הקורבן

lovebill

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo129.gifהקורבן../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif

אמ..חיחי...הקורבן היום הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חנה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חיח...יאלהל תפציצו..=/

crazysapir

New member
../images/Emo24.gifחנלהההה

הוו חנלה שלי מה קורה יאפה? איך עבר השבוע^^? יקקה את בסוף לא באה חמפגש
...את תשלמי על זה: חוץ מביל\טום(אני מבולבולת ממך את מי את יותר אוהבת), מי עוד סקסי
? איזה בת_ מפורסמת )את הכי אוהבת?אותי אותי אותי למרות שאני לא מפורסמת יש לי פוטנציאלXDD: נכון הסבא מהשיר when your gnne כ"כ חמוד: איזה שיר היית רוצה שבן יקדיש לך? מה הדבר שהכי מושך אותך בבן?(וואי איזה שאלות מפגרות,צטערת אני לא מוצאת^ ^ אני מתחילה להתדרדר) איזה עיר הכי יפה לדעתך?(אוקי אני מדרדרת) מה היית עושה בשביל 1000000000 שקל?(זהו הדרדרתי) הינה זה הגבול עכשיו השאלות יתחילו להיות יותר מענינות: תעשי ילדים?XDD אשכרה שאלה מעניינת;) נכון זה כזה כיף לראות את גרארד וואי(או איך שלא כותבים ת'שם משפחה) משתגע בקליפיםXDD? מה השיר הכי אהוב עלייך של טוקיו הוטל? נכון שניטים זה סקס? טוב נו אני מפסיקה אני לא מוצאת שאלותXDD צטערת
טוב יאלהשלי רק שתדעי שרציתי במפגש ברחובות להזמין אותי לפיצה ,אבל לא:p ז"א אבל א תשלמי
אוהבת אוהבת אוהבת ומקווה שנהנת מהשאלות^__^

3has3

New member
../images/Emo69.gif מקורבנת- עונה? XDD

הוו חנלה שלי מה קורה יאפה? הכל מעולה! מה איתך?
איך עבר השבוע^^? חח הוא רק התחיל, לא? יקקה את בסוף לא באה חמפגש...את תשלמי על זה: בטח! יש לי שקל
חוץ מביל\טום(אני מבולבולת ממך את מי את יותר אוהבת), מי עוד סקסי? גוסטב
אגאגאגאגאג |ילד| איזה בת_ מפורסמת )את הכי אוהבת?אותי אותי אותי למרות שאני לא מפורסמת יש לי פוטנציאלXDD: ספיר (מה שלא יהיה השם משפחה שלך XDD ). מן הסתם DD: סתם.. לא יודעת
רוני סופרסטאר XDD סתם לא
את
נכון הסבא מהשיר when your gnne כ"כ חמוד:
כן
איזה שיר היית רוצה שבן יקדיש לך? XDDD מה הדבר שהכי מושך אותך בבן?(וואי איזה שאלות מפגרות,צטערת אני לא מוצאת^ ^ אני מתחילה להתדרדר) פוני
לא סתם.. אממ.. לא יודעת
איזה עיר הכי יפה לדעתך?(אוקי אני מדרדרת) ת"א מה היית עושה בשביל 1000000000 שקל?(זהו הדרדרתי) מתנשקת איתך XDDD נוגעת בחתול
XDD לא סתם
הינה זה הגבול עכשיו השאלות יתחילו להיות יותר מענינות: XDD יאללה
תעשי ילדים?XDD אעאעאעא בארור! אשכרה שאלה מעניינת;) נכון זה כזה כיף לראות את גרארד וואי(או איך שלא כותבים ת'שם משפחה) משתגע בקליפיםXDD? XDDDDDD מה השיר הכי אהוב עלייך של טוקיו הוטל? הכל בגלל שחף- רדי סיט גו
נכון שניטים זה סקס? יאפ טוב נו אני מפסיקה למה?
אני לא מוצאת שאלותXDD צטערת בוהו! טוב יאלהשלי רק שתדעי שרציתי במפגש ברחובות להזמין אותי לפיצה ,אבל לא:p ז"א אבל א תשלמי XDDDD נוו אני אולי אבוא
או שניפגש ביום אחר
אוהבת אוהבת אוהבת ומקווה שנהנת מהשאלות^__^
טנקס סאאאפיר

