אז מה עם החולצות?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo26.gifאז מה עם החולצות?../images/Emo36.gif

~אני מקווה שלא תהרגו אותי על שפתחתי הודעה חדשה אבל זה באמת חשוב!~ הו ואני מקווה שאני לא חופרת עם זה, אבל תסלחו לי.. נכון ?
זה למטרה טובה .. מה המטרה? להוציא חולצות של מקפליי, למכור אותן ולנסות לפרסם אותם בארץ [בהתחלה את הכסף רצינו לתאום אבל בגלל כמה סיבות, לא יוצא >.<]. איך עושים זאת? פונים לחנות\מסעדה\משהו אם הם יכולים לממן לנו ספונסר לחולצות של מקפליי ובתמורה אנחנו מפרסמים את החברה\חנות\מסעדה\משהו שלהם ולבסוף גם מחזירים את הכסף [שוב, בגלל כמה סיבות].. אז מה עושים בסוף? פניתי להמון מקומות, למשפחה, לכאלה שעובדים בחברות שונות ואולי יוכולו לממן לנו את זה [ולא התייאשתי !!!! למרות שזה כמעט קרה >.<] אז לבסוף, דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שהוא מוכן להביא לי את הכסף ולאחר מכן אנחנו נחזיר לו את הכסף כשנמכור את החולצות. חברת ההדפסות מוכרת 40 חולצות עם 2 גלופות [הדפסים] שזה חולצות קצרות ב800\880 ש"ח. אז מה אני צריכה מכן? כדיי להיות בטוחה שאנשים יקנו את החולצות ואנחנו לא נוציא כסף ובסוף החולצות לא ימכרו, אני צריכה לדעת כמה בנות יקנו את החולצה, מקסימום ישארו 10 או יותר חולצות שאותן נמכור כבר במפגש וננסה לפרסם את מקפליי. [כמובן מה שחשוב שכולנו נלבש את החולצות באותו יום במפגש ונצטלם הרבה !!!] מי שמעוניינת לקנות חולצה שתראה כך
שתשרשר להודעה הזאת
כל הפרטים לגבי מחיר והכל, בהמשך ההודעה. פרטים לגביי החולצה:
צבע החולצה: שחור.
צבע ההדפסים: לבן.
מחיר החולצה: 25 ש"ח.
מידות: S-L
תמונה מאחורה ומקדימה
~אם יש לכן חברות שגם רוצות לקנות חולצה אז תשרשרו בשם שלהן.~ ------------------------------------------------------------------------------ מי שעדיין לא הצביעה למקפליי בקומונה רוק ומטאל שאני נמצא בה והיא בתחרות להקות, אם היא יכולה, תגובה קטנה, לשרשר
ללהקה מקפליי :] זה יהיה מאוד נחמד D: הלינק|http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=33359&smsMsg=|סלינק| תודה רבה שקראתן וסליחה על החפירה

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifלמה הצבע של החולצה שחור ולא לבן?

כאילו, לדעתי..ההדפסים האלה יראו יותר טוב על חולצה לבנה... אבל אני לא קונה, אז לא חשוב.

../images/Emo109.gifאבל צריך להתחשב בתמונה, זה לא יפה על שח

ור. זה יראה סתם ריבוע כזה לא שחור חח בכל מקרה אני גם מציעה לבן

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלא יודעת.. צריך לבחור

כי התמונה שבחרנו של מקפרוג'רקט אז אי אפשר לחקת אותה למקטים שלנו

../images/Emo109.gifאמממ לא יודעת../images/Emo6.gif

הזאת שטום עם פוני אימו? ודאגי עם הסייד? אבל היא לא נבחרה..חוצמזה מצאתי כמה תמונות יפות שמתאימות אז אני אנסה גם אותן ^^

../images/Emo84.gifלאלאלאל ! היא מהממת, מדהימה, מושלמת,

והיא הייתה במקום השני |סנוב1| . אני מקווה שיבחרו אותה, היא מדהימה

../images/Emo45.gif

לדעתי זה יהיה פחות יפה אם זה יהיה חולצה שחורה עם ריבוע לבן והתמונה, כי זה הרי מה שייצא בסוף, לא?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo45.gif

אבל הL יהיה מספיק גדול לגדולים? ~קיצר אני
~ אני חושבת שאפשר גם XL.. לא?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אמ, מניסיון, הלארג' ממש גדול ..

הוא יהיה אפילו קצת גדול עלייך ..

למעלה