הסלב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifקוקסינלללללל !!! ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

עדי אני אוהבת אותך
אבל זה לא יעזור לעובדה שליבי קופיף ><"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאינלי מושג מי הם...><"

אני מכירה רק ליבי ><" והוא קוקסינל ..

sweet shir

New member
ליבוששש כפרעליו הוא אישר אותי בפייסבוק.D:

ואפילו לא זכרתי ששלחתי לו בקשהXDDDD יואו איך הייתי מדוכאאאאאאאת שהוא לא זכה מקום 1. וכל האהבה שלי אליו היא בגלל נסטיה שחפרהXD

Charley XD

New member
חם. קר. חם

סטרפסילס ! (מיועד לשיר או למי שהבין למה כתבתי את זה, אם לא חבל) ואני אוסיף : היחידי שאי פעם בכוכב נולד וראיתי מדי פעם את השירים שלו ואיך הוא מתופף

Charley XD

New member
חם. קר. חם

סטרפסילס ! (מיועד לשיר או למי שהבין למה כתבתי את זה, אם לא חבל) ואני אוסיף : היחידי שאי פעם בכוכב נולד וראיתי מדי פעם את השירים שלו ואיך הוא מתופף

sweet shir

New member
לאאא מפגרת! זה היה "חום. קור. חום. סטרפסילס,

כי גם בקיץ הגרון יכול לכאוב!" לי ולליאן עדיין יש סיוטים מהחרא הזה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל מי שיבין את זה הוא כנראה פאתט כמוני.
ולכי תזדייני. את במחשב ולא שולחת לי הודעה במסן? אולי עכשיו אני מדוכאת קשות עומדת לחתוך ורידים לתלות את עצמי על המנורה ולקפוץ מהחלוןןןןן? ואני גרה בקומה שלישית זה מסוכן! אני כל רגע עלולה לשים קץ לחיי ולך אפילו לא אכפת! XDDDDDDDDD אני במצב רוח מלנכולי.

Charley XD

New member
פחח את במצב התאבדותי ?

אני יותר אני מבטיחה לך ... חוץ מזה אין לי אינטרנט ><" והמחשב דפוק. אההה ואתמול הציאו לי שמישהו יסדר לי דייט עם ליבי XDDDDDDDDD לא הפסקתי לצחוק.

sweet shir

New member
מבטיחה לך שלא. XD

סתם עכשיו אני לא כזה מדוכאת, סתם כואב לי ואני צריכה להתכונן למתמטיקה. >>" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה? למה? מי? XDDDD ליבי הוא ממש לא boyfriend material!

Charley XD

New member
למה לא ? XD

וסיפור ארוך ... אבל אני מסרבת להאמין XD כי אם אני זה נכון אני עושה עליו X אחד גדול ! + זה לא יקרה בחיים כי פיליפ יהרוג אותו (לא את ליבי, את החבר שלו שאמר לי) הכל כואב לי ><" הגב שלי תפוס + הפילו אותי על השידה של אור וכולו שרוט ודמדם וזה כואב ! ואני שונאת מתמטיקה :(

sweet shir

New member
לא יודעת, לא הייתי רוצה שהוא יהיה חבר שלי.

:( לי כואבת הבטן. והגב. מתמטיקה סאאאאאאאקס! במיוחד שכל היום אני מפנטזת על אדםXDD

Charley XD

New member
מתמטיקה סאקסססס

במיוחד שהדבר היחידי שמרגיע אותי זה אדם.

למעלה