הסלב

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעונהה ../images/Emo13.gif

רמת החתיכות שלו [10-1] : 6.5 משו מציק לי בפנים שלו אז הוא לא כזה חתיך לפי דעתי =\ ראית הארי פוטר? אופקורסס!! אני מתה על הסרטים וקראתי גם את כל הספרים :) אם כן, אילו סרטים? כוללםם יוא אני מתה כבר לראות את נסיך חצוי הדדםם הוא היה השחקן האהוב עלייך? לאא דניאל ורוברט למרות שהוא שיחק רק איזה חצי שעה בסרט הרביעי
אבל הוא היה כל כך חמודד ששםםם
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן?אממ לא ראיתי אבל שמעתי על הסרט הזה שלו "שיעורי נהיגה"

dougie10

New member
../images/Emo46.gifתפוזבל!!!!! עונה ../images/Emo13.gif

רמת החתיכות שלו [10-1] : 8
ראית הארי פוטר? כן!!
אם כן, אילו סרטים? כולם!
הוא היה השחקן האהוב עלייך? כן! תמיד!
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? כן! שיעורי נהיגה >> סרט שיצא ב2006 ולא מזמן היה בסינמה סיטי (ב2009)אבל אפחד לא הלך אליו אז הוא ירד אחרי שבוע
אני ראיתי אותו בDVD חח..XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ...

רמת החתיכות שלו [10-1]: חחח אממ 8.
ראית הארי פוטר? כמובן.
אם כן, אילו סרטים? כולם.
הוא היה השחקן האהוב עלייך? לא ממש היו שחקנים אהובים עליי מסדרת הארי פוטר אבל כן אני אוהבת אותו ואת הדמות שלו, רון, והאמת היא שאני אוהבת גם את הדמות של סנייפ () ודראקו (טו פלטון).
את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן? אני כמובן מכירה את שיעורי נהיגה אבל לא צפיתי ולאור התגובות פה אני גם לא מתכוונת לצפות חחח, אבל יש לו עוד סרט שנקרא Cherrybomb שאני רוצה לראות וזהו בעיקרון D:

m o r 1 0 2

New member
עאעאעא,מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מתה עליו!@#$%^&*)@#$%^&* כזה מדהים בהארי פוטר

Bleed for Me

New member
וואי איזה קראש היה לי עליו כשהייתי בכתה ו

כשהסרט הראשון יצא! חחחחחח עדין נראה טוב..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo202.gifשיעורי נהיגה../images/Emo202.gif

~הצהרה! לא כלכך אכפת לי מיזה רופטר גרינט. סתם היה לי ממשממש משעמם~
שיעורי נהיגה
ז'אנר: דרמה, קומדיה. אורך: 98 דקות. שפה: אנגלית. מדינה: אנגליה. במאי: ג'רמי ברוק. שחקנים: רופרט גרינט, פיי כהן, רובי מורטלוק, דון וות'רהד, לורה ליני, אוליבר מילבורן, טאמסין אג'רטון. חברת הפקה: ContentFilm, Rubber Tree Plant, The Film Council. תאריך יציאה לקולנוע בארץ: 08/01/2009 תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 13/10/2006
תקציר
נער ביישן (רופרט גרינט, "הארי פוטר"), מנסה לברוח מהשפעתה השתלטנית של אמו (לורה ליני). עולמו משתנה כאשר הוא מתחיל לעבוד עבור שחקנית שפרשה (ג'ולי וולטרס), כאשר בעזרתה הוא לומד לחוות חוויות שונות ומעניינות. נלקח מהאתר סרטים

../images/Emo109.gifדרך אגב גם בסרט הזה מי שמשחקת את אמא

שלו זאת אותה השחקנית מהארי פוטר (של מולי וויזלי)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא לעולם יישאר רון וויזלי,

לא משנה מה הוא ישחק XD

Bleed for Me

New member
אחד הסרטים המשעממים!!!

וואי חשבתי ש\אני מתה עד שהוא נגמר!!! חחח ו..ספוילר!!: כשרופרט היה עם ההיא שם כל מה שהיה לי בראש זה "היייי מה עם הרמיוני!!!! סססס" חחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחולה עליו, הוא כזה חמוד, תמים, סקס

סקסי בדרכו שלו... תמיד היה לי קטע אליו מאז שראיתי את הארי פוטר מס' 3 האסיר מאזקאבן... התחיל לי משהו אליו חחחח גאדדדד
|ריר|

polly88

New member
עונה:]

רמת החתיכות שלו [10-1] 9 ראית הארי פוטר?כן אם כן, אילו סרטים? הכל הוא היה השחקן האהוב עלייך? הכי מצחיק :] וכן אחד האהובים. את מכירה עוד סדרות\סרטים שהוא שיחק בהן:כן שיעורי נהיגה ראיתי את בסרט סרט חמוד :] גם מצחיק

למעלה