The McWeekend !@#%#$^%$*^*(

../images/Emo84.gifארר תפוז מפגר../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif../images/Emo69.gif|../images/Emo46.gif

זו הייתי אמורה להיות תמונה אחרת
*סנוב1*

../images/Emo84.gif../images/Emo175.gif

אני וידיד שלי :) הו וזאת תמונה אחרונה. קיצר רציתי להגיד שהתאהבתי בחיפה
דיי יש שם נוף מהממם
הוו ופיתות עם לבנה ממש ממש טעימות
lol והיה מממש כיף
:]

sweet shir

New member
../images/Emo34.gif מקוויקנד באיחור קליל. D:

שיר השבוע של מקפליי: כל 3 האלבומים הראשונים. שיר השבוע לא של מקפליי: No Boundaries - Adam Lambert מלא אבריל ובריטני (עשינו ערב בנותXD). אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי ואדם לאמברט. אלבום השבוע: רום, וונדי ומושן. קליפ השבוע: מלא סרטונים של אדם, אני מניחה חח תוכנית הטלוויזיה של השבוע: גריק, 90210, גוסיפ גירל (ג'ני הזונה הזאתי%#@$
), בנות גילמור, מה ש'תה שומע וכוכב נולד. סרט השבוע: לא ראיתי. עיצבן השבוע: בית ספר. העציב השבוע: נמ, שלא ראיתי את אסי עזר במצעד הגאווה?XD שימח השבוע: התפרסם הראיון של אדם ברולינג סטון ומצעד הגאווה. D:
ציטוט השבוע: "חג גאווה שמח!" חח מאיזה נשנשון עם גלימה. כפרעליוXD מגנט ממש מגניב שהביאו לי חחחחח (אז מה אם הוא לא נכון לגביXD)~
Let's get one thing straight I'm NOT!​
וכל הכתבה המושימושלמת של אדם עם רולינג סטון. (L) דוגמה בודדתXD
"I don't think it should surprise anyone to hear that I'm gay."​
מתנגן בראש/בפלייליסט: מה שת'ה שומע בערוץ 24. D: התמונה הכי חמה: אחת התמונות היפות:)

purple floyd

New member
וואי שיר כמה זמן לא הייתי פה.

מה קורה חבובה מחובבת? איזה נוסטלגיות הרצתי בקומונה חחחחחחחח

sweet shir

New member
כוס אמא של התפוז הזה%#@%

אני שלחתיייייייי וזה לא שלחחחחחח ואני שלחתייייי כוס אמא. קיצר, כתבתי- חבובה מחובבת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו זה ממש מוזר לראות את השם שלך מתנוסס בשחור על גבי פורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאת לא כחולה ונעלה על פני! ואז כתבתי שתביאי לי חיבוק!!$#@%# ושזה די עצוב שאת מבקשת ממני לכתוב שאני אבקש ממך חיבוק. באמת שזה עצוב. תעבדי על זה עם עומר. וזהוווווווווווו שחזרתי את ההודעה ווהוD: כפרעל אסי עזר כי הוא מהמם!

purple floyd

New member
תפוזבל!!!1111אחדאחד

דווקא אני אוהבת שחור, זה מרזה. סתם XDDDDDDDDD כןכן חבובה מחובבת!%#!%# עם דגש בתוך הב'. כי זה שורשר ח.ב.ו.ב ולא ח.ב.י.ב. אין עליי אין. הנה חיבוק סתם ככה |חיבוק2| מעניין עם את זוכרת איזה סמיילי זה יוצא במסן אמממממממ אממממממ ומזה תעבדי על זה עם עומר? זה שיש לי חבר אומר שאני לא אוהבת מגע נשי מידי פעם? אה? אה? אה? וחוץ מזה אני עושה עליו חארם כי הוא הלך לישון אתמול והשאיר אותי בדד בבית. חוצפןןןןןןן אסי בסדר. וחפרתי.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח וגם הכחול של תפוז די מכוער.

