הדפסת חולצות

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifצריך תמונה שניראת בשחור לבן כמו ציור כזה

לא סתם שחור לבן... כמו השתי תמונות שלמעלה

../images/Emo109.gifזה גם אפקט כלשהו, זה הופך את זה לציור

פחם כזה...תפתחי בגדול ורואים

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשום דבר שאני עושה לא טוב..

ואני לא מבינה מה כן צריך לעשות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif צריך ציור\איור .. כמו התמונות

שמלמעלה אלה שחלק הצביעו להן, ככה רואים שזה ציור :] כי זאת תמונה .. למרות שיש לזה אפקט פחם זה עדיין לא יציור כמו למעלה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif גם אני לא יודעת ,

הם פשוט אמרו שאי אפשר תמונה , או איור או ציור ..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאבל גם ה"איורים" האלה הם תמונות

זה מה ההיגיון?! ברצינות, אני כבר לא מבינה כלום.. וכמו שאמרתי, אני פורשת. מה שיהיה יהיה...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif האיורים\ציורים הם לא תמונות ,

כי אותם אפשר לעשות רק בצבע אחד שחור לבן זה כמה צבעים וזה איכות של תמונה .. ציור\איור זה סוג של כתיבה בציור\איור .. עזבי קשה לי להסביר, פשוט אי אפשר תמונה , הדברים היחידים שאפשר זה הציורים האלה ..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ~~~~

תראי אני גם לא מבינה בזה אני פשוט אומרת מה שהוא אמר לי שאפשר ואי אפשר .. אני הבנתי ממנו שאפשר איור\ציור .. זה עשוי באפקט של ציור ורק בצבע אחד, זה שהרקע לבן זה לא משנה .. כי הם גרפיקאים והם מעצבים את זה לפי מה שאנחנו נרצה , תראי דוגמא
זה היה תמונה אבל בגלל שזה רק בצבע אחד זה נראה ציור .. אותו דבר התמונה הזאת, זה צבע אחד, התמונה שרייבן עשתה היא עם אפור, לבן, שחור ועוד גוונים של שחור לבן .. זאת הכוונה . אני מקווה שהבנת, כי אין לי דרך אחרת להסביר >< סורי

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif אבל ספיר , גם אם נרצה את התמונה

הזאת , זה גם זכויות יוצרים , זה המקפרוג'קט עיצבו את זה , ולקחת לשים את זה על החולצות שלנו זה לא פייר \:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo26.gif

במקרה הזה זה לא זכויות יוצרים כי התמונה - לא שלהם .. וגם הן שמו אפשק לתמונה וכל אחת שמבינה בזה יכולה לעשות את זה, אם זה היה מקורי שלהן זה היה זכויות יוצרים אבל יכול להיות שגם הן לקחו את זה מאיפשהו ..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בסדר ,

הן לא יכולות לקחת לנו כסף\לתבוע אותנו על משהו כזה כי אולי הן גם לקחו את העיצוב מהאינטרנט ? .. אנחנו לא יודעת
חח סתם אבל אם זה היה מקורי שלהן או משהו אז לא היינו משתמשות .. או ששואלות אותן ..

kelly7i

New member
אבל שמים את התמונה בלי הכיתוב הזה פשוט../images/Emo71.gif

תמונה נטו, ומאחורה יש לנו כבר כיתוב של לוגו

למעלה