סנפ XD

New member
חנהD: ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

מה נשמע ? מה קורה ? איך הדיסקים של פאניק ? מתרגשת שהביאו לך אותם ? מתי את מקבלת את שראי ? נכון שאנחנו קופצות קפיצת ראש אחרי המפגש ? יאי ^^ למה ראש1 לא יכול לצאת היום שלישי ?D: מה עם הפאזלים ? :| הצלחת להרכיב עוד !? פעם ראשונה שלא באנו למחשב באותו זמן זה היום! שמת לב ? :O שומעת אוונסנס ? ו- MCR ? ופו"ב ? D: ופניאק ? D: *איזה שאלות מפגרות* קיצור, מה השעה עכשיו ? ומה התאריך היום ? ואיך קוראים לך ? למה ? איך ? לא חשוב :X חפרתי D: בהי^^

3has3

New member
../images/Emo69.gif ספיר D:../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

איזה מזל שיש לך את הסוכריה במסנ XDD מה נשמע ? בסדר
מה קורה ? בסדר DDD: איך הדיסקים של פאניק ? אעאעעא שמעתי רק כמה שירים XDD שמעתי את זה בבוקר על המחשב ועכשוי במערכת וזה כבר חירפן אותי.. אגב, יש רק אחד XDD
מתרגשת שהביאו לך אותם ? אותו, וזה היה רק לשמוע XDD כדי להעיף אותי מהמחשב לאיזה חצי שעה XDD וכן, ראית איך צרחתי מתי את מקבלת את שראי ? עוד שבוע בערך.. כשהזאתי תחזור XDD נכון שאנחנו קופצות קפיצת ראש אחרי המפגש ? בטח! לפני הרכבת אבל! יאי ^^ יאי למה ראש1 לא יכול לצאת היום שלישי ?D: כי אז תגידי ביום שני למה הוא לא יכול לצאת ביום שני XDD מה עם הפאזלים ? :| אמ.. היום ניסיתי אחד.. אבל זה היה מעצבן XDD הצלחת להרכיב עוד !? בטח
פעם ראשונה שלא באנו למחשב באותו זמן זה היום! חחחח כן שמת לב ? :O כן! זה כי את לא ישנה
ואז את לא באה בשעה שאני באה... או ההפך שומעת אוונסנס ? לא ו- MCR ? לא ופו"ב ? D: יאפ DD: זאת שאלה בכלל? XDD ופניאק ? D: בארור
*איזה שאלות מפגרות* תכלס XDD לא סתם
קיצור, מה השעה עכשיו ? 13:08 ומה התאריך היום ? אממ.. ה-7.08 ואיך קוראים לך ? חנה למה ? ככה איך ? ח' נ' ה' לא חשוב :X טוב חפרתי D: נכון DD: בהי^^ ביי ביי *ובאמצע דיברתי עם חברה שלי כמה דקות XDD*

../images/Emo123.gif ../images/Emo174.gif

קבלי את זה כאל החזר על הפאזלים שנתת ושאת הולכת לתת
שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? ופה יש קצת
שאלות מוזרותXD אתה כותב בלוג? יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד רגיל או אוורירי? שוקולד חלב/לבן/מריר???? איזה קליק XL? ירקות או פירות? במבה או ביסלי? לימודים כרגיל או ועדת דוברת? פורום או קומונה? שוקולד או ממתקי גומי? קיץ או חורף? שוקו או נס קפה? בית קפה או מועדון? משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? עשית עם ליל קרב פרצופים? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? זכיתם אי פעם במבצע? איזה? קראת הארי פוטר? ראית סרט כחול? התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? הקאת על מישהו? הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? חשבתם להתאבד? אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) תהניD:

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDD עונה ../images/Emo122.gif

