הסלב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo11.gifהסלב../images/Emo11.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר את אחד מרשימת הסלבס שרשמנו ונדבר עליו, נעלה תמונות שלו, מידע ואם הוא זמר\זמרת\להקה אז גם שירים
סלב השבוע הווא
אנריקה איגלסיאס.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאואה, הוא יצא פה סקסי *-*

אני לא יודעת עליו כלום.. חוץ מזה שהוא הבן של חוליו אילגסיאס! XD אבל ישלו שירים יפים D: ~ בכללי חרשתי רק על 3, אבל ישלו עוד שהם טובים ~
do you know, hero, taking back my love

../images/Emo109.gifהאא הוא היה בטופ מודל

הבנות הצטלמו לאיזה קליפ שלו ואז שבדקתי ביוטיוב את הקליפ חתכו את כל הקטעים שלהן XD

m o r 1 0 2

New member
חחח,וואלה?../images/Emo168.gif

לא שמתי
אפעם,וראיתי ת'קליפ מלא פעמיםXD עכשיו ראיתי שוב שמתי לב שהחליפו את הבנות... חח,טוב תכלס הם לא היו כאלה יפות

../images/Emo109.gifנו ברור שלא שמת לב, כי הן לא שם XD

ראו אותן בקליפ רק בטופ מודל (זה היה משימה), בעונה 10 נראלי

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאיך אתן אוהבות אותו?! איחחס ><

אני פשוט שונאת אותו שיילך להתחרמן עם סיירה וג'סטין טימברלייק

חח איזה צירוף מקרים

אני כזה שומעת את זה השיר שלו הירו ואז פתאום אני פותחת את החלון של ההודעה הזאת והוא מופיע שם... אחחח אני מתה עליו

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלון D:

רמת החתיכות [1-10]: שומעת שירים שלו? איך הוא בתור זמר? אנריקה או חוליו? עוננה D: רמת החתיכות [1-10]: 2 שומעת שירים שלו? לא:X איך הוא בתור זמר? אמ, בסדר? אנריקה או חוליו? אמ, נראה לי אנריקה ..

../images/Emo84.gifעונה D:

רמת החתיכות [1-10]: 4 וחצי שומעת שירים שלו? חח לא איך הוא בתור זמר? גרוע ? D: אנריקה או חוליו? אין לי מושג מי אלהD: .

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעונננה D:

רמת החתיכות [1-10] : 10 ! הוא כזה מושלם
שומעת שירים שלו? ברור :] הוא הזמר שאני הכי אוהבת
איך הוא בתור זמר? מדהים! יש לו קול כ"כ סקסססי *-* אנריקה או חוליו? אנריקה
למרות שגם חוליו שר ממש יפפה :]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעונה ../images/Emo6.gif

רמת החתיכות [1-10]: 9
שומעת שירים שלו? כן.. קצת... יש 3 שאני ממש אוהבת , והשאר סתם אם יוצא לי אז אני שומעת D: איך הוא בתור זמר? ישלו קול מהממם
אנריקה או חוליו? אנריקה ^^

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעונה ..

רמת החתיכות [1-10]: 3 וזה עוד במקרה הטוב שומעת שירים שלו? רק בMTV כששמים איך הוא בתור זמר? ממש לא אוהבת אותו >< אנריקה או חוליו? חוליו זהה....?

../images/Emo175.gif עונה..

רמת החתיכות [1-10]:2 במקרה הכי טוב! שומעת שירים שלו?: לא.. אולי כשיש את השירים שלו בMTV אז חייבים.. איך הוא בתור זמר?: מעצבן! שונאת אותו >< אנריקה או חוליו?: אלו אמורים להיות השמות שלו?!

למעלה