על הבוקר.
S SimpleSecondsToMc New member 14/6/09 #145 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח ^.^ ס'חמודים ../images/Emo9.gif
מ מאי יהודאי New member 14/6/09 #171 ../images/Emo84.gifכלבה:] , ותודה../images/Emo24.gif(; ../images/Emo23.gif
M Miss P e p p e r New member 15/6/09 #242 חח היה לי פעם אוגר שקוראים לו צ'וצ'ו ../images/Emo3.gif פעם הוא נשך לי את האצבע ונתלה לי עליה OO"
M Miss P e p p e r New member 15/6/09 #249 באותו רגע או בכלליות? ../images/Emo6.gif באותו רגע- הוא לא עזב לי את האצבע אז צרחתי והעפתי אותו ממני וברחתי משם בכלליות- הוא מת כנראה בגלל שאיכשהו נשפכו עליו מים...
באותו רגע או בכלליות? ../images/Emo6.gif באותו רגע- הוא לא עזב לי את האצבע אז צרחתי והעפתי אותו ממני וברחתי משם בכלליות- הוא מת כנראה בגלל שאיכשהו נשפכו עליו מים...
מ מאי יהודאי New member 14/6/09 #140 ../images/Emo84.gif../images/Emo175.gif אחחחחחחחח כמה יופי אין אין זה היה פשוט מושלם ! בטח כל החיפינקיות שבפורום [ או איך שלא אומרים את זה ] רואות את זה כל יום D:
../images/Emo84.gif../images/Emo175.gif אחחחחחחחח כמה יופי אין אין זה היה פשוט מושלם ! בטח כל החיפינקיות שבפורום [ או איך שלא אומרים את זה ] רואות את זה כל יום D:
F FairytaleNightmare New member 14/6/09 #143 ../images/Emo109.gifחחח חיפאיות אולי?../images/Emo6.gif את הנוף הזה אני לא רואה כל יום כי זה די חור את האמת...XD איפה עוד הייתם? בטח בבהאים וכל השיעמום הזה T___T
../images/Emo109.gifחחח חיפאיות אולי?../images/Emo6.gif את הנוף הזה אני לא רואה כל יום כי זה די חור את האמת...XD איפה עוד הייתם? בטח בבהאים וכל השיעמום הזה T___T
מ מאי יהודאי New member 14/6/09 #147 ../images/Emo84.gifחחחח כן ../images/Emo6.gif הממ כן אבל בבהאיים זה אחד המהממים ! וגם היינו סטלה מאריס, בדליית אל כמל ועוד כמהD: . זה חור ? המדריכה השקרנית הזאת אמרה לנו שזה דיי מרכז חיםה
../images/Emo84.gifחחחח כן ../images/Emo6.gif הממ כן אבל בבהאיים זה אחד המהממים ! וגם היינו סטלה מאריס, בדליית אל כמל ועוד כמהD: . זה חור ? המדריכה השקרנית הזאת אמרה לנו שזה דיי מרכז חיםה
F FairytaleNightmare New member 14/6/09 #150 ../images/Emo109.gifחחח מרכז חיפה זה מרכז הכרמל שם הייתם? וגם שאר המקומות שהייתם זה חור אבל לא משנה, אני לא אבאס
../images/Emo109.gifחחח מרכז חיפה זה מרכז הכרמל שם הייתם? וגם שאר המקומות שהייתם זה חור אבל לא משנה, אני לא אבאס
מ מאי יהודאי New member 14/6/09 #172 ../images/Emo84.gifחחחחחחחחח אוקיי../images/Emo6.gif הממ נראלי שהיינו בכרמל *שורק* חח לא זוכרת D: . אבל זה היה מהממם, רציני D: . !
../images/Emo84.gifחחחחחחחחח אוקיי../images/Emo6.gif הממ נראלי שהיינו בכרמל *שורק* חח לא זוכרת D: . אבל זה היה מהממם, רציני D: . !
S Simple Girl 175 New member 14/6/09 #149 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifתמונה מהממת!../images/Emo23.gif