הסלב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo11.gifהסלב../images/Emo11.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר את אחד מרשימת הסלבס שרשמנו ונדבר עליו, נעלה תמונות שלו, מידע ואם הוא זמר\זמרת\להקה אז גם שירים
סלב השבוע הווא
אבנג'ד סבנפולד D:

../images/Emo221.gif ../images/Emo23.gif הלהקה האהובה עליי.

מכירה אותם מגיל 13 (וואו 6 שנים כבר). אני אוהבת לדבר עליהם ויכולה לחפור עליהם הרבה . אחד הדברים שאני הכי אוהבת אצלם (ויכול להיות שזה אחד הדברים שרוב האנשים לא אוהבים) זה שכל אלבום שלהם נשמע אחרת, כאילו כל אלבום של להקה שונה. וכמו שמאט אמר בדיוידי שלהם אני גם באמת מאמינה שיש להם את הגיטריסטים בסיסט סולן ומתופף הכי טובים בעולם. חוץ מזה שהם נורא נחמדים למעריצים שלהם (ואם שאלתם כבר אז זאק וג'וני הכי נחמדים, מאט גם נורא נחמד דה רב לא ראיתי וסיניסטר היה פסדר..לא וואו קצת חש) . ההופעה שלהם הייתה ההופעה הכי טובה שראיתי, הם באמת טובים לייב אני מעדיפה לשמוע אותם לייב מאפשר לא. ובזכותם (בערך) פגשתי את חבר שלי אז בכלל

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואיי איזה כיף לךך D:

הייתי רוצה להיות בהופעה שלהם *-*

../images/Emo221.gif בואי לקנדה !!

הם מופיעים פה לפעמים. אני אחסוך לך כסף על מלון תישארי אצלי.
וזה לא בדיוק הופעה שלהם... זה היה taste of chaos אם את מכירה... הרבה להקות מופיעות בטור הזה הם היו אחת הלהקות.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח עהעהא

באמת בא לי לבוא
אוף הלוואי ויכולתי .. ]: נמאס לי לגור פה ><

חח גם ליXDD

אבל אם הייתי עוברת לגור בקנדה, הייתי גרה בית של דודה שלי שגרה בוונקובר (סתם נדחפתי,אבל הייתי חייבת להגיב על זה
)

dougie10

New member
חח.. איזה כיף לך שהיית בהופעה

אני כ"כ אוהבת אותם הם מעולים... בכלל כיף לך שאת גרה בקנדה!!! אוף... גמאני רוצה! XD

sweet shir

New member
יוו בעקבות החתימה שלך גיליתי שהשם שלהם זה

בגלל סיפור קין והבל. איכס, עכשיו אני לא יוכל לשמוע שירים שלהם יותר.. יזכיר לי תנ"ך. XD

dougie10

New member
הם מושלמים....

אני כ"כ אוהבת אותם! הם פשוט מעולים אני הכי אוהבת את afterlife ואת dear god

../images/Emo65.gifגאאדד אני מאוהבת בלהקה הזאת!!../images/Emo99.gif

הם פשוט מעולים!!! אני חולה עליהם..אני הכי אוהבת את השירים afterlife , dear god ו bet country

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהם להקה כ"כ טוובה אני חולה עליהם..../images/Emo99.gif

סתם . אני מכירה רק שיר אחד שלהםXD אבל עדיין , הם להקה טוובה :) ויש שם מישהו מזה חתיייך

למעלה