הדפסת חולצות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif המטרה היא לתרום את הכסף ,

ואם כל בנות הפורום יקחו חולצה בחינם אז לא נרוויח כלום ..

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעונה D:

צבע לחולצה: אמממ לפי דעתי זה יהיה ממש יפה בשחור
צבע לכתוביות: אם החולצה שחורה אז כתוביות לבנות
מחיר:15-20
מידות:S\M

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifעונה D:

צבע לחולצה : שחור שחור שחור שחור אוף לא רוצה לבן . צבע לכתוביות : לבן D: מחיר : 20 שקל ? מידות : S-L

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעונה

צבע-שחור.לא לבן,זה שקוף >< צבע לכתוביות-אדום יכול להיות נחמד מחיר-נאמ.לאדעת,50? מידות-זה תלוי,למשל אצלנו בחיפה יש חנות שמוכרות תחולצות שלה במידה 18 והן ענקיות

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעונה D:

צבע לחולצה : שחור צבע לכתוביות : לא ממש משנה לי XD מחיר : כמו מאי , בין 15-20 .. תכלס לא יקנו את זה עם זה יעלה יותר. מידות : תאמת ? צריך את כל המידות..אנחנו לא יודעים מי ירצה לקנות.. ונגיד משהו קצת מלא ירצה ולא ייהיה במידה שלו..זה מבאס ומפדח ( מנסיון. ) ועוד משהו ..שהחולצה לא תיהיי אפלה יותר מידי (הכל רק שחור לבן ) מקפליי לא פריקים ועם נעשה מהם זה יהיה די מפגר.. (אני מקווה שהבנתם אותי
)

../images/Emo109.gifחחח זה לא קשור לפריקים../images/Emo6.gif

שחור ולבן זה פשוט צבעים בסיסיים, ואי אפשר נגיד לשים סגול כי לא כולם ילבשו סגול. לעומת שחור ולבן שכולם ילבשו D:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחח ידעתי שלא יבינו אותי XD

לפי דעתי לעשות הכלהכלהכל שחור לבן זה לא יפה.. אפשר לעשות דברים בצבעים אז למה לא? הכתוב והחולצה נגיד אפשר שחור לבן.. אבל התמונה אפשר לעשות צבעוני או משהו..זה הרבה יותר יפה.. מאשר שגם התמונה גם החולצה והכתוב יהיה שחור לבן .. זאת דעתי..לא חייב לשמוע אליה

../images/Emo60.gif עונה:)

צבע לחולצה:אמ.. שחור או לבן.. צבע לכתוביות:אמ.. אם החולצה שחורה אז לבנות וההפך.. מחיר:20 שקל.. מידות:אמ.. נראה לי S\M

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כנ"ל לגביי מה שאמרתי לרייבן

זה שימוש בזכויות יוצרים הלוגו של מקפליי לכן אנחנו צריכות משהו שהוא ללא שימוש בזכויות יוצרים או במשהו שכבר לא משתמשים בו ..

../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifכנסו!../images/Emo3.gif../images/Emo36.gif

חיפשתי בכל התמונות שלי משהו שיתאים לאפקט הזה שספיר אמרה שאפשר להשתמש בו.. אבל אחרי הרבה נסיונות זאת המסקנה שלי: צריך תמונה גדולה, בלי רקע מקושקש, ויפה!
אז היחיד שיצא יפה זה
התמונה שלמטה לדעתי תהיה ממש טובה לחולצה אבל יש לי אותה בממש קטן, אז אם למישהי יש ביותר גדול שתעלה! ואם למישהי יש תמונה גדולה שמתאימה, אבל יש לה רקע מקושקש- תמיד אפשר למחוק בפוטושופ (רק שאני עצלנית מדי אז אני לא עושה את זה) וככה יש הרבה יותר אפשרויות. אבל צריך מישהי שמוחקת ממש טוב אחרת רואים את כל האי-דיוקים... זהו- מה דעתכן? :)

../images/Emo84.gifאומייגאד , זה מדהים ../images/Emo23.gif

בבקשה בואו נעשה את זה
ואי יזה אחד היפים אהבתי :}

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifואי זה באמת מדהים ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אבל אם החולצה תהיה שחורה זה יוכל להיות עליה ? =] אבל אני חושבת שיש אפקט שפוטושופ שאפשר להפוך את זה שכל מה ששחור יהיה לבן וכל מה שלבן יהיה שחור . וככה אם נעשה חולצה שחורה ( מה שאני מאד מקוה שיקרה ) אז נוכל להדפיס עלייה [:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לפני שחברת ההדפסות מדפיסה

הם הופכים את זה לצבעים שאני רוצה ועושים את זה באיכות טובה יותר, בקיצור את עושים לזה קרפיקה הרבה יותר טובה אז זה לא כ"כ משנה איך זה יהיה ^^

למעלה