הדפסת חולצות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo124.gifהדפסת חולצות../images/Emo124.gif

טוב אז זוכרות שדיברנו על הדפסת חולצות של מקפליי ואח"כ למכור אותן ? יופי D: אז היום התחלתי לחפש ספונסרים ואני עוד אמשיך, אבל למקרה שאני אמצא אני לא רוצה לייבש אותו הרבה זמן עד שנחליט על איך תראה החולצה כדיי שאח"כ הוא ייתן לנו את הכסף ><" אז ככה, אנחנו צריכות להעלות תמונות של מקפליי מצויירות או מאויירות ולא תמונות בשחור לבן. אח"כ אנחנו צריכות להחליט איזה צבע זה יהיה אני מתארת לעצמי שהחולצה תהיה לבנה והכתוביות שחורות אבל על זה נדבר אח"כ. יערה אמרה שאי אפשר להשתמש בלוגו שלהם אז אם מישהי ציירה\ תצייר משהו יפה עם השם שלהם אז שתעלה גם את התמונות ונבחר D: לבסוף אנחנו צריכות להחליט על מידות .. אז ככה, אנחנו נעשה משהו כמו 40 חולצות ועל המחיר גם צריך לקבוע. אז מה שאתן צריכות לכתוב זה ככה: אם יש ציור\איור\לוגו מצוייר להעלות. לבחור צבעים לחולצה ולכתוביות. לחשוב על מחיר טוב. לחשוב על מידות אפשריות. אם ראיתן את התמונה של מקפרוג'ט בטוויטר זאת גם תמונה אפשרים כי היא מצויירת
אז בהודעה הבאה אני אפתח שרשור תמונות מצויירות\מאוירות שלשם תשרשרו את כל התמונות ואנחנו נבחר בכך שנשרשר הודעה לתמונה עם הסימן
D: ~אל תגיבו עדיין כי אני משרשרת שתי הודעות שלכל אחת מהן צריך לשרשר משהו שונה~

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הלוגו צריך להיות משהו שמישהי

עשתה ולא של מקפליי, המקור .. כי זה זכויות יוצרים.

../images/Emo109.gifזה אחלה רעיון עם ה I <3 אבל...

אם מישהי תוכל לצייר את הלוגו הזה, או הקודם שלהם, לסרוק ואז להדביק על התמונה שהעלת- זה יהיה הכי טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי ממש יפה !

אני אבדוק אם אפשר להשתמש בזה, ונראה מה הבנות גם יגידו ^^ כי אי אפשר לקחת לוגו מקורי .

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תמונה |||

נראה לי שאת הציור הזה אפשר להדגיש בפוטושופ, החברה שמדפיסה את החולצות קודם מעצבים את הגלופות לגרפיקה טובה יותר ..

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gifאיזה יפה הציור ../images/Emo99.gif

את ציירת ?

למעלה