הסלב

גרבע

New member
../images/Emo105.gifWOW *_*

זה רק אני או שהוא מזכיר לפעמים את דני קצת?>___<"

dougie10

New member
חולה עליו!!! פשוט חולה!! ג'ינג' מושלם שכמותו!

אם מישהי רוצה תמונות יפות שלו יש לי אוסף! רק תגידו ואני ישלח לכן

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלון D:

רמת החתיכות שלו [10-1] : ראית הארי פוטר? אם כן, אילו סרטים? הוא היה השחקן האהוב עלייך? את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? עונה D: רמת החתיכות שלו [10-1] : 7 ראית הארי פוטר? יאפ אם כן, אילו סרטים? חדר הסודות, אבן החכמים, האסיר מאזקבן. הוא היה השחקן האהוב עלייך? אממ, לא כ"כ חשבתי על זה XD את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? נופ

עונה../images/Emo13.gif

רמת החתיכות שלו [10-1] :אממ נראלי 4...וגם זה יותר מידי! ראית הארי פוטר?כן אם כן, אילו סרטים?הכל!! הוא היה השחקן האהוב עלייך?לא ממש... אבל הוא ממש מצחיק אותי לפעמים... את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן?אני לא זוכרת איך קוראים לסרט.. אבל יש עוד סרט שלא מזמן היה בקולנוע...

../images/Emo109.gif עונהD:

רמת החתיכות שלו [10-1] : 10, למה לא להיות נדיבים?
ראית הארי פוטר? ברורוש אם כן, אילו סרטים? הכל (גביע האש
) הוא היה השחקן האהוב עלייך? הוא וסיריוס
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? יש את הסרט הזה שיעורי נהיגה אבל לא ראיתי..כי אמרו לי שהוא משעמם חח

../images/Emo175.gifעונה :)

רמת החתיכות שלו [1-10]: 7 ראית הארי פוטר?כן :) אם כן,אילו סרטים?את כולם חוץ מהאחרון שאני לא זוכרת איך קוראים לו
הוא היה השחקן האהוב עלייך?כן, תמיד אמרתי שהוא הכי חמוד
את מכירה עוד סדרות\ סרטים שהוא שיחק בהן?אמ.. לא

../images/Emo84.gifעונה :)

רמת החתיכות שלו [10-1] :6 וחצי כזה :) ראית הארי פוטר? אה-הא אם כן, אילו סרטים? הממ את כל מה ששמים בטלויזיהD: [ כאילו מהסרטים של הארי פוטר ] הוא היה השחקן האהוב עלייך? הממ בין השחקנים האהובים עליי
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן?לא

m o r 1 0 2

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

רמת החתיכות שלו [10-1] :10
פשוט מתה עליו! ראית הארי פוטר?ברור,אחד הסרטים האהובים עליי
אם כן, אילו סרטים?הכול
כולל הכול
כמה פעמים
הוא היה השחקן האהוב עלייך?יאפ,וימשיך
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן?רישיון נהיגה,ועוד לא ראיתי
עאעא
תגידו שהוא לא מושלם והכי מתוק בעולם?!?!

sweet shir

New member
עוננננננננה. יואו אני מתגעגעת להארי פוטר ;;

רמת החתיכות שלו [10-1] : 3? הוא רון וויזלי למען השם, הוא לא יכול להיות סקסי!!! ראית הארי פוטר? בוודאי. וואו, בא לי לקרוא פיקXD אם כן, אילו סרטים? כולם חח הוא היה השחקן האהוב עלייך? לא. פלטון השחקן האהוב עליD: אבל לא כי אני אוהבת את פלטון, כי אני אוהבת את דראקוש.3> וואו, ממש בא לי לקרוא פיק. תראו מה עשיתם עכשיו! XD את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? נופ. אבל אני יודעת שהוא שיחק במשהו.. שבשם יש משהו שקשור לחודשים או לעונות. או שזה היה רדקליף? XD

rox love BSM

New member
חח כה זה היה דניאל אם את מדברת על

"נערי ספטמבר"... רופרט שיחק ב"שיעורי נהיגה"

sweet shir

New member
חחחח כן, התבלבלתי ביניהם XD

נערי ספטמבר היה לא מזמן בהוט חחחח

m o r 1 0 2

New member
כה ראיתי,אבל משעמם../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

לא ממש אהבתי.. לא מתה על סרטי דרמהD: למרות שהוא היה שם ממש חמודDD: וראיתי אתזה רק בשבילו לראות איך הוא חוץ מהארי פוטרXDD

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif עונה ^^

רמת החתיכות שלו [10-1] : 4
ראית הארי פוטר? ממ כן אם כן, אילו סרטים? את הראשון רק . הוא היה השחקן האהוב עלייך? ממ כן את הארי פוטר עצמו לא סבלתי
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? ממ נופ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעונהה ../images/Emo6.gif

רמת החתיכות שלו [10-1] : 7 ראית הארי פוטר? בארורר D: אם כן, אילו סרטים? את כולם ראיתי
הוא היה השחקן האהוב עלייך? אני אוהבת את דניאל יותר , ואת רוב הרבה הרבה הרבה יותר ( בסרט ה-4 כמובן ) אז לא :\ את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? ראיתי פעם סרט שהוא שיחק בו בטלוויזיה , אבל אני לא זוכרת איזה

למעלה