אממ ללכת למתקן החדש בלונה פארק
M McLife135 New member 7/4/09 #19 ../images/Emo94.gifאממ ללכת למתקן החדש בלונה פארק ../images/Emo6.gif
M McLife135 New member 7/4/09 #47 ../images/Emo94.gifכהה זה המתקן הזה שאת עולה למעלה למעלה ואז נופללתת .. כאילו ... יוא לא הסברתי אתזה טוב אממ אם אני אמצא תמונה של אחד כזה אני אעלה אותה
../images/Emo94.gifכהה זה המתקן הזה שאת עולה למעלה למעלה ואז נופללתת .. כאילו ... יוא לא הסברתי אתזה טוב אממ אם אני אמצא תמונה של אחד כזה אני אעלה אותה
M McFly rullz New member 8/4/09 #82 ../images/Emo135.gifחחחח כעע הנה הוא ../images/Emo26.gif מפחיד ברמות :O
מ מאי יהודאי New member 11/4/09 #99 ../images/Emo84.gifאמממל'ה זה נראה אחד המפחידיםD: אבל אני מתה על התחושה, שיורדים כזה מהר ואז יש תחושה כזאת בבטן קיצר, נראה לי שאני יעלה על זה, או שאני יבוא ליד זה ויקבל חרדה רק מלהסתכלD:
../images/Emo84.gifאמממל'ה זה נראה אחד המפחידיםD: אבל אני מתה על התחושה, שיורדים כזה מהר ואז יש תחושה כזאת בבטן קיצר, נראה לי שאני יעלה על זה, או שאני יבוא ליד זה ויקבל חרדה רק מלהסתכלD:
T That YuvGirl New member 7/4/09 #39 ../images/Emo19.gifעשיתי אותו יום ראשון , אחד הטובים D: עשו לי וידאו בזה XDD
M McLife135 New member 7/4/09 #45 ../images/Emo94.gifמה?! אני שונאת אותךך!! אני מתה לעלות עעלייוו!!! .. רציתי לעלות עליו במרינלנד בקנדה ואמא שלי אפילו רצתה לעלות איתי , אבל היה תור ע-נ-ק-י!!! ולא היה לנו זמן וסוף סוף פתחו אחד בישראאללל! אני כל כך רוצה לעלות עליווו!!!!!!
../images/Emo94.gifמה?! אני שונאת אותךך!! אני מתה לעלות עעלייוו!!! .. רציתי לעלות עליו במרינלנד בקנדה ואמא שלי אפילו רצתה לעלות איתי , אבל היה תור ע-נ-ק-י!!! ולא היה לנו זמן וסוף סוף פתחו אחד בישראאללל! אני כל כך רוצה לעלות עליווו!!!!!!
M McLife135 New member 7/4/09 #50 ../images/Emo94.gifאמיי כבר הסברתי לך לפחות חמש פעמים ../images/Emo6.gif זה המתקן הזה שאת עולה למעלה ואז נופלת בבום הראתי לך תמונה של מתקן דומה בעיתון הזה של מרינלנד
../images/Emo94.gifאמיי כבר הסברתי לך לפחות חמש פעמים ../images/Emo6.gif זה המתקן הזה שאת עולה למעלה ואז נופלת בבום הראתי לך תמונה של מתקן דומה בעיתון הזה של מרינלנד
מ מאי יהודאי New member 8/4/09 #57 ../images/Emo84.gifנו חח אבל אמרתי לך שלא הקשבתי לך../images/Emo6.gif חחחח מתי אתן הולכות ?
M McLife135 New member 8/4/09 #61 ../images/Emo94.gifאינלי מושג אנחנו צריכים לקבוע יום וגם הבנים באים איתנו .. כאילו ישמצב , לא בטוח
מ מאי יהודאי New member 8/4/09 #64 ../images/Emo84.gifהו . פשוט תגידי שאת לא רוצה שאני יבוא . חחחחחח סתם