הסלב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo11.gifהסלב../images/Emo11.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר את אחד מרשימת הסלבס שרשמנו ונדבר עליו, נעלה תמונות שלו, מידע ואם הוא זמר\זמרת\להקה אז גם שירים
סלב השבוע הווא
רופרט גרינט - רונלד וויזלי [הארי פוטר] D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif~את יכולה להוסיף לרשימה את ג'יימס

מוריסון?~

../images/Emo109.gifאוי גאד

היש דבר יותר סקסי ממנו? איי דונט ט'ינק סוווווווווווווווווו *_____________* פשוט מושלם
17 ביולי תגיע DDDDDDD:

sweet shir

New member
צודקת, הוא רון וויזלי. מה שהופך אותו לעוד

יותר לא סקסי! XD

Charley XD

New member
:O זה לא שלח את כל ההודעה !

דראקו
AKA טומי. ולא אכפת לי שהוא לא חתיך ! הוא הכי קושקושון שקיים ...

sweet shir

New member
הוא קושקושון כי הוא דראקו, ודראקו זה דראקוש3>

(כלל מעבר, מש"ל. XD) יואו ממש בא לי הארקווו. אבל בא לי פיק שדראקו מושי כזה וסרקסטי ורודה בהאריXD אולי אני אקרא את SWAS שובפעם? בפעם ה-84.

Charley XD

New member
הוא לא כזה רודה בו שם ...

טוב אולי קצת XD והוא קושקושון על מה שהוא כותב ושר ודארקו. אבל זה מממשששששששש טוב ! אז אני מרשה לך .. אבל את צריכה לחפש לי פיק חדש ! או משהו שכבר קראת .. לא אכפת לי .. אני הולכת לסיים את הפיק ההוא, יש לי רק עוד פרק אחד ! וצדקת .. זה באמת לא משהו מהרגע ההוא.. היא פשוט לדעתי לא קלטה טוב את הדמויות של המשפחה והעבירה אותם כמו שצריך. ומספיק עם מתמטיקה ... אין לי כוח יותר ><"

sweet shir

New member
נו, רודה במתינות.. שזה חמוד!

ולא התכוונתי שהוא רודה בו בSWAS, סתם שחושבים הארקו זה הדבר הראשון שעולה לך בראש. XD פיק הארקו או אדוארד/בלה? כי יש לי הארקו מממממש חמוד להביא לך! לא קשור רק לדמויות של המשפחה.. כל הקטע עם ג'יימס ו-ויקטוריה היה ממממממממש הזוי :| ומשם הכל פשוט הדרדר חח ישלי מתכונת ביום ראשון, מתוקה. :(

Charley XD

New member
גם וגם ?

נכון ! ורק שתדעי שכולי קיבלתי בחילה ממה שהיה עם ג'יימס ! ואחר כך .. והקטע שהם בורחים ממש הזויי בהצלחה לאב 33> נקווה שלא ילך לך כמו שלי היה ! אהה וצריכים להפגש שוב. הפעם אם אוכל ראוי D:

sweet shir

New member
כן... זה היה ממש מוזר. :/

חחחחחחחחחחחח חופשת בגרות לאנגלית אני אומרת לך! אחרי זה אין לנו זמן פנוי עד אחרי הבגרות בכימיה. XD

Charley XD

New member
לפחות הבגרויות שלנו יוצאות באותם התאריכים XD

אני לא יודעת אני צריכה לראות ><" יש בגרות במתמטיקה אחר כך ! וגם יומולדת לאור ... /: לא נראה לי זה הסתדר

למעלה