אז מה עם החולצות?

larisa125

New member
../images/Emo54.gifמתי אפשר להשיג את החולצה ואיפה?

יש לי חברה שיש לה יום הולדת יום חמישי והיא אוהבת את מקפליי ...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif במפגש פורום הבא, שהוא עדיין לא

נקבע >.< מסרי לה מזל טווב !!!

../images/Emo204.gifנמנמ, אבל שיהיה לפני אוגוסט! ^^''

כי באוגוסט אני טסה ללונדון, ואני רוצה לדגמן את החולצה בגאווה ברחבי העיר. XD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo45.gif אבל אין לי איך לקנות...:/

אולי חברה שלי תבוא למפגש או שעדי עוזרי תקני לי ואני אראה אותך בחופש חחחח

../images/Emo45.gif

אולי ננסה לחפש ספונסרים !? וצריך להדגיש את הקטע שניתן את זה לתרומה !! כאילו כי תחשבי .. עם נגיד אני אחת שלא כ"כ מעריצה את מקפליי ואני שומעת שזה לתרומה .. אז ברור שאני קונה .. ! בואו ננסה שוב ..!

ממ

למה החולצה עולה 25 אם המקסימום שזה יוצא לחולצה (במידה וזה עולה 880) זה 22 ש"ח? חשבתי שזה לא למטרות רווח. בכל אופן, תנסי אולי לדבר עם בראל נכסים, הם אוהבים להיות ספונסרים.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo26.gif

זה סוג של עסקה, אמ, אין לי כ"כ כוח להסביר כי אני קצת במצב רוח רע בגלל התעודה אבל אני יכולה להגיד שכמו שאמרת זה לא למטרת רווח ובדרך כלל זה עולה יותר [אצל מקפרוג'ט זה עולה 40 ש"ח] אז ככה ש.. זהו :] ובקשר לבראל נכסים, איפה זה ממוקם? כי אני גרה בבת ים ואני לא יכולה להגיע לכל מקום כי חברת ההדפסות גם נמצאת במקום כלשהו ..

בזכרון,

אבל אולי יש להם גם סניפים במקומות אחרים. ואת לא צריכה לבוא לשם, אפשר לדבר איתם טלפונית.. לא כל כך הבנתי על איזו עסקה את מדברת אבל לא משנה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן, אפשר טלפונית

אבל אח"כ צריך להביא להם קבלה שזה באמת המחיר הנכון שצריך כדיי להוציא את החולצות ולא סתם לקחנו יותר כסף .. ןלגבי העסקה זה ארוך, פשוט דרך העסקה הזאת יש חסרונות ויתרונות, החסרונות זה שמחזירים את הכסף [ויכול להיות שלא נעשה להם בכלל פרסום, אז זה בא עם סוג של ריבית, זה לא מדוייק אבל זאת הדרך היחידה שאני יכולה להסביר לך בערך >.<]

לא ממש הבנתי,

הרי אמרת שלא מצאת ספונסר, אז עם מי העסקה ואת מי מפרסמים?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מפרסמים את מקפליי ../images/Emo6.gif

ונכון לא מצאתי ספונסר ובגלל זה לא נצטרך לפרסם מישהו כי אני לוקחת כסף מבן אדם פרטי . הבנת ?

חח ברור שמפרסמים את מק'

התכוונתי שכתבת "ויכול להיות שלא נעשה להם בכלל פרסום, אז זה בא עם סוג של ריבית" אז בגלל זה שאלתי למה הכסף הנוסף אם אין לנו עסקה עם אף עסק או משהו. אנחנו מלוות את הכסף עם ריבית? כי אם כן אפשר פשוט לבקש מראש מכל אחת את הכסף וללכת להדפיס במפגש או משהו. טוב אבל לא משנה, גם ככה אני לא קונה, סתם מתעניינת בפרטים^^

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אוקיי ,

אז ככה, אנחנו מוציאות את החולצות דרך אדם פרטי זאת אומרת לא מישהו מתוך עסק או משהו כזה ובגלל זה גם אנחנו לא מפרסמות כלום .. בגלל זה [בגלל שאנחנו לא מפרסמות כלום והוא מוכן להביא לנו את הכסף] זה בא עם ריבית .. חח אין לי דרך אחרת להסביר את זה :] אני מקווה שהבנת ^__^

בעיה משפטית../images/Emo26.gif זכויות יוצרים.(../images/Emo70.gif)

הלוגו של מקפליי שייך למישהו. אתם צריכים ליצור קשר עם מישהו בהנהלה של מקפליי או לבקש להיות בstreet teams. אסור לכם להשתמש בלוגו שלהם ובמיוחד כשאתם על הדרך מפרסמים איזשהו ספונסר. זו עילה לתביעה.

למעלה