הסלב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo11.gifהסלב../images/Emo11.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר את אחד מרשימת הסלבס שרשמנו ונדבר עליו, נעלה תמונות שלו, מידע ואם הוא זמר\זמרת\להקה אז גם שירים
סלב השבוע הווא
Green Day :D

../images/Emo84.gifאהעאה אני אוהבת אותם :)

בקטנה(; אני אוהבת את "אמריקן אידיוט" ואת השיר החדש שלהם :)

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהאעאעאע גרין דיייייי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

הם סוגשל אהבתי השנייה אחרי מקפליי DD:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gifגרין דיי!!

אני אוהבת אותם! הכי את American Idiot ואת Wake Me Up When September Ends...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלון D:

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? שומעת מוזיקה שלהם? יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? אם כן, איזה? שמעת את הדיסק החדש? עונה D: כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 8 שומעת מוזיקה שלהם? יאאפ יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? רק פוסטרים :] אם כן, איזה? 2 פוסטרים שמעת את הדיסק החדש? רק שיר אחד - נו יור אנמי ..

עונה! D:

|הדדגש| כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 7.5-8 שומעת מוזיקה שלהם? פעם שמעתי יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? לא אם כן, איזה? - שמעת את הדיסק החדש? שמעתי כמה שירים ממנו- 21 גאנס
וגלוריה

../images/Emo84.gifעונהD:

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 7 וחצי :) שומעת מוזיקה שלהם? הממ אולי 2-3 שירים יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? נופ אם כן, איזה? אין לי D: שמעת את הדיסק החדש? לא

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif עונה :]

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ?7 שומעת מוזיקה שלהם?כן יש לך פוסטרים\\דיסקים שלהם?לא.. אם כן, איזה?--- שמעת את הדיסק החדש?רק את know your enemy....

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעונה D:

יוא אני מכורה לשיר החד שלההם
כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 8 שומעת מוזיקה שלהם? כהה יש להם שירים מהממים
יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? רק פוסטרים אם כן, איזה? בערך 2-3 שמעת את הדיסק החדש? אממ לא .. אבל שמעתי את השיר החדש והוא תקוע לי בראש

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif עונה ^__^

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ?9.9 שומעת מוזיקה שלהם?ברור יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם?3 פוסטרים ואת הדיסק החדש אם כן, איזה? כתבתי למעלה שמעת את הדיסק החדש?באאאאארור ^%^& יש לי אותו XDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעונה=]]

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ?9 בערך. שומעת מוזיקה שלהם?ברור!
יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם?פוסטר אחד,ודיסק אם כן, איזה?American Idiot שמעת את הדיסק החדש?עוד לא.אבל שמעתי שיר אחד,חורשים עליו בMTV XD

../images/Emo175.gif עונה ^^

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ?: 8 שומעת מוזיקה שלהם?: יאפפ :) יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם?: אממ.. רק פוסטרים :) אם כן, איזה?: 2 פוסטרים :) שמעת את הדיסק החדש?: אממ.. רק את השיר החדש נו יור אנמי, ונדבקתי אליו!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעונה D:

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 8
פעם הם היו יותר טובים :\ שומעת מוזיקה שלהם? בטח :] יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? נופ.
אם כן, איזה?
שמעת את הדיסק החדש? לא... רק את השיר do you know your enemy שיצא ממנו ^^"

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif עונה D:

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 10. שומעת מוזיקה שלהם? בטחD: יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? דיסק אין לי
אבל כמה פוסטרים לא יודעת כמה אם כן, איזה? שמעת את הדיסק החדש? אהא,בטחD:

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif עונה ../images/Emo9.gif

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 8 , אחלה להקה D: שומעת מוזיקה שלהם? אמ קצת D: יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? פוסטרים . אם כן, איזה? - שמעת את הדיסק החדש? נמ רק את נואו יור אנמי .

Bleed for Me

New member
עונה

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10 ? 11 שומעת מוזיקה שלהם?בארורררר יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם?כןןןן אם כן, איזה?כל הדיסקים וכמה פוסטרים.. שמעת את הדיסק החדש?כן ויש לי אותו..חביב+...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה

כמה את מדרגת את הלהקה מ1-10? 9.
שומעת מוזיקה שלהם? כן, ברור.
יש לך פוסטרים\דיסקים שלהם? היה פוסטר אחד עד שהורדתי את כולם.
אם כן, איזה? אממ לא ממש זוכרת, אני חושבת היה רקע לבן טזה היה זום מטורף עליהם.
שמעת את הדיסק החדש? כן, ממש אהבתי את ¡Viva La Gloria!

למעלה