בוקר טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifבוקר טוב../images/Emo60.gif../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif

בוקר טוב... אז יעל לפני כמה דקות אישרה שהיום תפוז יסגור את מסכיו למשך חמש דקות למען החיילים שיחזרו בשלום
נקווה שזה יעזור להם.. אני בעיקרון קמתי לפני כחצי שעה ואני עדיין מתה מעייפות היום אני כנראה אשאר בבית ואצפה בטלוויזיה אחכה לסמולוויל ואצפה גם בסופר נני-נראה לי שיהיה פרק מענין[לפי הפרסומות] אולי אני אצא לטיול בשכונה כי אין לי כוח לחדר כושר והוא מעצבן אותי אולי כי חצי שכבה כבר רשומה שם ואני שונאת שיש שם אנשים שאני מכירה.חח
אז יום טוב לכולם
והנה אליסה אומרת לכולנו בוקר טוב.חח

always be me mc

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני חייבת לומר שאני ממש מקנאה בך שלי. בעוד את צופה בטלוויזיה וישנה עד מאוחר אני הלכתי לעשות בגרות חוזרת באנגלית(כדי לשפר ציון שאין לי מושג מהו אז זה מצחיק), אבל לא נורא. עכשיו כשאני חושבת על זה נשארה לי רק בגרות אחת שהיא מתמטיקה ואת... טוב את יודעת אז בעצם אין ממש במה לקנא
ועכשיו לסדר יומי-כפי אמרתי הייתה לי היום בגרות באנגלית(ב-9
), אז הייתי צריכה לקום מוקדם, עכשיו אני צופה בבנות גילמור וקצת אחרי זה אני אתחיל לעבוד על תרגילים במתמטיקה לקראת השיעור היום ולקראת הבגרות ביום שני.. וזהו, יום נהדר לכולם

בהצלחה..ואין לך במה לקנא

אני מתה מעייפות בקושי קמתי.. החדר כושר כבר מציק לי-כי כדי ללכת אליו אני צריכה לקום בשמונה או לנסוע לבד-שזה צרה
ועוד שנה גם אני אהיה במצב הזה ולכן אל תדאגי את עוד תנוחי

spelling

New member
גוד אפטר נון!!!!!!!!!!!../images/Emo22.gif

מה המצב??? אני עוד מעט הולך לבריכה!
אבל שונא לפספס חדר כושר!
אני מכור קשה.
...לא נורא מקסימום נצא לריצה אחר כך!
משתזפים ואוכלים ארטיק!ושוחים!
והיום בערב סדרה שאני רואה כל יום חמישי!
ואז נראה מה חדש פה...חחחחחח שיהיה לכולכם יום טוב! ותזכירו לי יש לי משהו חשוב להגיד לכם!

YaEl 15

New member
וואי, איך אני מקנאה בך !! ../images/Emo7.gif

איך בא לי בריכה.. אני צריכה ללמוד מתמטיקה... מבחן מעצבן !!!
יום טוב לכולם
מקווה שיותר טוב מהיום שהולך להיות לי..

YaEl 15

New member
זו לא בגרות..

רק מבחן. אם אני לא רוצה להיתקע ב-3 יחידות, אני צריכה לקבל בו ציון טוב

always be me mc

New member
לי יש מועד ב'.. מרוצה??../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo178.gif

סתם סתם אני פחות לחוצה ממה שהייתי במועד א'(שבסוף לא הלכתי בגלל המגן הדפוק) כי עכשיו אני לומדת עם מורה פרטי ויקר יקר אבל הוא דיי טוב ומסביר טוב אז אני מרגישה שילך טוב.. חוץ מזה פתרתי לא מעט תרגילים מהמיקוד. זהו הייתי חייבת לשחרר קיטור אז כפי שאת רואה רוב הסיכויים שביום ראשון עד שני בצהריים אני דיי אעלם מהפורום
אז אני מבקשת בלי אנדרלמוסיה עד שאחזור

למעלה