The McWeekend !@#%#$^%$*^*(

sweet shir

New member
הו וקראת את הכתבה של אדם בRS?

ולא דיברנו מלא זמן ואני מתגעגעת ): 3>

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo175.gifMyMcWeekend ../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע של מקפליי
THNL the way you make me feel dont wake me up dont know why
שיר השבוע לא של מקפליי
pink - please dont leave me beyonce - halo black eyed peas - boom boom pow bob sinclair - love generation bob sinclair - lala song katy perry - waking up in vegas Lily allen - not fair Lily allen - the fear plain white t's - hey there delilah גלעד שגב - עכשיו טוב all american rejects - give you hell bob sinclair - world hold on
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי כמובן :) וכל השאר...
קליפ השבוע
כמובןןן איך לא?!?!?! http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אחת שיודעת, בוורלי הילס 90210, כוכב נולד 7
סרט השבוע
דמדומים, מהיר ועצבני 4 ,10 דברים שאני שונאת אצלך, היומן, ג'אמפר
עיצבן השבוע
שדוחים לי כל פעם את המתכונת בהסטוריה, והיא בסוף מחר !!! אררגגג... הורים בערך...
העציב השבוע
סיימתי לקרוא את Breaking Dawn !!! אנלא מאמינהה לחצי מהדברים שקראתי !!! עכשיו אין לי חיים...חחחחחחחחחחחח..
שימח השבוע
יש לי אינטרנט שסוף סוף עובדדדדדדדדדד ! XDD השירים של מקפליי ! חברה שלי מושפעת, היום בבוקר התעוררתי לצלילי the heart never lies בגללה...חחחח
ציטוט השבוע
דיברנו על כך שאבא שלי היה ממש שחיף ו....לא בדיוק חתיך....פעם... "אז איך התחיל השינוי?" חברה שלי שאלה אותו "ובכן...זה התחיל עם ניתוח בגבות..." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואמא שלי לא הפסיקה לצחוק, כל השכונה שמעה אותה!!!!!! ~פאדיחות~ חחחח אבא שלי: "נדפקתם על כל השכל השבת הזאת, מה עובר על אמא'שך?!?!" הוא ממש מושפע משלישיית פרוזק...XDD אבא...באמצע הארוחה יום שישי: "אולי תיקח את הדבר המקולקל הזהה ותזרוק אותווווווווווווו?" *שלישיית פרוזק*
מתנגן בראש/בפלייליסט
some people run, right into the fire.....
המלצת השבוע
תקראו את סאגת דמדומים ! חובההההההההה
התמונה הכי חמה
יש כמה :)

rotem 177

New member
../images/Emo103.gifMcWeekend!!!!!

סורי על האיחור..הייתה לי בעיה באינטרנט..
שיר השבוע של מקפליי
TCFC POV FIL
שיר השבוע לא של מקפליי
Avril Lavigne - I'm With You Avril Lavigne - Skater Boy Avril Lavigne - Keep holding on Avril Lavigne - My Happy Ending Simple Plan - Shut Up Busted - Falling For You
אומן/ית/להקת השבוע
mcfly SP Busted
אלבום השבוע
R:A
קליפ השבוע
מקפליי שהיו ילדים איזה מתוקים!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YUUinLlo6NA&feature=related
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
דני הוליווד איך פגשתי את אימא
סרט השבוע
לא יצא לי לראות סרטים השבוע..
עיצבן השבוע
מגן בלשון
העציב השבוע
מה שעיצבן..
שימח השבוע
קניתי את הספר מולד הירח..(ההמשך של דמדומים..XD) ראיתי את הקליפ של mcfly לשיר FIL בMTV!!!!!!!!!!!!!!!
ציטוט השבוע
הייתי בבית עם מור וליאור וענינו על שאלון בפייסבוק על מקפליי..אז שהייתה שאלה על הקעקועים שלהם..(ואני בתור מישהי שלא יודעת אנגלית)צועקת.."איפה החזה!?!?"XDD הכוונה שלי הייתה איפה רשום חזה..אבל אני גאונה ומצנזרת מילים כמו רשום...
מתנגן בראש/בפלייליסט
Avril Lavigne - Skater Boy
המלצת השבוע
----
התמונה הכי חמה
תמונה חדשה מהטוויטר של טום..הוא הצטלם עם חתול חדש שלו..איזה מותק!!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifזאת התמונה הכי מתוקה אוור!!@#$%&*

מרווין
יש להם את אותו צבע השיער\פרווה

למעלה