The McWeekend !@#%#$^%$*^*(

../images/Emo109.gifוואי אף פעם לא ראיתי את הסרטון הזה!

איזה מוזר
ואיזה חמוד אם הוא בוכה יואו, אני בכיתי שראיתי את הקליפ של FIL

dafnashz

New member
XDD שרייר כזה מטומטם.....

ההופעה של ליידי גאגא בחיפה וגם אני, סתיו, צורי ועופרי הולכים חשבתי שהוא הפסיק לעשן....

../images/Emo109.gifאת רצינית????? ליידי גאגא בחיפה??????

אמגגגגגגגגגגגגג עשית אותי מאושרת!!!!!!!!!!!!!

dafnashz

New member
כן

זה גם עוד להקות: simple plan, kaiser chiefs ועוד להקות ישראליות

mcfly6

New member
../images/Emo23.gifmy mcweekend../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי: katty perry-waking up in vegas,your so gay. metro station-shake it אומן\ית\להקת השבוע:קייטי פרי
,יהודית רביץ. אלבום השבוע
קליפ השבוע אמ......katty perry-your so gay תוכנית הטלוויזיה של השבוע 90210
פרויקט מסלול 5 כוכב נולד 7 סרט השבוע שישי הפוך בפעם ה-100000000000000 עיצבן השבוע אמא שלי,ערסים מהבית ספר,חברות קרציות,הגעתי למסקנה שאין לי אפילו דיסק אחד של מקפליי(כי אני לא יודעת מאיפה לקנות.) קיבלתי 47 במבחן הקבצות במטמטיקה!!!!!!!!!!!!!!
הביאו לבצפר שלנו שתי רוסיות שהיו צריכות למדוד לכל השכבה תמשקל ותגובה. וממש לא רציתי והכריחו אותי......
אוי,כמה רציתי לבעוט ברוסיה הזאת.... העציב השבוע הסיפור של just shira דאגי חולה סרטן.........
47 במטמטיקה
שימח השבוע תכף יש לי בת מצווה ואני הולכת לקבל:
לפטופ
wee
גיטר הירו שנות השמונים!!!!! אני הכי מאושרת בעולם
ציטוט השבוע לא זכור לי משו מיוחד. מתנגן בראש השירים של קייטי פרי שחרשתי אותם השבוע...! המלצת השבוע אל תאכלו הרבה עוגות גבינה...כי בסוף תיראו כמוני
. התמונה הכי חמה אני וחברות שלי....שלי הכחולה
. שבוע טוב:)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifזה WII לא WEE.. וזה אחד הדברים הכי

מגניבים שיש!! יש לנו בבית בסביבות ה120 משחקים

../images/Emo109.gifאז רייבן, מתי אני שוב באה אלייך?../images/Emo98.gif

חחחחח סתם, אבל באמת מתי נבוא שוב? D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifתקני אותי אם אני טועה, אבל..

עוד שנייה יש חופש!! תבואי מצידי כל יום
אבל ברצינות.. כנראה אני עושה אצלי מיני מפשג פורום, אז סיון אמרה ישר שהיא רוצה לבוא.. אז תבואי גם את!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעוד לא ידוע מתי ../images/Emo12.gif

זה תלוי בילדה אחת.. מתי שהיא תבוא לעירי הקטנה ^^

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifMcWeekend ^___^../images/Emo80.gif

שיר השבוע של מקפליי
טרנסלבניה כורפטד FIL She falls asleep Dont know why Unsiad thing יש עוד מלא אבל זה לא יגמר ><
שיר השבוע לא של מקפליי
Good Charlttoe - Emotionless Oasis - Dont Look Back In Anger SecondHand Serenade - Fix You
SecondHand Serenade -Its Not Over Green Day - Time Of Yore Life וכל האלבום החדש של גרין דיי DD:
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי , גרין דיי , בלינק 182
אלבום השבוע
רדיואקטיב והאלבום החדש של גרין דיי
קליפ השבוע
אממ היו מלא קליפים מפגרים של מק אבל אין לי כח ><
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
בובספוג D: החצויה הבלוק המירוץ למליון כמעט מלאכים אווטאר XD דרייק וג'וש אי קרלי
סרט השבוע
מת לצעוק 4 כי בדיוק עכשיו אני וידיד שלי נזכרנו בו XD
עיצבן השבוע
פאקצות וערסים >< כמה ידידים שלי שכל הזמן אומרים לי "דאגי עושה סאדו בג'מייקה עם מליון רוסים וכושי אחד ולא איתך" וכל מיני כאלה וזה מתחיל לעצבן. שנירדמתי שתי דקות לפני שאמרו מי מנצח במירוץ למיליון XDD וזהו , אין משהו מיוחד .
העציב השבוע
שידידה של החברה הכי הכי טובה שלי בעולם מתה מסרטן והיא הייתה מבואסת תחת וזה השפיע גם עליי כי אני הכרתי את אותה ילדה עוד מכיתה א' .
שימח השבוע
שהמסיבת סיום שלנו הייתה ממש מוצלחת בעיקר הריקוד שלנו כשבכלל לא רצינו לעלות לבמה. שאבא שלי קונה לי דברים של גייז מסן פרנסיסקו עכשיו XD שעוד שבוע מסיימים בצפר וכל השבוע שיהיה זה יהיה שבוע של כיף ולא לומדים D:
ציטוט השבוע
אוי פאק יש לי מלא מכל יום ואני שוכחת. ננסה להזכר במשהו.... ניקה: את יודעת שזה לא חוקי לגדל קוף בבית? קרן:באמת?? ניקה:כן!! ואני תמיד רציתי לאמץ קוף מחמד.. קרן:רגע אז איך אני מגדלת את אח שלי? ~דניאל קורא את התיכנון ימי פעילות של שבוע הבא~ "לא פיר למה הםהולכים לשפייים ואנחנו הולכים לברכת....נודריה?!" [בריכת נורדיה
] "את יודעת מיטל , ביום שבו אני אשלוט על העולם אני אכניס את כל הפאקצות ובמיוחד אותך לתא מטר על מטר ביחד עם נהגי משאיות פדופילים מסוכנים בני 50 כדי שיעשו לך שעת כיף עם משה דץ כל יום וויברטור בצורת פטריק מהלך@$!#$"
מתנגן בראש/בפלייליסט
לא יוצא לי מהראש שיר אחד של מדוזה סקרים שזאת להקת אימו רוסיה חמודה רצח ><
המלצת השבוע
תעשו טובה , אל תעצבנו פאקצה כשיש לה שלוק ביחד ומבט של רצח עם בעיניים XDD או שממש באלכם לרוץ בצרחות כשפאקצה שמנסה לכוון עליכם שלוק דופקת ספיד מאחוריכם....
התמונה הכי חמה
אוי יש מלא O.O פאאאק אני עוד שנייה גומרת פה ^%^&%^&^&*

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

הוווווו ישבנים סקסים *_____*

למעלה