עזב לרומא. לפלורנסיה יש תור לאולטרה-סאונד בו ייחשף מין התינוק. ניקולאס מוצא משהו שיכול לגרום לו להתקרב שוב אל ולנטינה. הילדים כועסים על פרנקו בגלל נסיעתו. מקסימו מזרז את תהליכי הגירושין מדלפינה, כדי לתת את מסמך הגירושים לפלורנסיה במתנה. פלורנסיה ומקסימו הולכים אל הרופא, והוא אוסר על מקסימו להיות בבדיקה. פלורנסיה ומקסימו חוזרים להתווכח והמצב ביניהם מחמיר. פלורנסיה הולכת לבדה לעשות את האולטרה-סאונד והיא שומעת משהו שלא ציפתה לו. ולנטינה ופטו רוצים לאחד את מיה ופאצ'ה. מפקחים באים כדי לסגור את מכון הכושר. יום שני ה - 7 באוגוסט עד יום ראשון ה - 13 באוגוסט - פרקים 167 עד 171 למקסימו נודע על חטיפתם של אימו והילדים, והוא מנסה בכל הדרכים האפשריות למנוע מפלורנסיה לגלות על החטיפה. מקסימו מקבל הוראות על תשלום דמי החטיפה תמורת החזרתם. מקסימו נוסע אל המקום בו נמצאים החטופים כדי להצילם, אך גם פלורנסיה הנסערת מגיעה לשם, לאחר שגילתה הכל. החוטפת מופיעה ובאופן מפתיע - זו דלפינה. לבסוף, אווריסטו ומקסימו מצילים את החטופים כגיבורים. ברגע של ווידוי, ניקולאס וולנטינה מתאחדים, בדיוק כשפאצ'ה ומיה עושים את אותו הדבר במקביל. אנה חושדת שלדלפינה היה קשר לחטיפה, היא הולכת לפגוש אותה בבית הכלא וגורמת לה להתוודות. ולנטינה לא יודעת מה לעשות - האם להישאר עם ניקולאס או עם פטו. היא מחליטה לבלות יום אחד שלם עם כל אחד מהם וכך להגיע אל ההחלטה. פלורנסיה מציעה למקסימו להיות איתה בחדר הלידה, היא משגעת אותו בנושא הזה. התאומים עומדים להיוולד בכל הרגע, והרופא מורה על מנוחה. לבסוף מגיע הרגע, ופלורנסיה הולכת לבדה אל בית החולים. הלידה מתחילה, המיילדת מתעלפת כשמגלה שמדובר בשלישייה. מקסימו עוזר בלידה כשהילדה יוצאת. מקסימו מציע שאווריסטו, אנה וגרטה יהיו השושבינים. דלפינה מגלה שמדובר בשלישייה, לוחצת על מללה ובוניז'ה כדי שיברחו מהכלא ויינקמו. בוניז'ה ומללה נכשלים בניסיונות שלהם להרגיע אותה. לורנסו מבקר את דלפינה. בבית, מקסימו ופלורנסיה מרגישים שסוף סוף יוכלו לישון בשקט, אך הבכי של התינוקות מונע מהם. קרדיט לרישמי

../images/Emo59.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לזכות בכרטיס לפסטיבל סרטי הקולנוע הברזילאי הישראלי? בואו לפורום ברזיל ותרבות ברזילאית, כתבו מאמר קצר ותוכלו לזכות! כל הפרטים בפנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=636&msgid=83045892
גרפיקאים מחוננים? מעצבים מלידה? אתם מוזמנים לנסות את מזלכם בעיצוב לוגו לפורום רמת השרון, ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=737&msgid=83153087
FLIX אחד לסיום: בואו לראות איך מעבירים את השימעמום בכיף http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=892519

באתר שרים המורדים..../images/Emo87.gif

הם כל יום שמים סיקור על הפרק.. +תמונות ולפעמים וידאו..! הם לא תמיד מעלים את הסיקור ישר באותו יום.. לפעמים באותו יום מאוחר בלילה לפעמים למחרת..! http://sharim-amordim.vd.tiptip.co.il/1.asp

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo207.gifתגידו.. היום לא היומולדת של..

איסבל מסאדו?? היום השני לאוגוסט וזה היום... לא? היא בת... 31? 32? לא זוכרת.. וב-15 יומולדת לחואנצ'י... לא
בקיצור, אם זה היום: מזל טוב לשחקנית הכי שווה בפלורי
-> איסהההההההההההה
שתזכה לשנים טובות בעתיד, לעוד הצלחות, ושתחזור לפקו כבר
עד 120 למדהימה הזאת

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שתמשיך להיות שחקנית כ''כ מצליחה

וואלה? לא ידעתי...

גם לא כתבו על זה ברישמי.. מוזרר.. טוב בכל מקרה שיהיה לה במזל טוב
שחקנית מעולה!

../images/Emo32.gifכמה תמונות משבדיה...

הבטחתי או לא? אני וכמה חברות מהמשלחת ליד הפרלמנט, מי שלא מזהה אני בחולצה הלבנה.

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני והאימו השבדי שלי...

איפה כל הבנות מהפורום שאמרו שאוהבות אימואים? הוא לא כל כך נראה הוא יותר בהתנהגות... קוראים לו רובין והוא פשוט בוביק.. הביא לי שרשרת מכסף אמיתי אחרי 5 ימים שהכרנו... משוגע

למעלה