מזלל טווב למווור

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזלל טווב למווור../images/Emo65.gif

מור m o r 1 0 2 שיהיה לך יומוללדת שמחח !#!@% מלא מלא מזל טוב D: שתבואאי למלא מפגשים D: אני מקווה שתהיה במלא הופעות של מק' ושתפגשי אותם, וגם של בון ג'ובי, ג'אנז אנד רוזס ועוד XD אני מקווה שתקבלי מלאמלא
תהנניי מכל דקה בחיים שלך ובמיוחד מיום הולדתך !@##@%$#^$% שיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך ובקיצור, אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך :] ספיר. תגובוות מזל טווב $@#%
~אקראית~

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gifמזל טוב מורר../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך המוןן אושרר כושר יושר ועוושר, הצלחה בלימודים ובריאותת
שתזכי לראות את מקפליי בהופעה חיה בארץץץץץ בעזרת ה' חעחעחעחעחעחע שתזכי לפגוש גם את כל הלהקות האחרות שאת אוהבתתת חחחחחחחחח
שיהיה לך יום מדהיםםםם ושתהני מכל רגעעע

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifמזלטוב מור D: ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מטוס זעיר ללא טייס רק בשבילך
עד 1224763949856342 מיליון שנה XD שיתגשמו כל חלומותייך, שתזכי להמונהמון אושר וגם עושר לא יזיק
בהצלחה בלימודים או בכל תחום שתרצי לעסוק בו וגם בריאות כמובן D: שתזכי להיות בהופעה של מקפליי ולראות את דנידאגיהאריטום ולהגיד לטום שהוא הכי סקסי XD תנצלי את היום הזה כדי לסחוט דברים מאנשים
Be Sexy XD

m o r 1 0 2

New member
סורי,אבל דאג הוא הכי סקסי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח,אבל אני אגיד גם לטום בשמךDDDD: חחח,תודה רות על הברכה
ללא טייס?
זה יהיה קשהXDDD תודההההההDDDDDDDDD:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חחח,איזה כיף שכולם מודעות ללהקות האחרות שאני אוהבתDDD:(בון ג'ובי
) תודה עמיתו'ש

../images/Emo109.gifמורוש!!!!!../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo230.gif

שיהיה לך מלאאאאאאא מזלטוב, יומולדת מדהים והכי משמח שיש
את ילדה מדהימה פשוט והפורום צריך להגיד תודה שיש אותך
שיהיו לך חיים כיפיים ומלאים בכל הדברים שעושים אותך מאושרת, אנחנו פה אוהבות אותך פשוט המון ותמיד פה לצידך
סוויט סיקסטין זה ממש מגניב אז תיהני ממנו! D: אוהבת מאודמאודמאוד, רוני שכבר מתה למפגש

m o r 1 0 2

New member
תודה ענקית../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo168.gif

רונקיי,את פשוט מדהימהDDDD: מאוד מאוד מאוד אהבתי את הברכה
אני גם מתה עליכן ועל הפורום המדהים הזה וכ"כ כ"כ נואשת למפגש,בדיוק כמוך!@#$%^&@#$%^ חח,זה כזה הזוי,אני בת 16
חח,רק התחלתי להינות ממנו,תודהDDD: נ.ב.ממש ריגשת אותי עם הברכה ואני ממש שמחה שאת חושבת שאני חשובה לפורוםDDD: אוחח והתמונה!@#$%^&
תודהההההההההD:

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

כבר כתבתי לך ברכונת בפייסבוק אבל בשבילך אני אתאמץ להמציא עוד אחת
אז מור, שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב!! עד 120
תיהני מכל רגע בחייך, ומכיוון שזה פורום מקפליי פה- מקווה בשבילך שיום אחד תזכי לראות את מקפליי מקרוב ^^ אוהבת

m o r 1 0 2

New member
תודה,ליאתו'שDDD:../images/Emo168.gif

תודהD: מקווה גם לפגוש אותם,יחד איתכםD: זה די פנטזיה מגניבה שלי שכל הפורום נמצא בהופעה פרטית של מקפלייי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמורקעעעעע../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif

יאיאיאיאיאיאיאיאיאיא יומולדת שמח!אוהבת המון
אוף אנלא על המחשב שלי אז אינלי תמונה מיוחדת להעלות Y.Y למישהי יש את התמונה של הנוקמים?XDDD שיהיה לך המון אושראושראושר וטובלרון! שתזכי לכל מה שאת רוצה, ולנעליים המכוערות של דני. [כי בכל זאת...הן של דני] שכל משאלותייך יתגשמו ושתמשיכי להיות חמודה כמו תמיד:]

m o r 1 0 2

New member
חחחח,אין עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

צורררייי
חחחחח,יאמי טובלרבוןDDD: במפגש,מבטיחה להביא לי??
חח לי יש
עזבי לא נהרוס ת'יומולדת עם הנעליים שלוXDDDDDD חחח,מזל שהוא עשה שינוי
תודהה מתוקה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמווווווווווווורוווווש@#$%^

המוןהמון מזל טווווב
תמשייכי להיות ילדה מדהיימהומתוקהוחמודה כמו שאת עכשיו @#$% והלוואי שתפגשי את מקפלוש הסקסים ^_^ הרבה אושרועושרכושרויושר והרבה דאגים קטנים DD: נמנמנ . עד1238 שנה
(הועתק מנסטיה) אוהבת אותך שנייייי פוינטר DD: ( אעההעא כמה זמן לא אמרתי את זה
)

m o r 1 0 2

New member
שמחה שהוצאת את זה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אם היומולדת שלי גרם לך לעשות אתזהXDDDD חחחחח,הלוואיי דאגליסים קטנים
תודה רבה רבה
חחח,אצלך ראיתי פעם ראשונה טז נזקוף לטובתך
תודה מדהימהDDD:

למעלה