משחק! סיבוב חמישי!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif משחק! סיבוב חמישי!

"רמיקס חגיגה"
יצא, ואנחנו ממשיכים!
רשימת השירים שנותרו: 1. חגיגה 2. בחום של תל-אביב 4. אור 5. הסוד 8. אבנים קרות 9. רק אתה 11. עלם משגע 12. לבד 15. לו יהי
תצביעו!

../images/Emo128.gif לבד

מזה אתם מוציאים את עלם משגע?!?!? חוצפניםםםם נראה לי בסוף חגיגה ישאר...השיר יצא כבר מכל החורים...

omribrz

New member
../images/Emo128.gifהסוד../images/Emo128.gif

אני אוהב את כל השירים שנשארו לכן קשה לבחור אבל אם אני נניח מדרג את השירים שנשארו מ-1 עד ... אז הסוד יהיה מקום ראשון לא שיש לי משהו נגדו אני אוהב את השיר קשה לבחור אבל זה מה שבחרתי

omribrz

New member
תיקון טעות

אני אוהב את כל השירים שנשארו לכן קשה לבחור אבל אם אני נניח מדרג את השירים שנשארו מ-1 עד ... אז הסוד יהיה מקום אחרון ולא ראשון כפי שכתבתי לא שיש לי משהו נגדו אני אוהב את השיר קשה לבחור אבל זה מה שבחרתי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif למי שלא הצביע עדיין...

יאללהההההההההה תצביעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו! הקפצתי ת'הודעה.. חחחחח

מושיק20

New member
../images/Emo128.gifלבד../images/Emo128.gif בצער רב../images/Emo7.gif

"לא רוצה להיות לבד אף פעם... בקיצר: Go
OUT

חן חמי

New member
שוב את והמשחקים שלך?

עדיין לא הבנתי אותם למרות שהסברת לי אצלי בבית, עדיין לא הבנתי , למה להעיף שירים? מסכנים הם חמודים! חחחח תמשיכו כל עוד אתם נהניםםםםםם

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif זה לא להעיף שירים! ../images/Emo46.gif

זה להוציא שירים מהמשחק... עד שמגיעים לשלושת השירים שהרוב הכי אוהבים!
זה משחק מגניב...

Music4Life

New member
אויש נו חן, זה לא "להעיף" שירים...

זה רק משחק! זה קשה לך, את לא חייבת להשתתף
אבל זה נחמד...רעיון טוב...בסוף ישאר שיר אחד שהוא יהיה המנצח הגדול! השיר הכי אהוב על כולם ומעניין לראות מה ינצח.

למעלה