שאלות/עזרה/בקשות

דנדוש 3

New member
שאלת ../images/Emo58.gif בקשה כנסו!!!

זה נכון שתיהייה עונה 3 לסידרה כי על"פ ידעתי פלורנסיה אמרה לכריס שהיא רוצה לעשות הפסקה בצילומים לשנה.. אז שנכנסתי לאתר שרים אמורדים פרק 150 ילד אחד כתב: "באתר שלי כתבתי פרק 1 לעונה שלישית הינה זה פלור ומקס חוזרים הביתה אחרי ירח דבש בלילה, וישר הם הולכים לישון. ואז קורה משהו מוזר. הפיות מחזירות את פדריקו לחיים, בגלל שלימד את מקס לאהוב באמת... פלור מתעוררת בגלל שהתינוקות שלה בוכים,אבל באותו הרגע מגיעים מקס ופדה לחדר. פלור כמובן נבהלת לראות אותו בחיים אבל רצה לחבק אותו, ואומרת: "מר פריזר חזרת", וישר הם מתנשקים. מקס כועס על פלור בגלל שנישקה אותו ורוצה להתגרש. פלור כמובן לא רוצה לאבד את מקס ואומרת לפדה שהם נשואים ולא יכולים להיות יחד. אבל היא מאוהבת עדין בפדה ... מקס נותן אגרוף לפדה והוא מתעלף. פלור לא יודעת מה לעשות עם עצמה וגם מתעלפת,ומקס המום ומשכיב אותם לישון... בבוקר הריב נמשך ופלור מנסה להפריד ביניהם. הילדים שומעים צעקות ובאים לחדר של פלור ולא מאמינים למראה עיניהם ואומרים: פדריקו אתה חי..." ב'קשה טענו לי...

Liorush25

New member
היייי...אתם יכולים לעשות לי טובה?

שלום,קוראים לי ליאור ואני הייתי מאוד רוצה שתעשו לי רקע למחשב של פלור... אשמח עם תסכימו.. ממני ליאור

Abibas Original

New member
שידור חוזר של הסדרה ../images/Emo13.gif

היי הבנתי שכבר אין שידורים חוזרים בלילה של פלוריסיינטה. השאלה שלי היא אם יש שידור חוזר מתישהו (אולי בצהרים למחרת?) או רק בשישי שבת? תודה

sweet shir

New member
אהע?

זה סתם פאנפיק. [שזה למי שלא יודע סיפור שמעריצים כותבים על ספר/סדרה/סרט או סתם]. יש סיכוי שתיהיה עונה 3 אבל... שומדבר עוד לא סגור.

sweet stav

New member
תשובה../images/Emo13.gif

יש שידורים חוזרים רק בשישי ושבת שני פרקים חוזרים ביום שישי ושלושה בשבת...

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif../images/Emo58.gif

יחסית למתה היא ניראת ממש בסדר מה הקטע של השפתון הלבן

Choco Girl

New member
עונה לך../images/Emo27.gif../images/Emo210.gif../images/Emo176.gif

"באתר שלי כתבתי פרק 1 לעונה שלישית הינה זה פלור ומקס חוזרים הביתה אחרי ירח דבש בלילה, וישר הם הולכים לישון. ואז קורה משהו מוזר. הפיות מחזירות את פדריקו לחיים, בגלל שלימד את מקס לאהוב באמת... פלור מתעוררת בגלל שהתינוקות שלה בוכים,אבל באותו הרגע מגיעים מקס ופדה לחדר. פלור כמובן נבהלת לראות אותו בחיים אבל רצה לחבק אותו, ואומרת: "מר פריזר חזרת", וישר הם מתנשקים. מקס כועס על פלור בגלל שנישקה אותו ורוצה להתגרש. פלור כמובן לא רוצה לאבד את מקס ואומרת לפדה שהם נשואים ולא יכולים להיות יחד. אבל היא מאוהבת עדין בפדה ... מקס נותן אגרוף לפדה והוא מתעלף. פלור לא יודעת מה לעשות עם עצמה וגם מתעלפת,ומקס המום ומשכיב אותם לישון... בבוקר הריב נמשך ופלור מנסה להפריד ביניהם. הילדים שומעים צעקות ובאים לחדר של פלור ולא מאמינים למראה עיניהם ואומרים: פדריקו אתה חי..." מן הסתם הילד הזה כתה בעצמו באתר שלו פרק לפלוריסיינטה..

למעלה