אני רואה כפול
New member
תשובות...
שם פרטי: אריאלה תאריך לידה: 18.4.1987 מזל:
טלה
האם את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? כן
דיסק אהוב: שאקירה, המורדים, קטנטנות (עונה 7), עברי לידר (האנשים החדשים) ועוד... סרט אהוב: יש מלא... ע"ע השאלון השני מהו מקור הניקניים הנוכחי שלך בתפוז? "אני רואה כפול"- תאומות אולסן. הן שתיים. תאומות. אם היית צריכ/ה לקחת 3 דברים לחדר האטום [אי בודד זה כבר לא אין], מה הם היו? מחשב, ראש 1, ערכת מגן.... אחים/אחיות: אח אחד, בן 23 רגע מביך [אם יש כמה, נא לבחור אחד]: אממממ....היינו בהסעה בחזרה מבי"ס יום אחד וחברה שלי ירדה עלי ועל ידיד שלי (שהוא דיי נמוך) שאנחנו נהיה זוג מוזר כי הוא מגיע לי רק עד ל*****.... מה הקללה הכי מקורית שאי פעם אמרתם, ולמי? לא עולה לי במוח עכשיו.... סרטים מצויירים - כן או לא? לא חנות בגדים אהובה: אין טי-וי - כן או לא? כן מאכל אהוב: יש הרבה... למי אתה דומה? [חיצונית, בתכונות, וכו'...] לא הבנתי את השאלה חיות מחמד: אין אם הייתי ירק, בטח הייתי... חסה
סנדוויץ' מועדף: חביתה
המורדים - מכה לאומית או שווה עוגית? שווה עוגית... מי היה הבן-אדן האחרון שרבתם איתו? אמא שלי ...ולמה? רבנו על משהו בקשר לטיול שיש לי ביום רביעי בצופים.... אייקונ/ים מאומצ/ים:אין... ...ושמו/תיהם של האייקונ/ים בישראל:בעעעעעעע מסחור - טוב או רע? [וזה גם יכול בקשר לתאומות אם אתם רוצים]- רע אם היית דמות מתוך ספר - מי היית? הגר בספר "אהבה אינדיאנית" אם היית דמות מתוך סרט - מי היית? כל בת שאיי פעם התנשקה עם פרדי פרינז ג'וניור בסרט מה המתנה האחרונה שקיבלתם? 3 צמידים ותיק מחברות שלי ליומולדת מה המתנה הכי נחמדה שקיבלתם? לא זוכרת מסיבות - טוב או רע? רע מה אתה בד"כ עושה באינטרנט? פורומים, אתרים של התאומות, איי סי קיו מה דעתך על צבים בשם מלכישוע? הם חמודים
מה דעתך על שאלון האישיות הזה? אין דיעה
שם פרטי: אריאלה תאריך לידה: 18.4.1987 מזל: