מזל טוווב לטווממיי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזל טוווב לטווממיי../images/Emo65.gif

לטווממיי יש יומוללדדת עהעהאהעההעהא !@#!@$!#% ~גם לאבא שליXD~ אז שיהיה לו מזל טוב, שימשיך להיות כמו שהוא, שימשיך לחפור בטוויטר, אני מקווה שהוא מקבל מלא
שיבווא כבר לאררץץ #@$#@%$@#%^$#^ שיהיה חתיכי תמייייייד D: ושיקבל כל מה שהוא רוצה ואני מקווה שהוא ימשיך להיות עוד הרבה שנים עם ג'יובנה כי היא ממש חמודה ויפה ! עהעהאהעה ברככוותת #@%#@% ~אני מאושרת~

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif אעע שלח לפני הזמן ><

טוב ממילא אין לי כוח לכתוב חפירה, אז אני רק מאחלת לו הרבה מזל טוב ^^

mcfly6

New member
../images/Emo65.gif|מזל טוב טומייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo9.gif

יאיי,לטומי יש יומולדתD:
איזה חמוד הוא!!!!
אני חוללה עליך
שתמשיך להיות חמוד וחייכן
ומוכשר בטירוףףףD: תבוא לארץ כבר
ושיהיה לך טוב עם החברה שלך:) אחחח,כמה שאני אוהבת אותך........
אה,ושתחזור להיות שמנמן כי ממש אהבתי אותך ככה....[: מזל טוב טומייייי

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifשיהיה לו המון מזל טוב לשעקסי הזה

אחחח סקסי שכמותו... שפשוט ימשיך להיות כמו שהוא כי הוא מדהים
ושיהיה מאושר כי זה הכי חשוב
מאוד מקווה שהוא יראה את ההצפות שלי בטוויטר ויגיב לי על זה
אני אמשיך לחיות בסרט הקטן שלי ובקיצור.. שיהיה לו המון מזל טוב

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מזל טוב לטום../images/Emo23.gif

עד 120.D: שימשיך לכתוב ולהלחין שירים מדהימים, שלא יפסיק לחייך לעולם כי יש לו גומה כזו נושית.DD: שיעשה לכולנו טובה ושיוריד את השיער למטה.XD מאחלת לו את כל האושר,יושר,עושר,כושר[דרוש.טום יא' פדלעה.D:].

GILI POYNTER

New member
לטוומייי יש יומוולדתת : ) !

מזלל טוובב לטומיי שייהיה לו את היומולדת הכי כיפית בעולם D: הינה התמונה שעיצבתי לו ליומולדת!

../images/Emo175.gif../images/Emo65.gifמזל טוב טומוצק'הה!../images/Emo65.gif

האפי בירזדי טו יו האפי ברזדי טו יו האפי בריזדי דיר טומי האפי בירזדי טו יו!
שיהיה לו מלא מלא מלא מזל טוב לחתיך הזה! שיקבל מלא מלא מתנות!
שיבוא כבר לארץץ!!!!!!,שימשיך להיות כזה אימהי וחמודי!
שיהיה לו כל מה שהוא רק צריך!! שימשיך להיות עם ג'יו כי הם כל כך חמודים ביחד! ושימשיך לחפור בטוויטר D: איזה חמודדייי הואא!!!!@#$%&^#%^$ מזל טוב טומילה!!

מזל טוב טומייי!!

אז מה נאחל לבן אדם שיש לו הכל!!?? קיצר איך אפשר בלי מזל טוב? ואיך אפשר מבלי לאחל לו שיבוא כבר לישראל (
) וכמובן כמובן שיציע כבר לג'יו נישואים!! ושיהיה אבא מושלם...
אבל אני יכולה להסתפק בזה שיבוא כבר לישראל
איזה חמודה ג'יו מה שהיא הכינה לו היום בבוקר לארוחת בוקר... *הוא כתב על זה בטוויטר* אז.. "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לטומיי..."

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifשיהיה לו במזל טוב D: ...../images/Emo23.gif

ואי שנים לא הייתי כאן

McLife135

New member
../images/Emo55.gifטווממיי מזדקןן!! XD ../images/Emo23.gif

*אנחה* מה אפשר לאחל לטומי? *בוהה בתקרה וחושב* יש לו כבר הכלל!
שימשיך להיות הכי חמוד כמו שהוא :) שימשיך להיות חתיך ושלא יהרוס את עצמו אהמאהמדניאהמאהמ
שיקבלל המון המון המון מתנות הכי מאגניבות בכל UK
חחח ושאחת המתנות תהיי כרטיס טיסה לישראל
שהוא ימשיך לכתוב את השירים הכי יפים בעוללםם ושמקפליי אפעם לא תתפרק [ חס וחלילה חס ושלום דפקו 3 פעמים על עץ! ] ושיציא כבר נישואים לג'יו כמה כבר בחורה יכולה לחכות?! קיצר אני אוהבת אותו הכי בעוללםם #$^%^*%@!@#@&^)

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמזל"ט לטומקייי ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

קשיש

sweet shir

New member
מזל טוב לטומי. כפרות עליו 3>

אאחל לו שיבוא לביקור בארץ. D:

Bleed for Me

New member
מזל טואוווווב../images/Emo65.gif

לא להאמין שהוא כבר בן 24!! זקןןןןן!!!! חחחחח שיהיה המווווווון מזל טוב ולעוד המון שנים מאושרת עם מקפליי!! 3>

למעלה