כנסוו ^^

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif זהו ש ..

ביררתי שוב ושחור לבהן זה נקרא תמונה והוא אמר או איור או ציור .. אם למישהי יש איורים או ציורים של מקפליי מוזמנת לעלות ><" למרות שלדעתי זה גם מגניב ^^

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הם אחלה ציורים אבל הם יהיו

בצבע אחד כשהם יעצבו את הציור ..

../images/Emo15.gif אממ נראלי שהפיל פנוי דווקא ../images/Emo9.gif

לא ראיתי אף אחד איתו . D: כנראה שמי שאימץ אותו כבר לא בפורום D: בכל אופן אני מאמצת את שניהם

loserontheloose

New member
לא הבנתי...

החולצות יעלו 880.... תמכרו ב-20 ש"ח ליחידה ויצא 800 ש"ח... אז לא רק שלא כיסינו את מחיר החולצות, גם הפסדנו כסף (זאת אומרת אין רווח) - אז מה בדיוק את הולכת לתרום אח"כ? ומי יממן את ה-80 ש"ח הפסד? אולי אני לא הבנתי נכון, אבל הספונסר לא אמור להוזיל את מחיר החולצות/לספוג את כולו? כי רק זה הדבר היחיד שיעשה את זה הגיוני בעבורי. סורי, את הצופים עזבתי בכיתה ד'
דבר נוסף... יש עיניין של זכויות יוצרים על תמונות ואפילו על הלוגו - כל זה שייך למקפליי/סופר רקורדס. בשביל לשים תמונה שלהם/לוגו שלהם על חולצה, צריך אישור מהם. אסור למכור שום מוצר (גם אם כל הרווח קודש לצדקה) עם תמונה בעלת זכויות יוצרים ללא האישור המפורש של בעל הזכויות. אם משהיא יודעת לצייר ויכולה לצייר את מקפליי בצורה יפה, אז אפשר יהיה להשתמש בזה גם בלי רשות. דבר אחרון - לקחת תמונה ולעשות אותה שחור לבן לא יעזור, יש יותר מדי פיקסלים בתמונה והיא הרי לא תצא כתמונה מודפסת על הבד. קשה לי לתאר את זה, אבל יש לי הרגשה שזה יצא לא טוב. אז תוציאו חולצת ניסיון לפני שאתן מתחילות לייצר הרבה כאלה. מתי המפגש הבא? הייתי רוצה להריץ גם את עניין הצמידים במפגש הבא.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הסבר ../images/Emo26.gif

הכוונה שלנו היא לא לכסות את המחיר כי אנחנו לא משלמות את זה אלא הספונסר, אנחנו שמות את סמל החברה שלו והוא משלם לנו על החולצות.. אמרתי שלדעתי זה צריך לעלות 20 ש"ח כי זה מחיר טוב ואנשים יקנו את החולצה , אפשר גם יותר זה לא מה שאני קובעת .. בכל מקרה אנחנו לא מרוויחות ולא מפסידות .. ויש כאלה שיכולים להוזיל, תלוי מי יהיה הספונסר .. ולגביי הזכויות יוצרים, את זה לא ידעתי >< אם למשל מישהי תצייר את הלוגו ? זה אפשרי? ולגביי התמונה כתבתי למעלה שזה בסוף לא משנה כי זה תמונה והוא אמר לי שצריך או איור או ציור, מה שזה לא ><" וחולצת ניסיון לא נוכל להוציא כי הם עושים את הכל בבת אחת וגם לא כ"כ אכפת להם .. המפגש הבא יהיה בחופש הגדול נראה לי ..

loserontheloose

New member
תודה

עוד שאלה - הספונסר יודע שמטרת החולצות לצדקה? למיטב ידעתי ציור הלוגו כפי שהוא גם לא מותר... למרות שהם אוטוטו מחליפים לוגו בכול מקרה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לספונר לא כ"כ אכפת מה יעשו

עם החולצות , העיקר שיהיה כתוב עליו הלוגו של החנות.. אז זה לא כ"כ משנה אם הוא ידע .. וכן, הם אמרו שהם יחליםו לוגו, למה אם הם יחליפו לוגו זה יהיה אפשרי ?

../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifהחלפתי כינוי../images/Emo2.gif

סתם כי ההאפי פוני נמאס כי אנשים לא מבינים מה זה וסתם צוחקים עליי
אז יש לי עכשיו משהו שנון חדש. קרדיט לאיש שהמציא את השירים שיהיו ברדיואקטיב! זהו ^^

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifתתחדשי../images/Emo9.gif לא הבנתי רק מה הקשר

של הכינוי לשירים של רדיואקטיב

../images/Emo109.gifאממ לפני שיצא האלבום מישהו רשם בפורום

רשימה של כל השירים שיהיו ברדיואקטיב, ממש מפורט. על מה מדבר כל שיר ומי כתב אותו וכמה דקות הוא. והכל היה המצאה אחת גדולה
אבל היה ברשימה שלו כמה שמות מגניבים וזה אחד מהם XD

למעלה