חחח את חייבת לעשות את זה ,זה אחד השווים(: זה לא מפחיייד [=
T That YuvGirl New member 8/4/09 #62 ../images/Emo19.gifחחח את חייבת לעשות את זה ,זה אחד השווים זה לא מפחיייד [=
מ מאי יהודאי New member 8/4/09 #63 ../images/Emo84.gifזה נשמע ככה ../images/Emo178.gif ../images/Emo6.gif
M McLife135 New member 8/4/09 #65 ../images/Emo55.gifאני יודעת שזה אחד השוויםם!!! חחח בגלל זה אני כל כך רוצה לעלות עליו כבר
S SimpleSecondsToMc New member 7/4/09 #20 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לעשות מרתון "על טבעי" זה כיף D:
ג גרבע New member 7/4/09 #21 ../images/Emo105.gifאם כבר מרתון של חברים ../images/Emo99.gif זה לא נגמר אף פעם D:
S SimpleSecondsToMc New member 7/4/09 #22 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif גם D: גם מרתון סרטים זה כיף ^_^
I ILoveMc New member 7/4/09 #29 ../images/Emo226.gifחחח , עשיתי את זה - בערך ../images/Emo9.gif היה מהלילה עד הבוקר 10 פרקים , במשך כמה ימים .. והיה אותם גם 5 במהלך הצהריים ... ראיתי את ה-כ-ל- ואחרי שנגמרה העונה הראשונה סרקתי את האינטרנט כדאי למצוא ת'עונה השנייה והגעתי למסקנה שלא בריא לי לראות את זה לבד...XD בעיקר לא את הפרק ' כולם אוהבים ליצנים ' כי זה הלחיץ אותי בטירוף...XD
../images/Emo226.gifחחח , עשיתי את זה - בערך ../images/Emo9.gif היה מהלילה עד הבוקר 10 פרקים , במשך כמה ימים .. והיה אותם גם 5 במהלך הצהריים ... ראיתי את ה-כ-ל- ואחרי שנגמרה העונה הראשונה סרקתי את האינטרנט כדאי למצוא ת'עונה השנייה והגעתי למסקנה שלא בריא לי לראות את זה לבד...XD בעיקר לא את הפרק ' כולם אוהבים ליצנים ' כי זה הלחיץ אותי בטירוף...XD
O OneStepCloser New member 8/4/09 #74 ../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifוואי, ידיד שיושב מאחורי במתמטיקה הביא לי היום את הדיוידי של העונה הראשונה בשביל שאני אראה... ואז הוא גם יביא לי של השניה ושל השלישית! D:
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifוואי, ידיד שיושב מאחורי במתמטיקה הביא לי היום את הדיוידי של העונה הראשונה בשביל שאני אראה... ואז הוא גם יביא לי של השניה ושל השלישית! D:
S sweet shir New member 8/4/09 #76 נסטיההה! את הרסת לנו את ההפתעה לליאן! XDD בגללך היא ידעה על המבצע של 3 העונות ב170 שקל חחחחחחחחחחחחח אופוש איתך. XD (סתם נזכרתי כי דיברתי על SPN חחח)
נסטיההה! את הרסת לנו את ההפתעה לליאן! XDD בגללך היא ידעה על המבצע של 3 העונות ב170 שקל חחחחחחחחחחחחח אופוש איתך. XD (סתם נזכרתי כי דיברתי על SPN חחח)
O OneStepCloser New member 8/4/09 #77 ../images/Emo54.gifאם הייתן אומרות לי שאתן עושות לה את ההפתעה הזאת, זה בחיים לא היה קורה.
S SimpleSecondsToMc New member 7/4/09 #24 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח על זה הייתי מוותרת XD עד שירדתי כמה קילו אכלתי ביום 3 מצות עם שוקולד ועליתי שוב
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח על זה הייתי מוותרת XD עד שירדתי כמה קילו אכלתי ביום 3 מצות עם שוקולד ועליתי שוב
X xXxAmitushxXx New member 7/4/09 #25 ../images/Emo214.gifחחח זה תמיד ככה, אבל קשה לוותר על המצה כשאת רואה אותה רטובה ומרוחה בשוקולד ! יש לפה ואז לבטן ואז...חחחחח שומניםםםם XD החלטתי שהשנה אני לא נוגעת במצות חות מליל הסדר!
../images/Emo214.gifחחח זה תמיד ככה, אבל קשה לוותר על המצה כשאת רואה אותה רטובה ומרוחה בשוקולד ! יש לפה ואז לבטן ואז...חחחחח שומניםםםם XD החלטתי שהשנה אני לא נוגעת במצות חות מליל הסדר!
מ מאי יהודאי New member 7/4/09 #27 ../images/Emo84.gifאני יודעת אבל זה כזה מגרה../images/Emo178.gif זה פשוט דורש לאכול כל היום מצות עם שוקולד מול המחשב D:
../images/Emo84.gifאני יודעת אבל זה כזה מגרה../images/Emo178.gif זה פשוט דורש לאכול כל היום מצות עם שוקולד מול המחשב D:
T That YuvGirl New member 7/4/09 #38 ../images/Emo19.gifללכת לערוץ 24 D: הייתי שם אתמול , היה כ"כ מאגנייייייייב D: פגשתי שם את ליאון ,קוקסינלים , ועוד XDD היה כ"כ כייף , ממש שווה ללכת לשם אני כנראה ילך לשם עוד פעםם ^^
../images/Emo19.gifללכת לערוץ 24 D: הייתי שם אתמול , היה כ"כ מאגנייייייייב D: פגשתי שם את ליאון ,קוקסינלים , ועוד XDD היה כ"כ כייף , ממש שווה ללכת לשם אני כנראה ילך לשם עוד פעםם ^^