כנסו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כנסו../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

טוב, ניקול העלתה לי רעיוןןןן... חחחחחח
היא שאלה למי יש בקרוב יומולדת
... והחלטתי לעשות שרשור ימי הולדת
:) אז ככה, שכל אחד ירשום:
שם-
תאריך לידה-
עיר-
אייסיקיו/ מסנג'ר (אם בא לו..) - שיהיה לכם לילהה טובבבבבבבבב

חחח יפה לך

ניראה לי שלכולם יש תאי סי והמסנגר שלי ויודעים בת כמה מאיפה וכאלה אבל הנה. שם-עינב נהרן אריך לידה-15.8.1989 קיבוץ-גבת חחחחח אי סי קיו-258533609\266051174 מסנגר[email protected]/[email protected] סורי שיש לי יותר מדי מסנגר ואי סי חחחחח

לא אמרתם לכתוב מזל חחח סתם

אבל אני מזל אריה חחח... ואני היחידה פה מקיבוץ אאו יותר נכון לא מעיר...לפעמים יש לי קריזות על הקיבוץ לפעמים אני אוהבת אותו לפעמים שונאת לכו תבינו חחחחחחחח

חחח נחמד אהבתי

שם - מור...חחח בלי שם משפחה
תאריך לידה - 4/6/93 (רחוק רחוק חחח) עיר - אממ איך קוראים לה?! ראשון אייסי למרות שאני לא נכנסת הרבה - 246584265 מסנג'ר - [email protected] אממ זהו..

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחח.. ../images/Emo13.gif

יופי! ככה ניקול תזכור טוב את היומולדת שלי, כי זה קרוב לשלה!
ואז היא לא תשכח להכין לי גם ברכה!
חחחחחחחח... מזל עקרב שולט!
גם מיה דגן מזל עקרב!
חחחחחחחחחחחח איזה לא קשורה אני!!

חחחחחחחחחחחחחחח

אם אני אזכור את של ניקול אני אזכור גם את שלך...חחח לא סתם יש מצב שאני אזכור פה את רוב התאריכים...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif לא יודעת אם אבישי עקרב

חחחחחחחחחח.. אבל אם הוא יגיב לשרשור *אהמ..* שפתחתי פה... *אהמ..* והוא יכתוב את התאריך לידה שלו- אז נדע איזה מזל הוא! :)

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן אני יודעת.. חחחחח

בדיוק עכשיו ראיתי את הכרטיס האישי שלו
חחח... אבל אני רוצה שהוא ירשום פה(!) את התאריך לידה המדוייק שלו! שנדע מתי יש לו יומולדתתתת!
ושכולם ירשמו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifחח תאמיני לי שאני בכלל..

לא שפוייה!!!!
בפורום אולי אני קצת שפוייה, ועם אנשים שאני לא מכירה אני ביישנית ושקטה! אבל כשאני בבית, עם חברות שלי, ברחוב או בבית-ספר.. אני פשוט לא נורמלית!!! אני מבהילה אנשים עם השטויות שלי! כל מי שמכיר אותי קורא לי "פסיכית", "משוגעת", "קרועה".. ועוד..
חחחחחחחחח.. אבל לא משנה! יש אנשים שלא מאמינים שאני ככה, (וגם לא יאמינו)!

חן ס

New member
יופי טופי של רעיון ועכשו תורייייייי

שם: חן סמואלוב (למה תמיד אנשים מעדיפים לקרוא לי סמואלוב\ סמואל חן זה יותר קצר...ומשליץ...) (אמממ לא זוכרת מה אחרי זה...)מומלדת: 6.2.86 כן כן ..אני זקנה בת 18 מזל דלי שלמות של מזל!!! עיר: להגיד...לא להגיד...להגיד ...לא להגיד...הארלם! כלומר בת -ים סתם אני מתההההההההה על העיר הזאת עיר כוסית! מסינגר: [email protected] (עושה סלקציה מי ניכנס ומי לא אז אל תתפלאו אם אני לא עונה...חחחח)

Music4Life

New member
../images/Emo41.gif כל הכבוד מיטל - רעיון מצוין ../images/Emo70.gif

הנה הפרטים שלי: שם- ניבה קלזון תאריך לידה- 12.7.82 עיר- תל אביב אייסיקיו/ מסנג'ר - [email protected] היתה לי כבר יומולדת לא מזמן, טוב שנזכרתם עכשיו באמת...חחחח
סתם, מזה משנה?

למעלה