ForuMcTeam

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifאם יהיה לי את הזמן אני בהחלט

מוכנה לבוא לכל מפגש לעשות וידאו איתכן ומה לא! כי אני מתה שהם יבואו

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo45.gifואוי אהבתי את הרעיון D:

אני רוצה להיות חלק בדבר הזה
המסן שלי אם למישי אין - [email protected] והטוויטר - http://www.twitter.com/lilahmcfly אם אתן צריכות עזרה במשו רק תגידו

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gifכל דבר שיביא את מקפללי לארץ אני יתמוך

בו
והוספתי אותכן לטוויטר ולפייס :)

אני מסכימה איתכן../images/Emo45.gif

ואני מוכנה לעזור ולהשתתף בכל מה שקשור לזה.. ודרך אגב... כדי לפרסם את מקפליי בארץ צריך לשלוח מכתבים למעריב לנוער או לראש 1 ולהתקשר לכל מיני תחנות רדיו... כאילו זה עצה שלי כדי לפרסם את מקפליי בארץ

/tapuzforum/images/emo175.gifאהבתי את הרעיון! /tapuzforum/images/emo45.gif

אני בעד הכל! ואם צריך עזרה או משהו כזה אני פה!/tapuzforum/images/emo9.gif

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאני לא רוצה להעליב. ממש ממש לא.

ובאמת,אני חולה עליכן אבל... זה לא מזכיר לך את המקפרוג'קט? אני ממש מרגישה חרא כי אני היחידה שמעלה את הנושא אבל ככה זה נראה לי. אבל ברור שאני תומכת.
...

../images/Emo109.gifשמעי אנחנו לא פותחות בלוג ואתר

אנחנו לא ממש עושות סטריט טים (בתכלס גם הן לא, סתם מדברות ומדברות אבל לא עושות כלום), הדבר היחיד שאנחנו חושבות עליו זה חולצות. וזה לא נחשב העתקה מהן בגלל שהפוסט הכי חדש שלהן זה על חולצות כי אנחנו חשבנו על זה מלפני די הרבה זמן, לא יכולנו לנחש שגם הן. מה עוד העתקה? פורום כבר יש לנו, אנחנו לא פתחנו אותו. מפגשים זה מאז ומתמיד. אתמול ניסינו לחשוב על דברים מקוריים לצלם במפגשים (זתומרת לא כמו הסרטונים שהן עושות) וזה יקרה במיני-מפגש אצל רייבן. קיצר...לא

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאוקי אני לא אומרת שאתן עושות כמוהן

ואני יודעת שאצלן זה הכל דיבורים אבל פשוט ככה אני רואה את זה. אבל בארור שהפרויקט שלכן שליטע. וזה לא הוגן כי אני לא יכולה להגיע עד רייבן.

../images/Emo109.gifנעשה גם במפגש בת"א, ברור

פשוט אנחנו רוצות להספיק לעשות משהו גם ליומולדת של טום שהיא ב17.7

../images/Emo109.gifחבורת בנות שרוצה להביא את מקפליי לארץ

אז הן פתחו פורום (למרות שיש כבר את הפורום הזה
) ובלוג, והן עושות מפגשים ומצלמות סרטונים. זהו בעיקרון...

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifXDD המקפרוג'קט הוא פרויקט שמטרתו

לפרסם את מקפליי בארץ. פחות או יותר

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif רצינו אבל הן חושבות שאנחנו

מגעילות\סנוביות או מה שזה לא יהיה >.< במפגש הקודם דיברנו איתן ונראה לי שהן לא סובלות אותנו , למרות שזה ממשממשממש דבילי לדעתי .. שיהיה >.<

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלא רק נראלך ><

הן אמרו שהתעלמנו מהם... וכל מיני דברים... לא שבאלי לסכסך עוד יותר, אבל :\

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifרציני!? :-O

דיברתי עם רוניפוני ~מזל טוב~ על זה וכאילו...אנלא מבינה,הן נחמדות במסן וכאלה ואני יודעת שקרן ויובל רבו איתן בטוויטר אבל....זה באמת דיבילי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif?!?! XDDD

קודם כל , הן רבו איתי
את לא יודעת כמה הן ירדו עלינו :\ זה היה לפני הריב שהיה לי איתן... אני ראיתי שהן ירדו על הפורום ובאתי אליהן ביציאה. אח"כ הן התנצלו ^^ אבל אני לא בטוחה שזה הסוף :S

למעלה