נופלת

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

בשבילך...
אם אתה עדיין יודע שאני קיימת... אני שונאת אותך. אני שונאת אותך. אני שונאת אותך. אתה לא קולט כמה שאני שונאת אותך!! מחר... מחר היינו אמורים להיות חודש ביחד, קולט?! חודש ביחד... לא יכולה יותר. לא יכולה. לא יכולה לסבול אותך. למה אכפת לי שאתה מחובר?! למה אני רוצה שתשלח לי הודעה?! למה לעזאזל אמרתי לך לא לדבר איתי יותר?! ולמרות שאמרתי... אני רוצה שתשלח... :((((( מחר היינו אמורים להיות חודש... התקשרת אליי פעם אחת... לחברה החדשה שלך... התקשרת... אתה מתקשר... לא אהבת אותי באמת... :( אתה שקרן... אמרת שתמיד תאהב אותי... שתמיד תאהב אותי... מ-י-ו-ת-ר! בשביל מה קראתי את ההיסטורי?! עכשיו הכל כואב לי מחדש, כמו פצע פתוח זה היה מיותר. בשביל מה פתחתי אייסיקיו חדש במיוחד בשבילך?! בשביל שאני אוכל לדבר איתך?! למה אני כזאת מטומטמת? למה אני חיה בעולם הזה? למה כולן נדלקות עלייך? למה כואב לי כל כך... בוכה. שוב. מתי זה יפסיק? (13.6.02)

1ברטה

New member
נופלת

כאלה אנחנו מאמינות לכול אחד שבדבר מילים יפות ומבטיח הבטחות קל לתת עצות אך לא צריך להאמין להסבטחות צריך לבדוק טוב טוב אם הוא מקיים מזכיר לי שיר של גלי עטרי תני לו פרח תני לו יין אך את ליבך שמרי ואך אומרים הזמן הוא הרופא הטוב ביותר יהיה טוב אחותי

yanivca

New member
אין לך מושג כמה שאני מבין אותך.

גם אני עברתי את הסיפור של "אני אוהבת אותך הכי בעולם". גם אני עברתי את הסיפור של הפרידה. גם אני עברתי את הסיפור של החבר החדש. גם אני עברתי את הסיפור של גילוי השקר - כמה האהבה לא הייתה אמיתי. גם אני עובר את הסיפור של האיי סי קיו. גם אני עובר את הסיפור של הפצע הפתוח. גם אני עובר סיפור דומה... "צרת רבים - חצי נחמה". אני אישית לא ממש מאמין במשפט הזה. אני חושב שאם אחד סובל אין טעם שאחרים גם יסבלו. אבל אני מקווה לפחות שהצלחתי (לפחות טיפ-טיפונת) לגרום לך להרגע, ולהבין שאת לא לבד במצב הזה. וכל עוד את לא לבד במצב הזה - יש מי שידאג לך.

One lOVe

New member
מרגישה בידיוק כמוך

יו אין לך מושגג כמה אני מזדהה איתך בקשר לזה כן זה קורה לכולנו.. והבנים תמיד אומרים שהם אוהבים לעד והכי הרבה בעולם זה הטבע שלהם לשבור לנו את הלב... ועשית טעות!! שקראת את ההיסטורי!!! זה בטח עשה לך עוד יותר רע אחרי שקראת את כל מה שעברתם אבל מתוקה שלי מניסיון אישי זה יעבור ותאמיני לי שאת תשכחי ממנו יותר מהר ממה שאת חושב אצלי זה אותו דבר רק שאני לא רואה אוותו מחובר (הוא באינבזבל כל הזמן) אז זה קצת משפר את ההרגשה לפחות אני לא רואה אותו ברשימה והכי הכי טוב בישבלך לפי דעתי הוא למחוק אותו מהרשימה ולשכוח כל מה שקשור בו יהיה קצת קשה אבל את חייבת!!

למעלה