../images/Emo69.gif XDD עונה ../images/Emo122.gif
קבלי את זה כאל החזר על הפאזלים שנתת ושאת הולכת לתת
XDD את בלחץ מזה?
שם: חנה תאריך לידה: 20.02.94 מקום מגורים: מזכרת בתיה צבע עיניים: חום-ירוק צבע שער: שטני גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזיה? איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חברה שלי
מה עשה לך את היום? פאניק
מי הרס לך את היום? אממ.. החולשות שלך: פוני הפחדים שלך: חתולים ומעליות הפיצה המושלמת שלך: פיצה? מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אממ.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? :| מתי אתה הולך לישון? בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אממ. גן? XDD ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא יודעת פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מעשן: לא מקלל: בטח XD שר: יאפ
להלהלה מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? אולי רוצה ללמוד במכללה?
היית רוצה להתחתן? אז לא אתה מאמין בעצמך? אולי אתה מקבל הפרעות נפשיות? XDDD אתה פריק של בריאות? XDDD אתה מסתדר עם ההורים? סוג של.. אתה אוהב ברקים? XDDDDג אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא :| עישנת? לא\ :| סמים? בטח XDD . לא
יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא גנבת משהו? XDD אולי
היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? הוווו יש כל כך הרבה! צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? תלוי למי O: גובה? 160
משקל? לא יודעת XDD מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול?לא.. שלשום? אכלת? אממ גלידת פסיפלורה XDD לפני שעה ככה צחקת? חחחח עכשיו XDD בכית? אצל הרופא שיניים היית במועדון? XDD לבשת חצאית? בגיל 5? קנית בגד? אמממ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? איזה שאלות חופרות XDDD הקדישו לך שיר? אממ.. שיפרו לך את המצברוח? השבוע
תאאאמר
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? יאפ XDD מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1000 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חברה שלי שאמרה שהתנתק לה המסנ ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות וסטופר XDD איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לזניה
למה אתם אוהבים את הבית? :| באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? פח זבל
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מהבית השכן XDD אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הרבה
לא יכולה להסתפק באחד XDD האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הרבה 9 שנים? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף וגרגור XDD מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אחותי וכלבי DDD: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מיד אחרי בית ספר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? *שורקת* ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ ופה יש קצת שאלות מוזרותXD ועד עכשיו זה לא היה מוזר? XDD אתה כותב בלוג? יאפ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? :| שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריר
איזה קליק XL? :| ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת?
פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? גומי קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון?
נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? O: עשית עם ליל קרב פרצופים? XDD דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן XDD זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה? קראת הארי פוטר?לא ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? יאפ המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן! היא נתנה לי 70 במקום 95XDDD איזה סתומה! לא יודעת חשבון של כיתה ג'' XDDDDD חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? :| הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) סיימתיי בערך XDD