נסיך שלי...
אני כותבת לך כדי שלא תחשוב.. שלא תחשוב לרגע ששכחתי אותך, שלא תחשוב לרגע שברגע שנשמתך עזבה את גופך היא עזבה גם את לבי, שלא תחשוב אפילו לשנייה אחת ולו הקצרה ביותר שאהבתי אליך התאדתה באוויר. הגוף שלך, הקול שלך, המגע שלך, שחיוך שלך, המבט הזה בעיניים שלך הלכו ממני וכעת נשארו רק בתמונות, אבל נשמתך, אהבתך.. כל אלו הם חלק ממני, חלק שטבוע עמוק בתוככי. האהבה הראשונה שלי מהרגע הראשון שראיתי אותך ידעתי, אני לא אוכל להרגיש כך שוב לאיש בחיים, ידעתי זאת נסיך שלי ואני עדיין יודעת, אני עדיין יודעת שלמרות הכל אהבת אותי ואתה עדיין אוהב, למרות הבדלים רבים של זמן, מרחק ויקומים מקבילים שלעולם לא ייפגשו, אהבתנו עדיין חיה. אתה מהדהד בתוכי, חי בתוכי כאילו היית פה, כאילו אף פעם לא הלכת, כאילו לא נתת את חייך למען אחר... כזה היית מלאך שלי, שעכשיו כבר באמת מלאך, כזה היית- אחד שמוכן לתת את עצמו למען האחרים, ולמרות שכל כך ניסית להסתיר ולעצור את רגשותיך מלהתגלות לעולם, אני ראיתי אותם, ראיתי מהרגע הראשון את האהבה הגדולה שאתה מחזיק בתוכך לכולם, ולאט לאט נתת לכולם לראות את זה. היית בנאדם נדיר, בנאדם שהצליח לגעת לי בלב ולחרוט את שמו עליו, לחרוט חריטה שלא תעלם לעולם.. לימדת אותי מזה אהבה, ואיך זה מרגיש להיות מאוהב, הרצון לראות חיוך על פניו של האחד ורק לרצות שיהיה מאושר, לימדת אותי מזה לב שבור, ומזה לב מת ביום שגופך עזב את פני האדמה ונעלם לו מעיניי. ואני מתגעגעת אליך כמו שלא חשבתי שאפשר להתגעגע. ואני אוהבת אותך, כמו שלא חשבתי שאפשר לאהוב. ואני צריכה אותך, פה קרוב אלי, מחבק אותי, כי הנשמה לא יכולה לחבק ולעטוף כשקר. ואני רוצה אותך קרוב, כמו שלא רציתי איש כל כך קרוב, ואני אתן בשביל זה הכל אהבת חיי. הכל. ואני יודעת שזה לא נגמר, שהאהבה שלנו לא נגמרה ככה, לא נהרגה כמו גופך, כי אני אוהבת אותך יותר ויותר כל יום, אפילו כשאני לא רואה, אפילו שנשיקות אחרות ריפאו אותי, את הלב שלי את פצעי, נותר לו חור עמוק עמוק בלב שאי אפשר לסגור, שהחור הזה הוא אתה, שנעלמת לי פתאום, בלי להיפרד, הרדמת לי את הלב, ואפילו כשהוא התעורר, אפילו כשהצליחו להעיר אותו ולגרום לו שוב לפעום ולאהוב משהו בו עדיין רדום ויישאר רדום לנצח. אבל זה לא הסוף נסיך שלי, ממש לא הסוף, אנחנו עוד ניפגש, יום אחד אנחנו עוד ניפגש וכשזה זה יקרה, ועיניים יתחברו עם עיניים, ושפתיים יתחברו עם שפתיים, ולב עם לב, וגוף עם גוף ונשמה עם נשמה, שם נמשיך מאיפה שנאלצנו להפסיק. אהבתי אותך, אני אוהבת אותך ואוהב אותך תמיד, למשך כל חיי ועד יום מותי וגם אחרי. שלך תמיד.. למרות הכל ובגלל הכל