אל תזכירי לי דברים שקשורים ללשון%#@%#@ זה מזכיר לי שאני תלמידה גרועה שאמורה להתכונן עכשיו כי מחר ישלי מתכונת and yet אני לא מתכוננננת. פוי עלי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח שאני זוכרתXDDDDDDDDD יוואוו נוסטלגיות! XD גם |נחמה2|! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגע נשי XD תבואי איתי למצעד גאווה הבא ותתנסי כמה שבאלך עם מגע נשי ותחליפי את צבעי ההוויאנס לזהב-פרחים ויהיה שמח |גבות| חוצפה!!1 ואת גם חוצפנית כי עד שאני הגבתי אתמול על השניה ששלחתי את הלכת לישון! מה זה פה!! אסי מושימושלמי3> וגם אני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נשמע כאילו אני כותבת "אסי מושימושלם וגם אני." טוב מה שנכון נכון XDDDDDD

purple floyd

New member
אוי אוי

מה את עושה בגרות בלשון גם בי"א? OOOO: אנחנו עושים בי' ובי"ב. יאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין משתמשת בסמיילים האלה לפעמים כי יש לי אלרגיה קלה לחיבוקים הרגילים חחחחחח טראומה. ממש רציתי ללכת למצעד הגוואה ולהראות תמיכה): לא הצלחתי להגיע בסוף. חחחחחחחחחחחחחחחח הוויאנס פרחים חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו מה אני אעשה הייתי עייפה כלבה. אנשים נורמאלים הולכים לישון בשעות נורמאליות!! זה מה שחשבתי שכתבת!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
אתם עושים שנה הבאה הבעה כאילו? או ת'זה החדש?

לנו יש השנה חצי הבנה והבעה חצי לשון.. ת'אמת שאין לי בעיה עם זה, למי יש כוח לעשות בגרות בחיבור.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אכן עברנו חוויה טראומטית. :| אמאלה אתמול הנוסטלגיות החזירו גם קצת מהפחד חחחחחחחחחחחחחח יש דברים שעדיף לשכוח! כמו חזיות בובספוג למיניהן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די ~צמרמורת~ לונוראוש, העיקר הכוונה! (זה נשמע כמו הרצאה מוגבלת לכיתות א' XD) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלנו קשר BFF אינטרנטי רוחניייייייייי XDD

purple floyd

New member
שנה שעברה היה לי הבעה OO"

קיצר אין לי שמץ של מושג XD איזה עצוב זה היום אשכרה אמרתי לאנה שאני רוצה חיבוק ואז עבר לי בראש סצנות נשכחות מהעבר, ואני כזה "אההה תשכחי מזה" XDDDDDDDDDDDDD זה משתלט על החיים!!! חזיות בובספוג
דיי אני מנסה לחשוב מה אפשר לכתוב בבייבי ושניצל, והדבר היחדי שאני חושבת זה האובססיה שלכן לאדם ): מר גורלי אוי אוי. BFF רוחני עלאק חחחחחחחחחחחחח אינטרנטי! רוחני זה יותר מידי, יותר מידי. מי ירצה איתך קשר רוחני? גועל נפש, גועל נפש. למה אני חוזרת על הכל פעמיים? הכל פעמיים? וואי נזכרתי שפה בפורום הזה ממש, היה כזה שאלון מי הכי מצחיקה בפורום מי הכי זה. ואני ואת נבחרנו הכי הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שאנחנו לא מצחיקות יותר

sweet shir

New member
רציני? שנה שעברה היה לנו לעשות סיכום חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD מה מר גורלך חוצפנית, אדם מדהים. יאללה תצחקי עלינו בכיף XDDDDD אנחנו כה פתטיות שמגיע לנו שיצחקו עלינוXD כי את זונה, כי את זונה. חחחחחחחחחחחחחחח אני לא זוכרת שאמרו שאני הכי מצחיקה. אמרו שבריל ואת הכי מצחיקות. וזה באמת חבל. צריך לעבוד על זה. אנחנו יותר לא מחליפות צבעים לפי צבעי הקשת ):

purple floyd

New member
אני אצחק גם אצחק!

זונה, אבל 100ממת, אבל 100ממת. XDDD זה ממש כיף להגיד את זה!! אומיגאש צריך לחפש את השרשור הזה, אני אחפש יותר מאוחר. אנחנו כבר לא בצבע הוויאנס עם פרחים ):

למעלה