The McWeekend !@#%#$^%$*^*(

../images/Emo221.gif .....................................

שיר השבוע של מקפליי
כלמיני
שיר השבוע לא של מקפליי
Asher roth – I love collage Asher roth – his dream Jay-z – 99 problems Avenged sevenfold – dear god / bat country Eminem – my mom Lostprophets – 4 am forever Panic at the disco – I write signs שכחתי מקיומה של הלהקה הזאת... היה כיף להיזכר כל השירים שאדם ביצע... Fall out boy – dance dance ע"ע פאניק את דה דיסקו
אומן/ית/להקת השבוע
אשר רות'
אלבום השבוע
של אשר
קליפ השבוע
ראיון דפוק של מקפליי כשהם היו בדרום אמריקה ודני היה צריך לנשק מישהי זקנה וממש מכוערת... בסוף הוא לא נישק אותה אבל הוא היה פשוט מבועת!! LOL
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
חצויה חח זה watchable So you think you can dance קונאן אובריין
קוקו כריסטופר ראררררר
סרט השבוע
Drag me to hell חחח חמוד
ציטוט השבוע
His name is Danny Gokey
and he sounds like karaoke, Put the "GO" in Gokey, and please take a hike!
אח שלי: fat kids are hard to kidnap
אבא: I'm terrified of flying!!! That’s why I always take my best friend with me אמא: awwwww אבא: I meant jack daniels
מתנגן בראש/בפלייליסט
אשר רות'
המלצת השבוע
לראות קונאן אובריין... כיף לצחוק על החיים האלה לפעמים . ולשמוע אשר רות' כשנוהגים.
התמונה הכי חמה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אבא טומיי xP

זה נשמע מאגניב!! D:

../images/Emo84.gifאהאעהאעאאההאהאהאהעאהאעה אמגגג

יואוו איך התלהבתי שראיתי תתמונהD: איזה חמווווודים :) של מי התינוקת ?

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבוע D:

שיר השבוע של מקפליי- כולם D: שיר השבוע לא של מקפליי- ווי מאייד יו של אמינם.זה נתקע לי בראש!! אומן/ית/להקת השבוע- מקD: אלבום השבוע- קליפ השבוע- אין תוכנית הטלוויזיה של השבוע- על טבעי פרק ראשונה של עונה רביעית *__________* ומונית הכסף,וכוכב נולד D: סרט השבוע- לא ראיתי עיצבן השבוע- דורית,הבת של סופי,כמה מפתיעXD העציב השבוע-עוד כמה ימים לא נראה את מירי יותר,או בכלל ניהיה כיתה =\ שימח השבוע- מלא D: ציטוט השבוע- זה לא ציטוט,אבל זה היה כל כך קורע, אני אמא שלי ואבא שלי ישבנו באיזה חדר של אולפן הקלטות וחיכינו שהאיש יתפנה אליינו, ואז אבא שלי אמר שהוא יורד שנייה למטה.. נשארנו אני ואמא שלי בחדר וכאילו אם יורדים במדרגות שבחוץ אז זה רחוב רגיל... בקיצור,אני ואמא שלי דיברנו ואז שמענו חתולה XD "אמא! תעשי לה קישטה לפני שהיא תכנס לחדר!" אמא שלי הולכת לאט לאט לכיוון הדלת והיא כולה פוחדת שהיא תקפוץ עלייה,והיא כמו מטומטמות עושה "קישט קישט!!!!1" פתאום היא רואה מבחוץ את אבא שלי עם הפלאפון שלוXDD הוא כנראה הוריד צלצול של חתולה. גם יש לו של אישה צורחתXD הוא משוגע אבא שלי. הוא גם שלח את האישה הצורחת לחבר שלו,ושם את זה כצלצול של החבר מבלי שידע,אבל הצולצול נעשה רק כשאבא שלי מתקשר אליו. בקיצור,אבא שלי קם בערך ב-12 בלילה,והתקשר לחבר שלו
והחבר כולו "מה אתה משוגע?" והוא מתפוצץ מצחוק.XD מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע- התמונה הכי חמה- איזה חמוד הארי.*-*

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיופי!

תמיד רציתי לגנוב לך את התמונה הזאת@!#@

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif XDDDD היית יכולה לבקש יא'

קוף מכוער,אורגו אחת!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDDD

שתקי את,וונאבי מחשבון עם פוני
איך שכנעת את תמיר?!איך?!מתעליך

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

סתכלו את דאגי המכוער מאחורהXDDDD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifI'll never ever let you leave me

I'll try to stop time forever Never wanna hear you say goodbye.
שיר השבוע של מקפליי no worries כל כך התגעגעתי לשיר הזה
I've got you I'll be ok כל MITO
שיר השבוע לא של מקפליי untouched - the veronicas
shake it - metro station love story - taylor swift (ככה כותבים?) stay awake - ATL dear maria - ATL pieces - sum 41 with me - sum 41
אומן/ית/להקת השבוע the veronicas
אלבום השבוע MITO
קליפ השבוע הקליפ של אנטצ'ד וכל הקליפים שהיו ב-MTV
תוכנית הטלוויזיה של השבוע איש משפחה איך פגשתי את אמא שני גברים וחצי דני הוליווד תיכון השיר שלנו איי קרלי המלך היל אלן דג'נרס פאפרצי
סרט השבוע הנבואה
תקפצו לי היירספריי תזיזו ת'רגליים
עיצבן השבוע שהיו לי כאבי בטן כל השבוע
העציב השבוע גילו לי רגישות לחלב, אני התחלתי פשוט לבכות כשאמרו לי את זה! חלב זה הדבר שאני אוהבת בעולם! ועכשיו אני לא יכולה לאכול שוקולד פיצות אייס קפה שוקו גלידות!!!!
שימח השבוע כלום מה כבר יכול להיות שמח בשבוע הזה?!
ציטוט השבוע אמא שלי מספרת לי שלקוחה אחת בעבודה שלה, שכן שלה נסע והשאיר אצלה את הכלב, ולכלב קוראים בויפרנד [?!] קיצר הכלב הולך לאיבוד הלקוחה קוראת לכלב: בויפרנד! בויפרנד! הלקוחה שואלת מישו ברחוב: סליחה ראית את בויפרנד שלי? האיש: איך הוא נראה? הלקוחה: עם שיער שחור ותלתלים האיש: מה הוא אתיופי? חחחחחח זה היה מצחיק כשאמא שלי סיפרה לי אתזה
מתנגן בראש/בפלייליסט השירים מלמעלה
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

למעלה