ForuMcTeam

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ForuMcTeam ../images/Emo70.gif

היי בנות, אתמול, אני שני ורייבן חשבנו על כמה רעיונות כדיי להתחיל בפרוייקט כדיי להביא את מקפליי לארץ. הריי, אם נשב ונגיד "הם לא יבואו" הם באמת לא יבואו. אז ככה: פתחנו את קבוצת הפורום שכמו שראיתם חשבנו על שם "ForuMcTeam" [מה דעתכן?], שבו אנחנו נפרסם את מקפליי אבל הפעם כשמהו רישמי, זאת אומרת, יהיה לנו לוגו, שלוגן, וסמל שבעזרתם יכירו אותנו. פתחנו שם משתמש בתפוז כדיי שאיתו נפרסם את הקבוצה בפורומים שונים בתפוז, מן הסתם השם משתמש הוא ForuMcTeam. גם טוויטר - https://twitter.com/ForuMcTeam ועוד מעט יהיה גם פייסבוק [אני אצרף אותו אח"כ]. תחילה, פרויקט החולצות: להיפגש בעזריאלי\בסנטר לקנות חולצות, ללבוש אותן, למכור חולצות, לצלם וידיאויים כדיי לשלוח למקפליי. לאחר מכן פרויקט פרסום בעזרת מדבקות: זה עוד רעיון, פורום 30 שניות למאדים אסף כסף מבנות הפורום [משהו כמו 10 ש"ח מכל אחת] והוציאו מלא מדבקות של הלהקה הדביקו בת"א, פתח תקווה, בת ים ועוד .. שאני מקווה שנעשה גם את זה. כל זה, צריך להיות בשיתוף פעולה איתכן! כי מן הסתם אם נהיה 10 בנות שמצלמות וידיאו לדוגמא, זה נראה פחות טוב מוידיאו של 25 בנות או יותר. אז מה אנחנו רוצות מכן? שתהיו נוכחות במפגשים, תפגינו רצון, תהיו אופטימיות ! אז מי בעד? למי יש עוד רעיונות? מי רוצה ומוכנה להיות חלק מהדבר הזה?

../images/Emo84.gifואו ../images/Emo70.gif כל הכבוד לכן, באמת ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

גאונות ! D:
הא, ואני בעד הכל ;) .

תגובה ../images/Emo27.gif

אוקיי אז קודם כל באמת כל הכבוד על ההשקעה והיוזמה! עשיתי פולו אחרי הטוויטר שפתחתן (וד"א גם אחרי הבנות האחרות שעשו פולו
) ומה אתן מתכוונות לפתוח בפייסבוק? קבוצה? דבר שני בקשר לחולצות - כדאי באמת להתייעץ במישהו שמבין בזכויות יוצרים (אם מישהי מכן מכירה מישהו כזה). גם אם מקפליי משנים את הלוגו אני לא חושבת שכדאי לעשות משהו שעלול לסבך אתכן, אז כדאי פשוט לצייר לוגו משלנו או משהו כזה, כמו ששני אמרה. ושוב כל הכבוד על היוזמה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן,

דיברתי עם מישהי והיא אמרה לי משהו דומה אבל שלא נראה לה שתהיה בעיה. למרות זאת, לחשש שתהיה בעיה אנחנו יוצרות לוגו משלנו [שני יוצרת !!!]

../images/Emo45.gifאני לא יודעת עם קראת את זה../images/Emo26.gif

אולי ננסה לחפש ספונסרים !? וצריך להדגיש את הקטע שניתן את זה לתרומה !! כאילו כי תחשבי .. עם נגיד אני אחת שלא כ"כ מעריצה את מקפליי ואני שומעת שזה לתרומה .. אז ברור שאני קונה .. ! בואו ננסה שוב ..!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif את לא מבינה כמה ניסיתי,

הסתובבתי בכל דיזינגוף ועוד התקשרתי לחנויות וחברות מבת ים ואף אחד לא היה מוכן .

אני ינסה לעזור לך .. כי עם נעשה את זה לתרומה

זה ילך ממש טובב !! אני ינסה לברר .. ומישהי פה אמרה שיש איזה חברה שמוכנה תמיד ..

dougie10

New member
רעיון שווה ביותר + כנסי>>>

אני אשמח לקחת חלק בפרוייקט הזה זה נשמע לי מגניב! הטוויטר שלי הוא- JustLihi המייל והמסן- [email protected] אז אם אתן צריכות עזרה אני יותר מאשמח לעזור!!! האאא והפייסבוק שלי הוא - lihi brosh

../images/Emo109.gifיאו מגניבבבבב! D:

אם אין לך אותי במסן אז תוסיפי [email protected] אני אשמח לעזור ולהיות חלק ממה שתירצו
מקווה שלא תבוא איזה תגובה מהמקפרוג'קט

../images/Emo109.gifאה ובקשר לשם

אולי אפשר לשלב את ישראל בשם..זה יהיה יותר טוב
משהו כמו ForuMc Israel? סתם מציעה ^^

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif חשבתי על זה גם , רעיון טוב

חשבתי על זה לעשות כזה ForuMcTeam israel רק בהודעות ששולחים למקפלייי או משו שהוא באנגלית אבל פה זה פורום מק טים D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הא >.< לא שמתי ../images/Emo23.gif

אז להוציא את הטים ולכתוב ישראל?

למעלה