משחק- סיבוב שלישי!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo41.gif משחק- סיבוב שלישי!

אוקיי, למרות שיש כמה שאומרים שהם לא מסוגלים להוציא שירים של שרית מהמשחק.. אני מקווה שאתם עדיין רוצים לשחק... ואם לא- תגידו שלא! בסיבוב הקודם הצביעו 11 אנשים... מתוכם:
3 הצביעו להוציא את השיר "קמע".
2- "אמונה"
2- "במועדון"
2- "שלך לנצח"
1- "הסוד"
1- "פנוייה לאהבה" הרוב קבע להוציא את השיר "קמע"... אבל כדי שהמשחק לא יהיה יותר מדיי ארוך.. נוציא את ארבעת השירים: "קמע", "אמונה", "במועדון" ו"שלך לנצח"! לא לכעוס! :) פשוט לא היה כ"כ רוב.. והיו דיי חילוקי דעות בקשר לשירים! ולא רציתי שהמשחק יתארך ויימשך יותר מדיי זמן!!! אז יאללה... רשימת השירים שנותרו: 1. חגיגה 2. בחום של תל-אביב 3.
4. אור 5. הסוד 6. פנויה לאהבה 7.
8. אבנים קרות 9. רק אתה 10.
11. עלם משגע 12. לבד 13.
14.
15. לו יהי 16. חגיגה רמיקס יואוו זה הפך להיות קשה, כל השירים שנשארו ממש ממש יפים!!! ( וגם אלו שיצאו יפים מאודדד! ) אז יאללה.. תצביעו לשיר שאתם הכי פחות אוהבים מבין הרשימה!
<< זה לא השיר שאתם *לא* אוהבים.. כי ברור לי שאתם אוהבים את כל השירים!! הכוונה היא להגיע לשלושת השירים שהכי אהבתם באלבום!
>> מצטערת על המגילה!
חחחחח... * בטח רק ניבה קראה ... חחח סתםםם!
*

Music4Life

New member
זהו שדלגתי קצת האמת...חחחח

פעם ראשונה. לא האמת אני לא אוהבת לקרא כל כך הרבה, א אני רואה כתוב ארוך אז אני בדר"כ לא קורא, רק מסרים אני אוהבת לקרא
קראתי אל תדאגי!! אני לא מאמינה שקמע יצא!! אוף!! אתם מושגעים...קמע זה שיר כזה יפה, מוזר לחלק גדול לא אהבו אותו. טוב אני יחשוב מי עף אצלי כרגע. רק שנייה

זה השיר הכי אהוב עליי

עלם משגע והסוד אני הכי אוהבת... יש לכם טעם מוזר למבוגרים...גם דודו טל לא אהב את הסוד חח טוב סתם,על הטעם ועל הריח גם הרומני לא מתווכח

חח אממ מזה השירים האלה שנשארו??

כל מה שנאר הם מדהימיםםם טוב אממ אני אוציא את פנויה לאהבה

Music4Life

New member
"המבוגרים" חחחחח טוב שלא עשית

ממני אחת זקנה! חחחח סתם...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פנויה לאהבה ../images/Emo128.gif

חחחחח... איזה מצחיקים אתם! - "למבוגרים".. => "טוב שלא עשית אותי זקנה"
חחחח... אבל ניקול צודקת, כאילו.. מוזר לי שרוצים להוציא את "הסוד"
אבל שוב- על טעם ועל ריח לא מתווכחים! :)

Music4Life

New member
כן הא מיטל? קטעים איתנווווווו

"מבוגרים"....אוי אוי...זה היה טוב אם אני מבוגרת אז מה שרית??? זקנה בלה?
סתם די יו לילה..זה תמיד קורה לי בלילה... חוצמזה, שרית לא מבוגרת ממנה בכל כך הרבה שנים יו נואו....איזה כיף.

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח ניבה משתגעת בלילה..
"זה תמיד קורה לי בלילה".. חחחחחחחחחחחחח סתםם...
ובאמת ניבה טיפה יותר קטנה משרית, אבל עדיין, לא "מבוגרת"..!! חח..
אבל ניקול צודקת... איך היא תקרא ל"מבוגרים" (חח כאילו, לאנשים בני 20+ ...)
הם הריי יותר גדולים ממנה (וממני..) חחחחח...

Music4Life

New member
ביני לבין שריתי יש 4 שנים הבדל כולה

ובגלאים שלנו זה לא הבדל משמעותי בכלל...22 ו26 זה קרוב נחמד (שוב -נחמד לי) זה שזה נותן לי משהו אבל בכל זאת, יו נואו. נחמד ככה להיות קרוב לגילה לא יודעת... ובסדר, אני מרשה לך ניקול לקרא לי"מבוגרת" דווקא סבבה לגמרי.
לפחות אני לא "ילדונת" ומיטל, מה את מתחילה להביא לי ציטוטים עכשיו????? חחחחחח הרגת אותי.

חח ניבה לא מתאים לך להגיד כפרה

חדלי לעשות זאת ומידדדדדד חחחחח סתם כפרה עיניים נשמה אישונים רשתית!

חח ניבה לא מתאים לך להגיד כפרה

חדלי לעשות זאת ומידדדדדד חחחחח סתם כפרה עיניים נשמה אישונים רשתית!

Music4Life

New member
יו ניקול את קורעת אותי ילדה!!!!!!

עלק - אישונית רשתית.....חחחח אל הגזמנו עכשיו לא מתאים לי אני יודעת!! אם אני כותבת ככה זה במודע לגמרי ובתור בדיחה

למעלה