קבלי את זה כאל החזר על הפאזלים שנתת ושאת הולכת לתת
XDD את בלחץ מזה?
שם: חנה תאריך לידה: 20.02.94 מקום מגורים: מזכרת בתיה צבע עיניים: חום-ירוק צבע שער: שטני גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזיה? איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חברה שלי
מה עשה לך את היום? פאניק
מי הרס לך את היום? אממ.. החולשות שלך: פוני הפחדים שלך: חתולים ומעליות הפיצה המושלמת שלך: פיצה? מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אממ.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? :| מתי אתה הולך לישון? בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אממ. גן? XDD ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא יודעת פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד
שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מעשן: לא מקלל: בטח XD שר: יאפ
להלהלה מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? אולי רוצה ללמוד במכללה?
היית רוצה להתחתן? אז לא אתה מאמין בעצמך? אולי אתה מקבל הפרעות נפשיות? XDDD אתה פריק של בריאות? XDDD אתה מסתדר עם ההורים? סוג של.. אתה אוהב ברקים? XDDDDג אתה מנגן על משהו? על העצבים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא :| עישנת? לא\ :| סמים? בטח XDD . לא
יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא גנבת משהו? XDD אולי
היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? הוווו יש כל כך הרבה! צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? תלוי למי O: גובה? 160
משקל? לא יודעת XDD מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול?לא.. שלשום? אכלת? אממ גלידת פסיפלורה XDD לפני שעה ככה צחקת? חחחח עכשיו XDD בכית? אצל הרופא שיניים היית במועדון? XDD לבשת חצאית? בגיל 5? קנית בגד? אמממ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? איזה שאלות חופרות XDDD הקדישו לך שיר? אממ.. שיפרו לך את המצברוח? השבוע
תאאאמר
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? יאפ XDD מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1000 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חברה שלי שאמרה שהתנתק לה המסנ ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות וסטופר XDD איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לזניה
למה אתם אוהבים את הבית? :| באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? פח זבל
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מהבית השכן XDD אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הרבה
לא יכולה להסתפק באחד XDD האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הרבה 9 שנים? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף וגרגור XDD מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אחותי וכלבי DDD: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מיד אחרי בית ספר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? *שורקת* ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ ופה יש קצת שאלות מוזרותXD ועד עכשיו זה לא היה מוזר? XDD אתה כותב בלוג? יאפ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? :| שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריר
איזה קליק XL? :| ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת?
פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? גומי קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון?
נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? O: עשית עם ליל קרב פרצופים? XDD דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן XDD זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה? קראת הארי פוטר?לא ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? יאפ המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן! היא נתנה לי 70 במקום 95XDDD איזה סתומה! לא יודעת חשבון של כיתה ג'' XDDDDD חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? :| הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) סיימתיי בערך XDD

lovebill

New member
חנל'ה אופה קטנה D:

חיח..מה קורה יאפה?!!! חיחיח...אז איך זה להיות קורבן? חיחיח... אמ..סורי שאני לא באה למיפגש...וחותץ מיזה לא ניראלי שנפספס משהו כי מי כבר יבוא >< אוקי שאלות?! מה וקרה? מה עושה מחר? מה עושה בכלל?! איזה שיר שומעת? איזה שיר לא תירצי לישמוע? מה רואה בטלויזיה? מה לא תירצי ליראות בטלויזיה? שלחי לי תא הקישור שלך לבלוג..יחיח..ךא הייתי שמה הרבה זמן.. מתי יומהולדת ?>< נימאס לך מהשאלון הזה? חח...גם לי >< את חושבת שחיזרים חטפו תא איב? כי אני כן >< מה יש לי מה ->< לא משנה.. קיצר שימי תמונה שלך..אמ..בעצם לא כי אני יודעת שלא תשימי אז... שימי תמונה של פיט או מישהו מפובב....D: חחח.. אוהבת המון מיריתו'ש

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה ../images/Emo9.gif

חיח..מה קורה יאפה?!!! בסדר, מה איתך?
חיחיח...אז איך זה להיות קורבן? משעשע XDD חיחיח... אמ..סורי שאני לא באה למיפגש...וחותץ מיזה לא ניראלי שנפספס משהו כי מי כבר יבוא >< הרבה
אוקי שאלות?! יאללה
מה וקרה? אחלה
מה איתך? מה עושה מחר? ת"א
עם חברה. סנטר DD: אעאעאע מה עושה בכלל?! עונה לך
איזה שיר שומעת? שמעתי עד לא מזמן פאניק.. אבל מאס לי XDD איזה שיר לא תירצי לישמוע? אמברלה
לעולם לא! מה רואה בטלויזיה? כלום
מה לא תירצי ליראות בטלויזיה? פאנקד XDD שלחי לי תא הקישור שלך לבלוג..יחיח..ךא הייתי שמה הרבה זמן.. 436943 .. כנסי לבד XDD מתי יומהולדת ?>< 20.02.94 נימאס לך מהשאלון הזה? לא! חח...גם לי ><
את חושבת שחיזרים חטפו תא איב? אולי XDD כי חייזרים הם אמיתיים DD: כי אני כן >< מה יש לי מה ->< לא משנה.. קיצר שימי תמונה שלך..אמ..בעצם לא כי אני יודעת שלא תשימי אז... שימי תמונה של פיט או מישהו מפובב....D: חחח.. יאללה
אוהבת המון מיריתו'ש
ואני שמה של ג'ו
ושל פיט XDD אגאגאגאג

3has3

New member
../images/Emo69.gif הוא נראה כל כ מסומם

הפיט הזה XDDDDDDDD רק עכשיו שמתי לב

lovebill

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

תעשי לי לפחות ילד אחד?

3has3